Plavi Mesec začaraće nebo i nas u noći veštica

Autor: Milana Đurašinov komentara 0 Saznajte šta vam donosi Plavi Mesec u Biku

 

Plavi Mesec u Biku u oktobru 2020. podariće vam prelepu energiju uzvišenih emocija i usredsređenost na rešavanje ljubavnih zagonetki i nedefinisanih odnosa. Sunce će biti postavljeno na 8. stepenu Škorpije, dok će Mesec biti na 8. stepenu Bika. Suprostavljene energije koje vrlo dobro možete iskombinovati i iskoristiti u svoju korist.

Plavi Mesec je u ovom slučaju mesečni, što znači da je to drugi Pun Mesec u istom kalendarskom mesecu. Oktobar počinje i završava sa Punim Mesecom!

 

POGLEDAJTE: SEVERNI I JUŽNI MESEČEV ČVOR - KARMIČKI ČUVARI NAŠE SUDBINE

 

Otkrijte kako će vibracije plavog meseca u Biku u oktobru 2020. uticati na vas i koja područja vašeg života će biti naglašena.


 

PLAVI MESEC U BIKU U OKTOBRU 2020: GLAVNE ENERGIJE

Dve suprotstavljene sile koje ističe dvostruki mesec u Biku u oktobru 2020. su energije Bika i Škorpije. Pun mesec uvek ima potencijal da na svetlost dana iznese skrivene aspekte stvari, a s obzirom na to da se spaja s energijom Škorpije, one mogu biti tajanstvene i dugo skrivane. To znači, pravi je trenutak da zaronite u sebe i suočite se sa svojim demonima.

Sunce se, takođe, suprotstavlja retrogradnom Uranu u Biku. To znači da se u vama aktivira potencijal za spontane, inovativne ideje. Zapišite ih i iskoristite ih!

Pun Mesec je obično vreme ekspanzije. Možda ćete osetiti potrebu i volju da budete sa prijateljima i porodicom, da idete na zabave i da više izrazite svoju individualnost. Kako da to kombinujete sa prilikom da bolje spoznate i preispitate sebe? Uradite i jedno i drugo! Družite se sa ljudima, idite na zabave, na ples, ali isto tako izdvojite trenutak za to da vodite dnevnik, da meditirate ili na bilo koji način dođete u dublji kontakt sa sobom.


 

PUN MESEC U BIKU

Jedna od dobrih strana punog meseca u Biku je upravo to što je energija koja vas u isti mah navodi da se otvorite ka svetu i da se u isti mah više brinete o sebi i volite sebe. Bik označava senzualnost, seksualnost, užitke, dobru hranu, brigu o vašem telu, uz primesu luksuza. Ispoljite više ljubavi prema sebi i uživajte u sebi tokom ovog vremena!

Ovo je takođe savršen da završite projekte i povedete računa o svojim finansijama.

U toj većoj brizi o sebi i svom životu krije se veliki potencijal jer baveći se više sobom oslobađate svoj psihički prostor za ideje, uvide i nova rešenja.


 

KAKO DUPLI MESEC U BIKU 31. OKTOBRA 2020 UTIČE NA VAŠ ZNAK

Pored opšteg energetskog uticaja, na svaku osobu Pun Mesec utiče na poseban način. Kompleksno je to kako će ta energija uticati baš na vas, a proučavanje vaše natalne karte daće vam svakako precizniji odgovor. Uprkos tome, poznavanjem svog sunčevog znaka već možete saznati koja će se oblast vašeg života naći u fokusu.


 

OVAN

Dragi Ovnovi, usporite malo i obratite pažnju na svoje prioritete. Morate načiniti izbor šta će to zaista biti konstruktivno na vašem životnom putu. Preispitajte svoje izbore, naročito kada je posao u pitanju, i budite strpljivi, ali ne i pesimistični. Usredsredite se na pronalaženje rešenja. Zapamtite da vam Uran u ovom periodu može biti od velike pomoći jer će vam omogućiti nove ideje.


 

BIK

Dragi Bikovi, da li ste spremni da izrazite i objedinite svoje ideje i misli? Vreme je da istupite na pozornicu javnosti! Ako vas obuzima inercija da ostanete kod kuće, da budete sramežljivi, da se ne pojavljujete toliko, sada je vaša misija da krenete u akciju. Izađite, gde god morate da idete i budite svoji.

Ovo je takođe važan trenutak da se povežete sa svojim dubljim emocijama. Škorpija će vam pomoći u tom zadatku!


 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, Pun Mesec u Biku uticaće na vas jače ako ste se nekako zaglibili u prošlosti. Morate je pustiti! Ako vam je potrebna dodatna pomoć u tom procesu, možete da se prepustite meditaciji ili drugim vrstama kontemplacije u to vreme.

Morate dati prostora novom da počne da se razvija. U isti mah, trebalo bi da gajite strpljenje.


 

RAK

Dragi Rakovi, poželećete da budete sa vama dragim osobama. Da, čak i više nego obično! Moguće je da ponovo uspostavite kontakt s nekim iz prošlosti. Obično, kada se to dogodi tokom retrogradnog Merkura (da, retrogradan je ... opet!), te veze se obnavljaju samo zato da biste rešili sporna pitanja i da biste nastavili dalje. U ovom slučaju, može zaista doći do obnavljanja veze. Preispitajte da li je energija veze sa tom osobom dobra za vas, u suprotnom, prekinite sve i krenite dalje.

Pokušajte da se setite i analizirate svoje snove tokom ovog vremena. Oni vam mogu dati važne odgovore.


 

LAV

Dragi Lavovi, Mesec u Biku postaviće vašu karijeru u fokus. Ovaj Mesec traži od vas da budete sigurni u svoje veštine, bilo da se osećate spremni za izazove ili ne. Morate da verujete u sebe i u svoju sposobnost da ispunite potrebe.

Budući da je akcenat na javnosti, to može značiti da ćete imati javni nastup ili da možete istupiti na javnu scenu da biste pokazali svoje sposobnosti. Sve u svemu, trebalo bi da ispoljite samopouzdanje i dok ste pod budnim okom publike.

Imaćete priliku da dobijete poštovanje koje zaslužujete!


 

DEVICA

Drage Device, ovaj trenutak pruža vam priliku za rast, posebno u svemu onome što se tiče vašeg načina života i životne filozofije. Osećaćete potrebu da proširite svoje vidike, da dođete u kontakt sa novim idejama. Ova energija budi u vama želju da putujete ili da učite. Ako imate priliku, učinite to!


 

VAGA

Drage Vage, tokom ovog perioda pojačava se vaša seksualna energija. Iskoristite je da dublje istražite svoje fantazije, kao ritual samospoznaje. Ova energija može vam dati važne uvide i učiniti vas sposobnijim da se istinski povežete sa drugima.

Budite pažljive sa finansijama, pobrinite se da svi računi budu plaćeni!


 

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, dupli Mesec u Biku pružiće vam priliku da se upustite u romantičnu avanturu. Osetićete želju da se stopite s nekim, da podelite sve trenutke, da se pobrinete za sebe i svog ljubavnika. Uprkos tome, ako sa partnerom imate nerešena pitanja, sve će to isplivati na površinu i tražiti hitna rešenja.

Takođe, možete uživati u društvu sa poslovnim partnerima. Prava prilika da istražite nove ideje, ali budite pažljivi sa svojim finansijama.


 

STRELAC

Dragi Strelčevi, trebalo bi da usporite malo i uravnotežite poslovne obaveze kako biste se pozabavili sobom. To će vam povratiti emocionalnu ravnotežu, kojoj bi trebalo više da se posvetite. Završite posao, a zatim energiju usredsredite na druge aspekte svog života.

Ovog puta ne bi trebalo da bežite od sebe. Ako ne zastanete, nećete sebi pružiti priliku da ostvarite dublju vezu sa sobom.


 

JARAC

Dragi Jarčevi, pravi je trenutak da date oduška svojim strastima. Otarasite se neko vreme te krute energije Jarca, prepustite se svojim željama i obratite pažnju na stvari koje volite. Oslobodite svoje dugo potiskivane sklonosti i prepoznajte svoju dublju prirodu.

Ovo je sjajan trenutak da probudite dete u sebi i udovoljite njegovim iskonskim željama.


 

VODOLIJA

Drage Vodolije, posebno zadovoljstvo ćete osetiti u tome da budete kod kuće sa porodicom i voljenima u ovom periodu. Pozovite drage osobe na večeru, provedite zajedno mirno nedeljno popodne, razgovarajte, smejte se i vratite se uspomenama i porodičnim pričama.

Setite se da nijedna porodica nije savršena i svako radi najbolje što može. Poradite na stavu prihvatanja i ljubavi.


 

RIBE

Drage Ribe, tokom ovog perioda biće vam važne veze i komunikacija. Može se odnositi na druge ili na vas same. Naglasak će biti na tome na koji način komunicirate sa sobom, na stvarima koje sebi govorite, na vašem samopouzdanju, mislima koje negujete. Obratite pažnju na način na koji vodite dijalog sa sobom.

Dupli mesec u Biku u oktobru 2020. godine obećava dobre vibracije ljubavi i zadovoljstva. Iskoristite ovu energiju i usredsredite se na prave stvari.


Milana Đurašinov

Autor: Milana Đurašinov

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Milana Đurašinov klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar