Žena Vaga - Neodlučna kraljica ženstvenosti i odmerenosti

Autor: Astrousluge komentara 0 Žena Vaga

 

Nije to trik ni magija, žena Vaga je rođena sa tom harizmom!


 

 

OSOBINE


Kad prvi put sretnete ženu Vagu, ne možete da zamislite šta se sve krije iza lepog lica i da bi ova dama mogla da vas pobedi u bilo kojoj debati. Vaga je kardinalni i vazdušni znak. Komunikativna je i mentalno aktivna. Njen znak sinonim je za mir, harmoniju i pravdu, pa ume da bude veoma ljubazna, šarmantna, diplomatična i kooperativna.

 

Žena Vaga uvek brine o tome kako izgleda i šta drugi misle o njoj. Ona sve jako dobro vidi, ume i razume i uvek je korak ispred svih. Takođe, ova žena ništa ne prepušta slučaju i konstantno radi na svom napretku. Veoma je neustrašiva u životu i na poslu. Ne plaši se nikakve odgovornosti i u najgoroj poziciji se može osećati veoma komforno.


Međutim žena Vaga je sklona naglim promenama raspoloženja. Kao što je potrebno vreme da se tasovi na vagi nađu u ravnoteži, tako je i ovoj ženi potrebno mnogo vremena da uskladi svoje misli i emocije. Ujutru je možete videti raspoloženu, a popodne poptuno slomljenu, iako se u međuvremenu ništa konkretno nije desilo. Ipak, kada se odluče za nekoga ili nešto, retko se desi da je ta naklonost prođe.


Žena Vaga je umetnica bez premca. Ona jako dobro ume da voli i stvara, a njena dela su uglavnom unikatna i neponovljiva.

 


 

IZGLED


Da li izgledam debelo u ovome?“ - pitanje koje žena Vaga nikada neće postaviti. Obdarena odličnim ukusom, žena Vaga nikada nije u problemu kako da se obuče, iako joj je često potrebno mnogo vremena da izabere odeću. Razlog tome je često što se trudi da uz klasičnu garderobu i prirodnu šminku izabere neki neobičan aksesoar ili nakit, zbog kojeg će se izdvajati iz mase. Najizbirljivija je kad je reč o dobrim, kvalitetnim farmerkama i posvetiće se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Međutim, žene Vage nikada ne troše novac suludo i trude se da kvalitet garderobe bude u skladu sa cenom.


Žene Vage imaju pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok osmeh, lepe zube, vitak struk i naglašene bokove. Kosa im je uglavnom duga i ravna, prošarana svetlim pramenovima, jer nisu ljubitelji asimetričnih varijanti u težnji za harmonijom. Nikada ne izlaze iz kuće bez voćnog labela za usne i malo parfema.

 

 

 

LJUBAV


Kao i u svemu u životu, žena Vaga je u ljubavi veoma pažljiva i osećajna, ali morate biti spremni i na njenu škrtu, lukavu crtu zavijenu u svetlucavi ukrasni papir sa mašnicom.

 

Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Vaga u vezi želi osobu u kojoj će imati podršku i koja će moći da je posavetuje. Ovo je žena koja će se zabavljati zarad zadovoljstva sve dok ne oseti spremnost za brak, kada će tražiti isključivo partnere za ozbiljnu vezu i neće tolerisati bilo kakvu nesigurnost. Njena potreba da bude s nekim u dobru i u zlu je ekstremno jaka, a zabavljanje s njom nikad ne može biti neobavezno, čak ni onda kada ona to tvrdi. Zanimljiva stvar u vezi sa ženom Vagom je činjenica da za nju ne postoji sredina. Ukoliko želi da uđe u vezu s nekim muškarcem, želeće i da se uda za njega. Iz ugla žene Vage, sve je jednostavno – ona samo daje sve od sebe da se prikaže u najboljem svetlu, jer nikad se ne zna kada može da naiđe na čoveka svog života.

 

Zbog toga, ako ste u vezi sa Vagom, ni u snu ne smete da odustanete od zavođenja, čak i kada izgleda da je već zavedena. Može vam se desiti da gotovo u sekundi, postanete „prošla sezona“, kao i njena garderoba.

Žena Vaga se dobro slaže sa Vodolijama, Lavovima i Blizancima.

 

 

 

U KREVETU


Žena Vaga je intelektualac, pa kao i ostali ženski vazdušni znaci, Vaga tretira seks kao mentalnu vežbu. Žena Vaga je privlačan seksualni partner koji ceni osobe spremne da udovolje i njenim potrebama. Vage vole zavođenje i predigru, sa dosta “šaputanja na jastuku” koja polako dovode do glavnog događaja. Žena Vaga će se uvek truditi da dostigne fizičko savršenstvo sa svojim partnerom.


Međutim, u seksu je podjednako sklona promenama raspoloženja, pa seks sa njom nikada ne može biti rutinski. Ona u odnos uvek upliće emocije i kada one nisu na vrhuncu, ni njen libido ne cveta. Iz tog razloga, veoma joj je bitna predigra i razgovor pre odnosa.

 

 

 

PORODICA I PRIJATELJI


Nemojte da vas odbije često kolebanje žene Vage, jer ono često znači da joj je previše stalo do vas i da se trudi da donese najbolju odluku. Srdačna i ljubazna, ona ima mnogo prijatelja i uvek uzima u obzir sve ukuse, želje i potrebe, kao da su njene. Kada su u pitanju izazovi, žene rođene u ovom znaku umeju da vide rešenja u svim nesporazumima, što ih čini odličnim za rešavanje problema.


Samim tim, žena Vaga je odličan prijatelj, koji voli da provodi vreme sa svojim prijateljima i često organizuje žurke iznenađenja. Zna da napravi harmonično okruženje u kojem svi uživaju. Naravno, isto tako, vezana je i za svoju porodicu, kojoj nikada ne znaju da kažu ne. Ovo su žene koje najviše vremena provode sa svojim najbližima i rano stupaju u brak i imaju decu.

 

 

 

KARIJERA


Karakteristika žene Vage koja je veoma važna za njenu karijeru jeste kooperativnost. Ona uživa da sarađuje sa drugim ljudima i uvek je spremna na timski rad. Omiljena je među kolegama jer zna da pomogne i ima smisao za pravdu. Žena Vaga može biti odlična na liderskim pozicijama, jer je ambiciozna, vredna i ubedljiva, ali samo u poslovima koji ne zahtevaju širinu koja će je dovesti do kolebanja, zbog kojih se ipak mora osloniti na mišljenje svojih saradnika.


Poslovi koji podrazumevaju pravdu kao što su policajac, advokat ili sudija su odličan izbor za ženu Vagu. Veoma uspešne mogu da budu i u obavljanju posla diplomate, službenika, unutrašnjeg uređenja, kompozitora i modnog dizajnera.


 

 

ZDRAVLJE


U suštini, žene Vage su dobrog zdravlja jer vole da provode vreme napolju i aktivne su. Ukoliko imaju neku kritičnu tačku, to su najčešće kičma, bubrezi i stomak, mada često mogu da imaju probleme sa kožom i venama, kao i sa polnim organima.

 

Vage su druželjubive i uvek među ljudima, pa je i najčešća bolest sa kojom se susreću ono što se lako pokupi u gužvi - prehlada i grip.


 

 

MANE


Da bi sačuvale mir i harmoniju, Vage su u stanju da učine sve, pa mogu biti veoma neiskrene. Mnoge od njih nemaju snage da se suoče sa životom, pa najradije žive u svetu koje su same stvorile. Takođe, Vage će se često složiti sa vama, čak i kada su u pravu, samo zato što bilo kakva rasprava za njih ume da bude veoma uznemirujuća.

 

Međutim, Vage su najčešće neodlučne i teško donose odluke. Osim toga, često upadaju u zamku ispravljanja krivih Drina, pa postanu sumnjičave i u svemu počnu da pronalaze nepravdu. Da ne kažemo i da umeju da budu veoma stroge i u tome, da svakome vrate milo za drago. Varijacije u njenom samopouzdanju čine je zavisnom od mišljenja drugih ljudi.

 

 


POZNATE ŽENE U ZNAKU VAGE

 

Žene Vage spadaju među najlepše znakove zodijaka. Glumice rođene u znaku Vage su: Catherine Zeta-Jones, Monica Bellucci,  Brigitte Bardo, Catherine Deneuve, Olivia Newton-John, Kate Elizabeth Winslet, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Gwen Stefani, Ana Mihajlovski, Iva Štrljić, Nataša Bekvalac.

 

 


 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar