ANĐEOSKI BROJEVI – ŠTA ZNAČE BROJEVI KOJE VIĐATE I ŠTA VAM GOVORE?

Autor: Astrousluge komentara 0 Anđeoski brojevi

 

Da li ste nekad pogledali u svoj telefon i videli da je tačno 11:11? Možda ste primetili da Vaša omiljena pesma traje tačno 2 minuta i 22. sekunde, a potom na trifici dobili račun od 222 dinara? To su anđeoski brojevi, ponavljajući nizovi brojeva koji se često koriste kao vodič za dublje duhovno istraživanje. Ovi nizovi se kreću od 000 do 999 i svaki ima svoje posebno značenje i energiju.

 

Anđeoski brojevi su sinhronizovanost ili smislena slučajnost – božansko vođstvo od anđela i univerzuma. Neki duhovni praktičari propovedaju da „nema slučajnosti“, i ovo sumira kako funkcionišu anđeoski brojevi i njihove poruke. Imajte na umu da je to jedna vrsta znaka koji možete primiti na više načina.

 

Šta oni znače? Šta nam govore? I kako možemo da radimo sa njima? Hajde da saznamo!

 

Novalee Widler je poznata Danska numerološkinja i u njenoj knjizi “Malo o numerologiji” možete pročitati dosta više o anđeoskim brojevima.

 

 

 

 

 

 

ANĐEOSKI BROJEVI – NIŠTA NIIJE SLUČAJNO

 

 

000

 

Ukoliko stalno viđate ovaj broj anđela znači da Vas u životu očekuju nove mogućnosti i nov početak.

 

Na ljubavnom polju, obavezno procenite sve strane predstojećih prilika, posebno kada su u pitanju odnosi. Zamislite to kao isprobavanje nove odeće, rekao je Vajlder. Postavite sebi pitanja o tome šta želite od ove nove veze. Navedite svoje vrednosti, želje i potrebe.

 

„Da li mu se sviđam, ili će me izabrati?“ rekla je Vajlder. „Umesto toga, ponekad se postavlja pitanje: ’Da li mi se sviđa?“

 

Na početku ste novog ciklusa i nemojte se plašiti da napravite neke velike i bitne odluke u životu, samo slušajte svoje srce i prepustite se svemu što Vam novi početak donosi!

 

 

111

 

 

Ovaj niz ukazuje na samopouzdanje i motivaciju kada je u pitanju donošenje odluka! “Imate zeleno svetlo. Krenite. Put Vam je čist!” rekala je Vajdler. Ponavljanje jedinica je podsetnik da počnete da obraćate pažnju na stvari koje se dešavaju oko Vas i da verujete svojoj intuiciji.

 

Kada su u pitanju veze, broj 111 Vam govori da koristite prilike i da se ne plašite da se upustite u novu vezu bez preteranog razmišljanja. Šta čekate? Pozovite nekog na dejt!

 

Prihvatite samopouzdanje koje dolazi sa anđeoskim brojem 111, budite ponosni na sebe i na svoja dostignuća. Brinite o sebi i preuzmite kontrolu nad svakom situacijom!

 

 

222

 

 

Dvojka je broj dualnosti u numerologiji. Energija dvojke je takođe povezana sa Mesecom, pa ukoliko često viđate 222 to Vam je poziv da budete otvoreniji, ranjiviji i izraženiji.

 

U ljubavnim odnosima, označava povezanost, nadu i balans. To je znak ohrabrenja i podrške kao i podsetnik da budete optimistični i pozitivni. Vajdler savetuje da se opustite u svojoj vezi i da sa partnerom idete na što zanimljive dejtove, to će Vam pružiti osećaj bezbrižnosti.

 

Sve u svemu, anđeoski broj 222 je pozitivan simbol duhovnog rasta i vođenja i često se smatra porukom nade i ohrabrenja od anđela.

 

 

333

 

 

Posao, ambicija i sreća! Broj 333 je povezan sa optimizmom, kreativnošću i osećanjima. Može biti znak da imate moć da manifestujete prosperitet u svom životu kroz svoje misli i postupke

 

Kada se pojavi anđeoski broj 333, potrebno Vam se uspostavljanja ispunjenijih odnosa. Ukazuje da je važno stvoriti osećaj otvorenosti i prihvatanja za sve odnose. Oslobodite se “duhova” proslosti, pustite svu negativnu energiju, oprostite sebi, a i drugima i prepustite se nekim novim iskustvima.

 

Obratite pažnju i na svoje snove! Mogu Vam svašta predvideti. Ohrabrite se da svoje planove sprovede u akciju i neka Vaša snaga bude Vaš vodič da verujete sebi i svojoj intuiciji. „Jedina stvar na kojoj se sreća može graditi je akcija“, kaže Vajlder.

 

 

444

 

 

Četvorka ukazje na promenu i transformaciju, da možete da dostignete nove životne lekcije i dostignuća ali i da ćete možda da se suočite sa nekom drastičnom promenom.

 

Simbolizuje zaljubljenost, ludost i predivnu ljubav ako se pojavio neko nov u Vašem životu ali anđeoski broj 444 se takođe može pojaviti kada je potrebna promena u vašim odnosima, na primer tokom raskida.

 

„Ponekad je to katalizator za više stvari“, rekla je Vajdler. "Što više vidite četiri, više stvari se mogu promeniti."

 

 

 

 

 

555

 

 

Slično kao i kod 444, anđeoski broj 555 predstavlja promenu. Ovo može biti promena lokacije, promena posla ili promena odnosa. Energija petice može da izazove "emocije koje svrbe" i opšti osećaj nemira.

 

Iako vaša veza može izgledati udobno i srećno na površini, možda ćete shvatiti da stvari nisu onakve kakve izgledaju. Ili neko u vašem životu može učiniti nešto neočekivano, što će vas posle toga povrediti. Energija anđeoskog broja 555 mogla bi čak dovesti do borbe.

 

Anđeoski broj 555 je bitan i za zdravlje, a ukazuje na to da morate da se potrudite da budete optimističniji i da verujete u bolju i lepšu budućnost.

 

666

 

 

Broj 666 ima lošu reputaciju zbog biblijskog značenja “broj zlih sila” i zbog toga ga ne ubrajamo među anđeoskim brojevima.

 

 

777

 

 

Sedmice govore i ukazuju na poruke naše podsvesti ili duše. To je jedan od najduhovnijih brojeva i podseća nas da je sve moguće kroz naše verovanje i veru. Odvojite vreme za maštu i meditaciju.

 

Broj anđela 777 nije najbolji kada su u pitanju veze, pojavljivanje ovog broja anđela može značiti da ćete donositi teške odluke u vašim vezama. Budite izbirljivi prema onome koga slušate i ko je u vašem životu.

 

Broj 7 je poznat i kao “telefonski broj za raj” tako da kada se pojavi budite spremni da odgovorite na poziv.

 

 

888

 

 

Vreme je da se razbiju obrasci i čak može biti da će izbori koje donesete osloboditi ili promeniti stvari za sve ljude koji su povezani sa vama i kroz generacije pre vas. Takođe, možda je vreme da koristite svoj glas na radnom mestu.

Kada je u pitanju ljubav, možda odlučite da više ne želite da budete u određenoj vezi. Ovaj anđeoski broj može značiti da je vreme da se istraže nove mogućnosti i putevi i stane na kraj starim vezama.

 

888 i gledanje ponavljanja 8 ukazuje na lekciju o ravnoteži i odgovornosti. Ili smo u skoro savršenoj ravnoteži ili ne možemo da se oslobodimo odgovornosti sa kojima se ne možemo baviti. Pregledajte gde ste napredovali kada bi trebalo da se povučete.

 

999

 

 

Broj devet označava završetak i ponekad to znači da će se probuditi neka oštra istina ili nepravda. Kraj linije, jednog poglavlja. Anđeoski broj 999 čini da gledate na granice, bes, iskušenja i materijalne stvari.

 

Strast je popularna reč za ovaj broj anđela i kao rezultat toga, odnosi mogu postati veoma dramatični. Pokušajte da ostanete emocionalno neutralni i odvojeni.

 

Spremni ste da se odvojite od nečega, što može biti fizička stvarnost, prošlo verovanje ili način na koji se držite malim. Verujte u sebe, biće onako kako je najbolje za Vas samo budite strpljivi.

 

 

 

Anđeoski brojevi su nam poruke naših anđela čuvara i ne treba ih zanemarivati.

 

 

 

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar