Sta planete poručuju Danni Paoli za 20-ti rođendan?!

Autor: Darka Cvetković komentara 1  Dana Paola

 

Mlada glumica Dana Paola je rođena u znaku Raka sa planetom mesec u znaku Bik. Izuzetna mlada devojka sa velikim talentima ali i sudbinom koja joj omogućava da bude i ostane jedna od vodećih umetnika ne samo u Meksiku već i svetu. Od ranog detinjstva je angažovana  kao glumuca u dečijim serijama. Pre svega se vodi kao pevačica, modni dizajner, model, filantrop. Sve to može da zahvali fiksnoj zvezdi PROPUS koja ima svoje zračenje na samom početku znaka Raka u kome je ona rođena. Ova zvezda govori o velikom uspehu na polju umetnosti posebno u sferi muzike. Mesec planeta kao vladar njenog znaka Raka je takođe u umetničkom znaku Bik gde ta njena priroda dobija još više profinjen izraz, ali zahvaljujući znaku Bik ona će sve svoje ideje, planove i talente da materijalizuje. Sa Marsom u Devici daje velike radnike i perfekcioniste.

Dana Paola će imati poseban period u narednih godinu dana gde će biti veoma angažovana, putovaće po svetu i svoju muziku prezentovati. Dana Paola ima Veneru u znaku Blizanaca što znači da će biti vezana na emotivnom polju za osobu iz svoje mladosti, školski dani. Ta Venera svakako može da donese i više brakova, ali ono što je najvažnije da daje ženi puno dece. Dana Paola ima jake aspekte koji predstavljaju nacionalnu zvezdu jedne države. Sa Plutonom u Škorpionu u svom sedištu/genetika, široke narodne mase/ i Jupitera u Strelcu /širina, uvećanje, nagrade, uzvišenost.../ daće osobu koja je omiljena u svojoj zemlji i kao znak Rak je direktan predstavnik svoje države.

Dana Paola mora da se pazi u narednih godinu dana krađe umetničkih vrednosti, stvaralaštva, znanja. Saturn će prelaziti preko njenog  natalnog Jupitera koji predstavlja zakon i praviti direktan kvadrat sa natalnim Saturnom. Takođe, mora da vodi računa na auto putu, vožnji, da ne putuje kada je kiša.

Ova mlada nadasve talentovana dama ima sudbinu koja tek čeka da se izrazi u daljoj budućnosti u velikog umetnika.

 

 


Darka Cvetković

Autor: Darka Cvetković

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Darka Cvetković klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.Komentari


2017-08-16
By dealing together, two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. Use these circumspectly however, because they may lower blood sugar levels, which is an inadequate effect in males whose blood sugar are properly balanced.


Ostavite komentar