Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Vagu?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu vagu

 

Idealan partner za ženu Vagu je onaj muškarac koji na život gleda na isti način kao i ona, muškarac koji voli lepotu, prefinjenost, lepe manire i umerenost u svemu. Žene Vage rođene su za svaku vrstu umetnosti, vole da uživaju na svakom životnom polju i da ne žure ni sa čim. Njima je prirodno da vole, budu zaljubljene i uvek razmišljaju o nekom muškarcu.

Ove dame su jako vesele, duhovite i prijatne za komunikaciju. Žene rođene u znaku Vage, zbog svog vladara Venere, neretko su jako lepe, vole da se neguju,  i da se lepo i skupo obuku.

Idealan partner za ženu Vagu je zato neko ko ume da razume njenu prirodu, da bude podjednako elegantan i odmeren, kao i da ume da joj u životu pruži ono za čim žudi. Njoj je potreban neko ko će u životu da joj bude podrška i neko ko želi da uživa u životu zajedno sa njom.

Stoga se žene Vage idealno slažu sa muškarcima Ovnovima, Strelčevima i Vodolijama. Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

Žena Vaga i muškarac Ovan


Veze između muškarca Ovna i žene Vage vrlo su česte, a obično se radi o ljubavi na prvi pogled. Ovan ne može odoleti šarmantnoj i laskavoj Vagi, dok je ona opčinjena njegovom energijom i toplinom. Kad započnu vezu, uživaće u svakom zajedničkom trenutku i neće se više nikad razdvojiti. Bolje se slažu u zrelijim godinama.
 

Žena Vaga i muškarac Bik


Vi ste oboje pod jakim uticajem Venere i izvrsno se slažete, kako u ljubavi tako i u seksu. Vi ste po prirodi verni, a partner kome je neprestano potreban duševni mir može u tom pogledu biti potpuno spokojan. Vaša veza je puna ljubavi!  Vi volite punu kuću stvari, a muškarac Bik ne zna štedeti novac, i evo razloga za male razmirice. Ipak se vaša veza može dugo održati, jer vi ne zahtevate mnogo, a partner neće da intimne stvari izađu u javnost.
 

Žena Vaga i muškarac Blizanac


Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Ukoliko muškarac Blizanac nadje ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli!  Počećete kao lako poznanstvo, obično sa neke žurke, a brak nastupa nepredvidjeno.
 

Žena Vaga i muškarac Rak

Kada se jednom osetite, vas žena Vaga i muškarac Rak mogu biti sjajni ljubavnici. Međutim, problem je u tome što nijedan od vas nije spreman da rizikuje, tako da se može desiti da prođe voz dok neko od vas prvi da inicijativu. Vaš međusobni odnos je promenljiv, jednog dana je savršeno, da ne može biti bolje, dok sutradan može biti pravi užas!

Žena Vaga i muškarac Lav


Vas dvoje se odlicno slažete. Međutim, može vam se desiti da ne obraćate pažnju na mnoge tako obične stvari, pa nećete biti u stanju da te probleme razumno rešite. To može biti i razlog za raskid sa muškarcem Lavom. Čisti i jasni odnosi poverenja već pri prvom susretu vam blistaju u očima. Brzo sve otkrijete i poverite. U braku ostajete stalno verni i ophodite se međusobno sa neusiljenom pažnjom.

 

Žena Vaga i muškarac Devica

Oboje imate iste želje, ali bi ih različito sprovodili u delo. Međutim, vaš odnos je kompromis. Uopšte uzevši, vas dvoje niste loša kombinacija, jer vaša veza neće imati ni ekstremno loših ni ekstremno dobrih trenutaka. Najčešće se veze žene Vage i muškarca Device ostvaruju iz neke računice: radi zaposlenja ili imanja ili trgovine.

 

Žena Vaga i muškarac Vaga

Veza između dve nežne, romantične, tolerantne i vedre osobe koje dele brojne zajedničke interese od samog je početka predodređena za uspeh. Čim se sretnu, poželeće da se bolje upoznaju. Dve Vage će uživati u svakom zajednički provedenom trenutku. Iako će biti iskreno zaljubljene i jedna drugoj posvećivati mnogo pažnje, veza između dve Vage neće biti imuna na probleme.

idealan partner za ženu vagu

Žena Vaga i muškarac Škorpija

Vas dvoje ste odlična kombinacija, jer su kod vas spojeni ljubav i erotika. Ono što ovu vezu, koja inače sjajno funkcioniše i u ljubavi i u seksu, može da pokvari jeste partnerova ljubomora. Muškarac Škorpija nikad neće prestati da vas sumnjiči, mada vaš odnos će i pored svega biti pun ljubavi, jer se veoma privlačite. Vi znate da bezrazložno kritikujete i brzo ispravljate. Ali to je već kasno za partnera koji je zlopamtilo.

 

Žena Vaga i muškarac Strelac

Kod Vas postoji uzajamno privlačenje već prilikom prvog susreta i da jedno drugom veoma brzo upućujete izuzetne komplimente. Muškarac Strelac prosto je fasciniran ženom Vagom. Uostalom, oboje ste veoma otvoreni u izražavanju svojih afiniteta, simpatija i emocija. Intezitet emotivnog kontakta daje obilje romantike, nežnosti i prostora za razvijanje odnosa.

 

Žena Vaga i muškarac Jarac

Vaša veza je kao vino, sve je bolja što vreme više prolazi. Problem je u tome što se partner teško raskravljuje, tako da nije u stanju da svu svoju ljubav pokaže vama. Vi ste osetljivi, dok partner ima kameno srce, vi lakoumno trošite, dok partner s naporom skuplja. Vi lako započinjete poznanstvo, a partner Jarac jedva čeka da ga neko izazove. Tako nastaje ova vaša čudna veza. Veselje i tuga idu nekako zajedno, i nijedan od vas nije odlučan da razbije gotovu vezu.

 

Žena Vaga i muškarac Vodolija

Vas dvoje se magično privlačite i može se reći da se uvek prepoznate. Ali, kada se radi o dubokoj vezi, zapravo o ljubavi, tu se partner Vodolija nađe u nebranom grožđu, jer nije u stanju da vam pruži ono što vam je najpotrebnije duboki osećaj ljubavi i pripadanja. Kod vas je harmonija svuda - od stola, kreveta, društva, do rada. Ljubomore među vama nema, ali ako su loši aspekti, ovaj divni brak iznenada može da prasne.

 

Žena Vaga i muškarac Ribe

Ovo je veza puna nežnosti i topline. Iako se dobro slažu, nailaziće na određene probleme koji bi ih mogli razdvojiti. I Vagi i Ribama nedostaje praktičnosti i smisla za realno. Ribe su u ovoj vezi emocionalnije i osetljivije pa bi ih Vagino poklanjanje pažnje drugima moglo duboko povrediti, što društvena Vaga neće ni primetiti. Ova veza ima izgleda za uspeh, ali i Vagi i Ribama bi možda više odgovarao praktičniji partner koji će rado preuzeti dominantnu ulogu.
 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar