Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Blizanca?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu Blizanca


Idealan partner za ženu Blizanca je onaj muškarac koji je uvek spreman na zabavu, izlaske, dobar provod. Ove dame vole muškarce koji su društveni, spremni na avanturu, ali i uspešni u poslu kojim se bave.


Žene rođene u znaku Blizanaca vrlo su vesele i opuštene, ne vole da ih iko guši i nameće svoje mišljenje.  Ovo su žene koje mnogo vole da pričaju, koje su izrazito vešte sa rečima i koje zaista imaju izražene komunikativne sposobnosti.


Pomalo detinjaste, žene Blizanci stalno teže ka promenama, jer se brzo zasite mnogih stvari. Ove osobe imaju dosta interesovanja, hobija, prosto sve žele da isprobaju.


Idealan partner za ženu Blizanca je neko ko ume da je nasmeje i ko uvek predlaže neke nove ideje. Zato se žene Blizanci idealno slažu sa muškarcima Vodolijama, Vagama, Ovnovima i Lavovima.


Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

Žena Blizanac i muškarac Ovan

 

Ovo je jako dobra astro kombinacija, pa bismo slobodno mogli da kažemo da je muškarac Ovan idealan partner za ženu Blizanca (ili jedan od idealnijih).


Muškarac Ovan je jako ambiciozan, voli život i želi da izvuče najbolje iz svega. To se ženi Blizancu jako dopada, jer je njoj potreban neko ko će umeti da je prati u svemu, ali je takođe i vući i motivisati da napreduje i da istražuje još više.


Ovo jako mentalno stimulativna kombinacija jer ovaj par može da priča satima. Takođe su i vrlo seksualno kopatibilni, jer je muškarac Ovan vrlo potentan, a žena Blizanac uvek želi da proba nešto novo i da joj nikad ne bude dosadno.

 

Žena Blizanac i muškarac Bik


Ovo baš i nije idealan partner za ženu Ovna, jer ona i muškarac Bik imaju potpuno drugačije poglede na svet. S obzirom na to da je ovo kombinacija vat

renog i zemljanog znaka kojim vladaju Mars i Venera, seksualna privlačnost je veoma moguća, ali više u slučaju da su u pitanju muškarac Blizanac i žena Bik.
Svakako je jako teško da oboje imate sličan ukus, dobro razumevanje i slične želje i očekivanja od života. Vas dvoje doživljavate ljubav na potpuno drugačiji način.


Muškarac Bik je više okrenut poslu, lenčarenju i u kupovinom skupocenog nameštaja, dok bi za to vreme žena Blizanac najradije išla na dnevne žurke pored bazena.

 

Žena Blizanac i muškarac Blizanac


Ovo je astro par se odlično dopunjuje i slaže, ali je potrebno mnogo truda da bi ova veza potrajala. Pre bi se reklo da bi dva Blizanca bolje funkcionisali kao prijatelji, nego kao partneri.


Kombinacija Muškarac Blizanac i žena Blizanac je kao da imate četiri različite osobe i četiri različita karaktera u jednoj vezi. To bi znalo poprilično da izludi, zar ne?
Njih dvoje su previše slobodni, opušteni i društveni, do te mere da bi bilo gotovo nemoguće da njihova veza postane ozbiljnija, da počnu da žive zajedno i grade porodicu.


Ovaj par bi se svakako ludo zabavljao i mogao da ćaska do kasno u noć, međutim ništa ozbiljnije od toga ih ne bi ispunjavalo.

idealan partner za ženu Blizanca

 

Žena Blizanac i muškarac Rak


Ova kombinacija baš i nije najbolja, jer je muškarac Rak previše stidljiv, povučen i pasivan za ženu Blizanca. Njegova preterana nežnost i osetljivost može da potpuno izludi ženu Blizanca. Ovaj par bi mogao da funkcioniše samo jer Rak nije konfliktna ličnost i vrlo je lako funkcionisati sa njim na svakodnevnom nivou.


Ipak, ženi Blizancu jako brzo može da dosadi ova veza, pre svega zbog nedostatka akcije, inovativnosti i emotivne ravne linije, jer žena Blizanac ipak voli da iskoristi život do maksimuma.

 

Žena Blizanac i muškarac Lav


Veza između žene Blizanca i muškarca Lava može biti sjajna i jako zanimljiva. Oboje su jako društveni i aktivni, vole život i žele da iskoriste svaki sekund, tako da bi se moglo reći da je i ovo takođe idealan partner za ženu Blizanca.


Muškarac Lav obožava da ispunjava sve želje svojoj voljenoj, da je pazi i razmazi, pa bi žena Blizanac pored njega zaista uživala. Oboje su zaljubljenici u život, slobodu i avanturu, ali bi najveći problem nastao zbog posesivnosti muškarca Lava i potrebe da uvek on bude u centru pažnje.

 

PROČITAJTE I: Teško je osvojiti, još teže zadržati - Žena Blizanci

 

Žena Blizanac i muškarac Devica

 

Ova veza je definitivno veliko ne, jer govorimo o dva potpuno drugačija senzibiliteta. Muškarac Devica je previše hladan, distanciran i dosadan za ženu Blizanca, nezainteresovan za zabavu, avanturu i uživanje u životu.


Muškarac Devica je previše organizovan, štedljiv i voli da sedi kod kuće, što je nešto što bi ženu Blizanca dovodilo do ludila. Takođe, muškarac Devica definitivno nije idealan partner za ženu Blizanca jer je distanciran i ravnodušan prema svemu, dok je žena Blizanac jako pričljiva, otvorena i uzbuđena zbog svega što život nosi sa sobom.

 

Žena Blizanac i muškarac Vaga

 

Ovo je takođe jedan idealan partner za ženu Blizanca, pre svega zbog toga što se savršeno dopunjuju. Oboje su vazdušni znaci i oboje imaju slična razmišljanja, interesovanja i pogled na svet. Ali, pre svega, ono što bi ih na prvu loptu privuklo je to što se razumeju bez da izgovore ijednu reč.


Ženu Blizanca će muškarac Vaga umeti savršeno da smiri, obasipa ljubavlju i pažnjom, a žena Blizanac će biti baš onoliko inicijativna i strastvena koliko je muškarcu Vagi potrebno.

 

Međutim, najveći problem mogao bi nastane u ovom odnosu zbog neodlučnosti muškarca Vage, ali i njegove sklonosti da sa svima bude ljubazan i da neobavezno flertuje. Sa druge strane, žena Blizanac je slična njemu, jako društvena i lepršava, a sklona je i tome da laže, pa bi zato ova veza jako brzo mogla da ispari u vazduhu ako se oboje ne potrude.

 

Žena Blizanac i muškarac Škorpija

 

U vezi između žene Blizanca i muškarca Škorpije strast i seks su nešto što je u prvom planu. Ovo je idealan partner za ženu Blizanca samo ako traži nekoga da ga odvede u krevet i da joj ispuni sve fantazije.


Muškarac Škorpija bi bio previše posesivan i ljubomoran na prečeste izlaske žene Blizanca, njene potrebe da bude pričljiva sa svima i da neobavezno flertuje. Na duže staze, ova veza ne bi mogla da opstane zbog svađa i ljubomore. Žena Blizanac naprosto ne bi mogla da podnese tenziju, gušenje i mračan način razmišljanja muškarca Škorpije.

 

Žena Blizanac i muškarac Strelac

 

Ova kombinacija bi mogla jako lepo da funkcioniše i na duže staze jer i muškarac Strelac i žena Blizanac žude za akcijom i avanturom. Oboje vole promene, vole inovacije, vole život i trude se da daju svoj maksimum u svemu što rade.

 

Muškarac Strelac je poprilično vatren, pa će žena Blizanac sa muškarcem Strelcem naći će ispunjenost, zabavu i avanturu za kojom žudi. Jedini problem može nastati zbog pomalo ležernog stava prema životu koji imaju oboje, pa bi im bilo teško da uđu u ozbiljnije vode kada je veza u pitanju. Ali svakako da ovaj par ima dobre izglede da uspe i da uživa u života.

 

Žena Blizanac i muškarac Jarac

 

Žena Blizanac i muškarac Jarac apsolutno nisu dobra astro kombinacija. Muškarac Jarac je poprilično odgovoran i previše ozbiljan za ženu Blizanca.
Takođe, ženi rođenoj u znaku Blizanaca moglo bi da smeta što je muškarac Jarac tako hladan i emotivno suzdržan, potpuno nezainteresovan za bilo koji vid zabave.


Muškarac Jarac ima previsoka očekivanja koja bi žena Blizanac svojom nestalnošću i detinjastim ponašanjem konstantno izneverivala.

 

Žena Blizanac i muškarac Vodolija

 

Ovo je veoma dobra kombinacija jer su žena Blizanac i muškarac Vodolija jako kompatibilni. Muškarac Vodolija je jako slobodan, nekonvencionalan i okrenut višim ciljevima i pomaganju drugima i to se ženi rođenoj u znaku Blizanaca jako dopada. Ovo je idealan partner za ženu Blizanca zbog svog laganog senzibiliteta, opuštenosti i velikog srca.


Muškarac Vodolija bi imao puno razumevanja za ženu Blizanca i strpljenja i svakodnevno bi je inspirisao i motivisao svojim inovativnim idejama. Ovo je dobar astrološki par i na duže staze jer dinamika definitivno ne bi manjkala u njihovom odnosu.

 

Žena Blizanac i muškarac Riba

 

Muškarac Riba definitivno nije idealan partner za ženu Ovna. Previše emotivan, zanesen i romantičan, ovaj muškarac naišao bi na veliko nerazumevanje od svoje partnerke.

 

Žena Blizanac je previše vesela i pričiljiva za poetičnog i pomalo smušenog muškarca Ribu i oboje imaju potpuno suprotan pogled na svet. Stoga ovaj par definitivno nije idealan i vrlo bi im bilo teško da nađu zajednički jezik.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar