Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Ribu

 

Ako maštate o muškarcu koji je nežan, privržen, romantičan do besvesti, darežljiv, emotivan - onda je muškarac Riba pravi izbor za vas.

 

Nastavite da čitate i saznajte kako da osvojite muškarca Ribu i vežete ga zauvek za sebe!

 

Karakteristike muškarca Ribe

 

Muškarac Riba je nepopravljivi romantik i čovek koji, kada je zaljubljen, postaje potpuno izmešten iz ovoga sveta. Ovaj znak Zodijaka u svojoj glavi često živi u svetu mašte i sanjari o boljim vremenima, idealizuje i planira stvari koje su neostvarive.

 

Naravno, muškarci Ribe se često previše zanose i potpuno nerealno gledaju na stvari. Imaju tendenciju da idealizuju partnere i da planiraju stvari koje se apsolutno nikad neće ostvariti. Takođe, neretko se samosažaljevaju i postaju jako nezadovoljni životom kojim žive.

 

Muškarci Ribe su i jako kreativni i empatični ljudi koji u svemu što rade ostave neki svoj lični pečat. Veoma su vezani za porodicu, a neretko su i veliki vernici ili pak veruju u različita ezoterična učenja.

 

Ukoliko želite da osvojite muškarca Ribu, morate biti spremni na nalete emocija, obasipanje cvećem i plišanim medvedićima, stalno zivkanje telefonom i na romantiku do besvesti. Stoga je nekim ženama muškarac Riba previše naporan, do te mere da deluje i ljigavo. Imajte na umu da je to prosto njegova priroda.

 

Mane muškarca Ribe

 

Najveća mana muškaraca rođenih u znaku Riba definitivno je njegova emotivna labilnost, koja može da ga dovede u brojna loša stanja, pa čak i u bolesti zavisnosti. Ovaj znak Zodijaka neretko ima problema sa alkoholom i drogama, jer ne umeju da se nose sa realnošću i opijati im pomažu da se prepuste i odlutaju u svet koji ne postoji.

 

Muškarci Ribe nisu od akcije, veoma su spori i nesigurni kada je potrebno doneti velike životne odluke. Zato usled prevelikog pritiska i životnog nezadovoljstva, muškarci rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da padaju u očaj iz kog ne umeju da se izvuku. I to može trajati godinama!

 

Baš iz tog razloga, muškarci Ribe mogu ostati jako dugo u nesretnim vezama i brakovima ili da se ceo život bave poslom koji uopšte ne vole. Ribe su jako osetljive i intutivne osobe i sve ih može lako pogoditi.

 

Još jedna mana muškaraca Riba je ta što imaju tendenciju da mnogo lažu. Njima nisu strane paralelne veze i prevare, a izražena intuicija pomaže im da te veze uspešno prikriju.

 

Muškarac Riba

Kako osvojiti muškarca Ribu

 

Budite nežni prema njemu

Otkrijte mu svoju romantičnu stranu

Viđajte se i zovite ga često

Razmenjujte male znake pažnje

Ostvarite dobar odnos sa njegovom porodicom

 

Muškarac Riba - ljubavni profil

 

Rođeni u ovom znaku Zodijaka su generalno veliki sanjari u svakoj sferi života, a pogotovo u ljubavi. Oni se jako lako emotivno vezuju za ljude, a kada se zaljube, potpuno izgube razum.

 

Kod Riba, svaka emocija je preuveličana i prenaglašena. Oni kada su tužni, to je tuga do neba. Kada su srećni, najradije bi trčali i skakali od radosti. Tako i u ljubavi, kada vole, onda vole do potpunog gubitka razuma.

 

Muškarac Riba je generalno privržen muškarac i posvećen. On neće izbegavati da vas pozove, uvek će biti vama na usluzi i slobodan da izađete na dejt. Međutim, pošto je sklon zaljubljivanju, postoji velika mogućnost da se zaljubi u nekog drugog dok je zvanično sa vama, tako da budite na oprezu!

 

Muškarac Riba u ljubavi

 

Šta muškarac Riba voli kod žena

 

Muškarac Riba voli žene koje su nežne, mazne i senzualne. Štaviše, još mu je uzbudljivije ako ste pred drugima drčni i jaki, a pred njim se pretvarate u pravu mačkicu.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Ribom

 

Muškarac Riba i žena Bik su ubedljivo jedna od najboljih kombinacija, kao i muškarac Riba i žena Rak. Ove kombinacije zodijačkih znakova doneće za oba partnera puno ljubavi i emotivnog ispunjenja. I žena Bik i žena Rak vole da vole i ljubav im je primarna stvar.

 

Ali, ubedljivo najgori izbor za muškarca Ribu su žene rođene u vazdušnim znacima, kao i žene Ovnovi, Lavice i Strelčevi.

 

Muškarac Riba u krevetu

 

Muškarac Riba u krevetu je vrlo maštovit i senzualan. Za njega je odnos prava čulna igra u kojoj uživa svim svojim bićem. Voli da pre samog čina budete ceo dan prisni i bliski, da vas lagano dodiruje i dodatno podgreva svoju maštu.

Ali, muškarci Ribe imaju tendenciju da se prezasite ako su stalno sa istim partnerom i vole da švrljaju sa strane. Zato im nije strano da budu u paralelnim vezama ili pak da maštaju o seksu u troje.

 

Poznati muškarci Ribe  Bryan Cranston, Kurt Cobain, Justin Bieber, Johnny Cash, Seal, Bruce Willis, Daniel Craig, Chris Martin, Jon Bon Jovi, Adam Levine, Freddie Prinze Jr, Steve Jobs, Kurt Russel, Javier Bardem i mnogi drugi.

 

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar