Top saveti: Kako osvojiti muškarca Ovna

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Ovna

 

Kako osvojiti muškarca Ovna kada deluje tako neosvojivo, ozbiljno, pa i pomalo ljutito? Verujte, vrlo lako! Muškarci rođeni u zodijačkom znaku Ovna važe za velike zavodnike i veoma su popularni među ženskim polom baš zbog te njihove izražene muževne i mačo energije.

 

Ovan je pravi vitez, muškarac koji će se potući zbog vas, onaj koji će vas uvek braniti i štititi, jer je za njega to vrhunac dokazivanja ljubavi.

 

Iako su tako tvrdoglavi i samopouzdani, pomislili biste da su neuhvatljivi. Ali to uopste nije tačno. Muškarci Ovnovi se ne vezuju tako teško. Zbog žene koju vole pretvaraju se u prave papučare, samo je bitno znati kako dopreti do njegovog srca. Mi vam otkrivamo sve tajne astro trikove pomoću kojih ćete osvojiti muškarca Ovna za tili čas.

 

Šta muškarac Ovan voli kod žena

 

Muškarac Ovan prosto obožava žene od akcije sa kojima nikad nije dosadno. On je pravi avanturista i nije mu strano da vas iz vedra neba odvede na iznenadno putovanje, da vas odvede na krov zgrade samo da bi vam pokazao fanstastičan pogled ili da do kasno u noć besciljno šeta sa vama kroz grad.

 

Pošto je pravi predvodnik, Ovan voli da inicira stvari u vašem životu i da daje ideje gde biste mogli da idete i šta da radite. Što je zaista odlično, pogotovo ako ste imali iskustva sa neodlučnim i nemaštovitim muškarcima u prošlosti. Zato, ako želite da naučite kako da osvojite muškarca Ovna, jako je bitno da ga pustite da vodi. Jer, ako krenete da namećete svoje ideje, možete upasti u vatru i započeti svađu sa njim.

 

Muškarac Ovan voli atraktivne žene i ne smeta mu da pored njega idete u mini suknji ili da nosite majicu sa jako dubokim dekolteom. U njemu tuđi pogledi na vama ne izazivaju ljubomoru, štaviše, on će pucati od ponosa što vas drugi zagledaju.

 

Za njega, idealna žena je ona koja je sposobna i samostalna, žena koja ume mnogo, ali ipak njemu dozvoljava da uskoči kada je to potrebno. On ne očekuje od vas da budete savršeni, niti uvek tip-top sređeni. Ali, ono što očekuje od svoje žene je da ne kuka, ne žali se i ne ponaša razmaženo.

 

Karakteristike muškarca Ovna

 

Ovnovi su jako odvažni i neustrašivi muškarci koji definitivno neće da se prenemažu kad imaju temperaturu, niti da se plaše da naprave neki veliki korak u životu. Jako su uporni i zbog toga jako uspešni u poslu kojim se bave. Međutim Ovnovi baš i nisu štedljivi i ne umeju da planiraju svoje finansije, tako da su neretko švorc.

 

Muškarci Ovnovi su poznati kao jako strastveni i energični ljudi, zbog čega jako vole da se bave sportom, vole da vode aktivan život i da su stalno u pokretu. Čak i u penzionerskim danima, Ovnovi neretko i dalje rade, pridružuju se planinarima, odlučuju da naprave svoju baštu, renoviraju kuću od poda do plafona... Zaista, Ovnovi nikad ne staju.

 

Tu se prepliće još njihovih osobina, a to je da su jako vredni i sposobni. Muškarac Ovan zna sve da popravi u kući, okreči zidove, pa čak i da napravi nameštaj.

 

Za muškarca Ovna, bezazlen flert i dodeljivanje komplimenata ženama je duševna hrana i nešto od čega on raste u sebi. S obzirom na to da je jako otvoren i komunikativan, udvaranje i prilaženje ženama mu ne predstavlja nikakav problem, tako da ga često možete videti kako izmamljuje osmeh na licu prodavačici u lokalnom marketu.

 

Ipak, Ovnovi su u globalu verni i nije im želja da varaju svoje žene. Prosto znaju da povuku liniju i da razgraniče ljubaznost i bezazleni flert od prevare. Naučiti kako osvojiti muškarca Ovna zapravo uopšte nije toliki izazov, jer će vas oni osvojiti pre nego što to i primetite!

 

Muškarac Ovan

 

Mane muškarca Ovna


 

Muškarci Ovnovi umeju da budu jako samoživi i egocentrični, mada kada se zaljube postanu potpuno fokusirani na predmet njihovog obožavanja. Za njega je žena nešto što je potrebno osvojiti, a kao pravi predatori, što naume to i ostvare. Ukoliko im to ne pođe za rukom, znaju da postanu jako nervozni i isfrustrirani.

 

Muškarci rođeni u ovom znaku Zodijaka su puni samopouzdanja i uvek misle za sebe da su najbolji, najpametniji i da im nema ravnog. Iako je zaista osvežavajuće biti pored muškarca koji je siguran u sebe, ova njihova karakterna crta zna da bude problematična jer mogu da deluju jako prepotentno.

 

Ovnovi su poznati po tome što su jako nervozni i nestrpljivi, i to im je najverovatnije i najveća mana. Muškarci Ovnovi umeju jako brzo da planu i reaguju eksplozivno, te su svađe sa ovim znakom prosto neminovne. Ali, za njega su svađe i rasprave nešto sasvim normalno, pa ih vrlo lako i brzo zaboravi.

 

Sa muškarcem Ovnom baš i nema kompromisa jer on voli da sve bude onako kako je on zamislio. Ali, ako umete da budete manipulativni i da nametnete drugima svoje ideje, a da pritom ispadne kao da su se oni toga setili, onda ste vi idealna partnerka za muškarca Ovna.

 

Ovnovi mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

 

POGLEDAJTE: TRI LICA HOROSKOPSKOG ZNAKA OVNA

 

Šta muškarac Ovan voli u krevetu

 

Tako strastven i energičan, muškarac Ovan nikako ne podnosi jednoličnost među čaršafima. On nije toliki egzibicionista i spreman na svakakve vratolomije, međutim nikako ne voli da stalno vodi ljubav u istom krevetu i u istoj pozi.

 

Evo kako najlakše osvojiti muškarca Ovna u krevetu - nosite seksi veš! Ono što on definitivno obožava da vidi na ženi je crveni seks veš, voli kada se njegova draga oblači provokativno i raspaljuje mu maštu i pre nego što skine odeću.

 

On nije toliko maštovit, ali definitivno obožava da iskoristi svaku priliku koju može da vas dotakne, pogotovo u javnosti. Muškarac Ovan ne beži ni od grubljih igrica u krevetu, ali ne voli baš ni da zalazi u ekstreme.

 

Za njega je najvažnije da se strast i požuda konstantno održavaju između vas dvoje, tako da ako želite da osvojite muškarca Ovna, šaljite mu seksi poruke ili izazovne slike. To je definitivno nešto što bi mu se baš dopalo.

 

Muškarac Ovan u ljubavi

 

Kako osvojiti muškarca Ovna

 

Dopustite mu da on predvodi

Nemojte biti stidljivi

 Predlažite mu uvek nešto novo

 Budite njegov najveći obožavalac

 Pokažite mu svoju strastvenu stranu

 

Idealna žena za muškarca Ovna

 

Ono što ovom muškarcu savršeno odgovara je podjednako vatrena i temperamentna žena, tako da su muškarac Ovan i žena Strelac zaista fenomenalna kombinacija. Ova žena definitivno zna kako osvojiti muškarca Ovna! I žena Lav bi mu bila dopadljiva, međutim ovaj astro par imao bi velike probleme jer oboje vole da budu u centru pažnje.

 

Sa druge strane, zbog njene urođene slobode i pozitivne energije, vazdušna žena Vodolija bi bila odličan izbor za muškarca rođenog u znaku Ovna. Vodolija je poznata po tome što je jako nekonvencionalna, društvena i otvorena za sve, te bi samim tim bila odličan par za muškarca Ovna.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Ovnom

 

Odmerenost i elegancija žene Vage je takođe nešto što se dopada muškarcu Ovnu, i ovo je zaista jedan od čestih astro parova na koje možete da naiđete. Žena Vaga voli što muškarac Ovan odlučuje umesto nje i vodi je kroz život, dok muškarac Ovan naprosto obožava tu njenu prirodnu lepotu, prefinjenost i lakoću postojanja.

 

Ono što ovaj znak uopšte ne voli su previše nežne i tihe žene, kao ni one koje su previše praktične i staromodne. Tako da su žene Device, Rakovi i Ribe potpuno pogrešan izbor za muškarca Ovna.

 

Poznati muškarci rođeni u znaku Ovna  Michael Fassbender, Adrien Brody, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Luke Evans, Heath Ledger, James Franco, Robert Downey Junior...

 

Pročitajte i: 

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar