Tiha voda breg roni, Muškarac Ribe uvek izroni

Autor: Astrousluge komentara 0 Muškarac Ribe

 

Moderni Kazanova koji vas nikada neće rasplakati – Muškarac Ribe!

 


OSOBINE

Muškarac rođen u znaku Riba je uporan i odlučan muškarac. Iako je tih, on zaista ume da bude na visini svakog zadatka u svom životu. Razlog tome je što o svemu mnogo razmišlja prenego što uradi, pa retko greši ili greške brzo ispravlja. Uvek želi bolje i više i okrenut je budućnosti. Veoma je kreativan i voli da se bavi umetnošću. Ima dar za „sve što se radi rukama“.

Muškarac Riba je velikodušan i neponovljiv. On poseduje ogromno carstvo emocija, što ga čini intuitivnim i gotovo telepatski povezanim sa ljudima. Ipak, Kada razgovarate sa muškarcem rođenim u znaku Ribe često ćete imati osećaj kao da vodite razgovor sa nekim ko živi u dva različita sveta, jednom nogom u svetu mašte, a drugom u stvarnosti. Taj unutrašnji svet muškarca Ribe čini ga tajanstvenim i zagonetnim svima i niko zaista ne uspe da ga potpuno upozna. Njemu je samom veoma teško da iskaže ono što zaista misli ili oseća i ne odaje svoje tajne olako.

 

IZGLED

Muškarci Ribe nemaju izražene crte lica ili karakterističan stil oblačenja. Lice im je obično okruglo i imaju miran izraz lica i pogled, vodnjikave oči, često sa podočnjacima. Koža im je lepa i nežna, ali lice im je često bledo zbog problema sa cirkulacijom.

Pokreti su im meki, hodaju tiho i zamišljeno, kratkim koracima. Način oblačenja bi se mogao opisati kao sportski elegantan.

 

LJUBAV 

Muškarac Riba je duboko i iskreno romantičan. Ljubav za njega predstavlja krajnji ideal. U početku se to ne vidi, jer je uzdržan i ne prilazi direktno, već dugo proučava situaciju pre nego što zaroni, ali kada se zaljubi i prepusti tu počinje magija opisana u najvećim pesmama svih vremena. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu biti skloni platonskim ljubavima zbog kojih vole i pate istom snagom kao i u pravim vezama.

Maštovit i human, muškarac Riba voli da se pobrine za potrebe svoje partnerke. On će smisliti delikatna iznenađenja i poslastice za partnera. Pritom, vrlo je opušten i ležeran u vezi, ali isto tako i veran. Za njega, vernost važi dok traje ljubav.

Muškarac rođen u znaku Ribe je kompatibilan sa ženom: Rakom, Škorpijom, Bikom i Jarcem.

 

POGLEDAJTE: DA LI STE NAŠLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

 

U KREVETU

Muškarac Ribe je veliki romantik i zaista gaji jake emocije. Kao takav, on je i strastveni ljubavnik koji ima potrebu da osetu jaku i stvarnu poveznaost sa svojom partnerkom. Igre u spavaćoj sobi su njegova specijalnost, veoma je kreativan, maštovit i velikodušan ljubavnik. Voli fantazije i igranje uloga, ali i da dobro poznati misionar svaki put vodi sa drugačijom i posebnom energijom, da i rutina uvek bude neponovljiva. Muškarac Ribe ima sve ljubavne veštine jednog Kazanove pored kojeg ćete doživeti vrhunsko seksualno zadovoljstvo.

Kratkotrajne avanture mu nisu svojstvene, on uživa u jednoj ženi i trudi se da se ona uvek oseti vrednom i poželjnom.

 

PORODICA I PRIJATELJI

Muškarac Ribe može biti najbolji prijatelj koji postoji. On često stavlja potrebe svojih prijatelja iznad svojih prioriteta. Pritom, veoma je ekspresivan i lako pokazuje emocije. Za njega nijedan problem nije veliki, svaki će rešiti sa istom voljom i posvećenošću. Ono što je važno, Ribe uvek predosete kada nešto nije u redu i pre nego što to izađe na videlo.

Muškarac Ribe je veoma vezan za porodicu. On je uvek prisutan na svim važnim porodičnim događajima i kupuje poklone sa značenjem. Komunikaciju sa voljenima smatra najvažnijom i uvek očekuje da i članovi porodice prema njemu budu jednako otvoreni.

 

KARIJERA

Sanjalica i intuitivan, muškarac Ribe se najbolje oseća na poziciji gde će njegove kreativne sposobnosti doži do izražaja, a posebno bi bilo dobro da je reč o humanitarnom poslu. Zanimanja koja pristaju ovom muškarcu su: advokat, arhitekta, veterinar, pisac, muzičar, socijalni radnik i dizajner.

Muškarac Ribe može postići veliki uspeh ukoliko ostane istrajan u svojim ciljevima. Inspirisan poslom, on može da napravi velike promene u profesiji, često čak ide i izvan granica mogućeg. Kao vredan, posvećen i saosećajan, on je odličan partner u rešavanju problema jer može otkriti srž svakog problema.

Novcu retko pridaje značaj, vedniji su mu njegovi snovi. Često ide iz krajnosti u krajnost, radi previse ili ne radi ništa, ali na kraju uvek ima novca za normalan život.

 

ZDRAVLJE

Muškarci Ribe su nežni. Srce i nervi su im nemirni i slabi, loše spavaju i noge ih ne drže dugo.  Probelmatične telesne oblasti za ribu su stopala i imuni sistem. Često boluju i od proširenih vena i gihta. Zbog toga se često odmaraju i čuvaju i ne troše mnogo energije.

Emotivno i psihički su labilni i lako padaju u depresivna raspoloženja, a često su skloni bolestima zavisnosti.

 

MANE

Muškarci Ribe su izuzetno spori u svim aspektima života. Dugo donose odluke, a sporo ih sprovode. Razlog tome je što im koncentracija često skreće sa teme, jer im sve privlači pažnju i razmišljanje. Često oklevaju da se suoče sa životnim problemima, a nekada su i veoma nemarni u rešavanju problema.

Često su nemarni i u odevanju i svakodnevnom životu i nemaju usklađen stil života i rutinu. Veoma su skromni, pa se retko bore za status koji zaslužuju. Kada su povređeni, potpuno se povlače u sebe i teško je dopreti do njih.

 

POZNATI MUŠKARCI U ZNAKU RIBE

Poznati muškarci u znaku Ribe su svetski poznati naučnici, umetnici i šarmeri: Nat King Cole, Albert Einstein, Victor Igo, Gabriel García Márquez, Renoir, John R. Cash, Michael Caine, Kurt Cobain, Kurt Russell i Bruce Willis.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar