Ona može sve, sem da bude obična - Žena Vodolija

Autor: Astrousluge komentara 0 Žena Vodolija

 

Nepredviljiva, uzbudljiva, neobična, originalna, buntovna, ništa ne uzima zdravo za gotovo, pa ni svoje oblake. Žena Vodolija!

 

 

OSOBINE
 

Znaku Vodolije pripadaju žene rođene između 21. januara i 19. februara.
Njihove planete su 
Uran i Saturn
. Uran ih čini pomalo ekscentričnim, Saturn 
hladnim i nedodirljivim. Zaista, umeju burno da talasaju.

Veoma znatiželjne, intuitivne i sposobne, one su izuzetne u svemu čime se bave. Prema drugima se uvek odnose sa poštovanjem i razumevanjem. Međutim, iako su doprodušne, njihova natprosečna inteligencija im ne dozvoljava da prihvate bilo kakav kompromis. One govore istinu, ma kakva bila. Samim tim, one se uvek bave poslovima koje vole, ma koliko ti poslovi ne donose idealno stanje kroz finansije. Njima je važna smisao. One imaju ogromnu sposobnost vizualizacije i lako prenose ono što u svojoj glavi zamisle. Veoma su maštovite i sklone sanjarenju. Deo njene privlačnosti leži upravo u njenoj nedokučivosti i mašti. S druge strane, humanitarac je velikog srca koja je uvek svima spremna da pomogne.

Ne pokušavajte da joj nametnete stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji, ona će uvek ostati samo svoja i original.

 

IZGLED

Suptilan i široki osmeh, spuštene oči, mali nos, rupice na obrazima, tamna i gusta kosa i graciozan stav...čak i ako je muškobanjasta, žena Vodolija je fatalna i najčešće viđena u svetu modelinga.

Žena Vodolija ne prati trendove, često i da im se suprostavlja. Odvažna i smela, svojim raznolikim modnim stilom voli da privlači pažnju i šokira. Jedan dan imaće ružičastu kosu i nosiće pirsing na licu, a već sledećeg biće obučena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. U njenom ormaru zaista nema nijedne obične stvari.

Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena.

 

 

 

LJUBAV

Žena Vodolija se obično opisuje kao hladna i nezainteresovana. Da li je to istina?

Zaista, ona nikako nije klasično romantična. Njoj su neophdna putovanja, avanture i sloboda. U svemu tome nekada zaluta i prevari, ali to su krajnji slučajevi kada joj je zaista dosadno u vezi. Ona to traži nezavisnost od svog partnera, ali mu je i daje. Ono što je sigurno jeste da ona nije predvidljiva. Zašto je to tako. Zato što ona zaista ne zna sa emocijama. Igra ljubavi je za nju najteža igra. Lako se zaljubljuje, ali teško stiče poverenje i još teže to pokazuje. Njen partner zaista mora da bude psihički spreman za veliki put do njenog srca. Njen idealan partner mora biti inteligentna osoba koja može da razume njenu svestranost i slobodu.

Idealni partneri za ženu Vodoliju su: Vaga, Blizanci, Strelac, i Ovan.


 

U KREVETU

Život za ženu Vodoliju znači da svako igra prema svojim pravilima i isti taj princip primenjuje i u krevetu. Ako je neka žena voljna da isproba seks u kolima, onda je to žena Vodolija. Ona je spremna i na mnogo neobičnije stvari ukoliko je menatlno zaintrigirana svojim partnerom. Seks sa njom može da se poredi sa potragom za znanjem i za granicama. Rizikuje i u spavaćoj sobi, a posebno na javnim mestima.

Međutim, u svemu tome,
Vodolija će uvek zadržati deo sebe i svojih fantazija.

 

POGLEDAJTE: VODOLIJE ZNAJU I ONO ŠTO ĆE BUDUĆNOST TEK SAZNATI

 

PORODICA I PRIJATELJI

Dok hoda ulicom, svako malo će zastati da se pozdravi sa ljudima koje poznaje. Naizgled, ova žena je prijatelj sa svima i sukobi sa njom su prava retkost. Međutim, kada je reč o pravom prijateljstvu, može ih nabrojati na prste jedne ruke, jer ova žena ne dozvoljava svakome da joj se približi. To su prijatelji koji su nezavisni i inteligentni kao i ona. Ona je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će zaista imati iskren savet i prva doći da vas obiđe kada ste loše.

Podjednako su posvećene svojoj porordici. Divni su roditelji i decu uče da budu samostalna, jer ih tretiraju sa mnogo poštovanja. Sa njima će se igrati isto kao što će i razgovarati kao sa odraslim ljudima, jer je upravo takav tretman oduvek zahtevale i same kao deca. Naravno, svoju porodicu i familiju drže uvek na okupu i prisustvuju svim važnim događajima.

 

 

KARIJERA

Najvažnije karakteristike žene Vodolije jesu kreativnost i maštovistost i ona nikako ne može raditi dosadan i jednoličan posao. Žena Vodolija voli da uči, čak i na greškama. Tvrdoglavo ide do uspeha i ne smeta joj da povremeno upadne u problem zarad svojih ideja. Žena Vodolija je upravo to – osoba od ideja.

S obzirom na to da je i izuzetno komunikativna, njen posao je usmeren na rad sa ljudima, umetnost i marketing. Takođe, socijalni rad i psihologija bi mogle biti profesija u kojima ova žena uživa. Žena Vodolija pokazuje svoje sklonosti i ka turizmu, nauci, sportu, ekologiji i odnosima sa javnošću. Međutim, njen finansijski nemar ukazuje da bi u poslu trebalo da izbegava da rukuje sa novcem.

 

 

ZDRAVLJE

Žene Vodolije su vrlo svesne toga da treba da budu fizički aktivne da bi bile zdrave, ali uvek im treba podstrek za vežbanje.

Njihova kritčna tačka je nervni sistem, pa često pate od nervoza, nesanica i bolesti zavisnosti. Takođe, žene Vodolije imaju slabe kosti, pa i najmanji pad može izazvati velike prelome. Slaba cirkulacija im često stvara grčeve u listovima, a nezdrava ishrana dovodi do gojaznosti.


 

MANE

Žene Vodolije su velike sanjalice, što ih često dovodi do toga da budu nerealne i teške za saradnju. Povratak realnosti je kod njih uvek buran i bolan. Često su pogrešno shvaćene zbog svoje nekonvencionalnosti i ekcentričnosti.

Vodolije su često ubeđene da više i bolje znaju od ostalih i veoma teško priznaju svoje greške. Njihov kriticizam može biti veoma negativan i destruktivan. Žene Vodolije su prosto fanatici kada u nešto veruju.


 

POZNATE ŽENE U ZNAKU VODOLIJE

Iako se ne biju laktovima da postanu popularne, neke od njih su to svakako uspele, prvenstevno zato jer vole to što rade i želele su da ostave lični pečat u tome. Među poznatim ženama koje su vodolije u horoskopu su Paris Hilton,
 Jennifer Aniston, Shakira, Oprah Winfrey, Alicia Keys, Rihana, Zsa Zsa Gabor, Virginia Voolf, Germaine Greer.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar