Godišnji horoskop za 2021. godinu. Godina revolucionarnih otkrića, preokreta i sudbinskih susreta!

Autor: Milana Đurašinov komentara 0 Godišnji horoskop za 2021. godinu

 

Zbogom 2020! Dobrodošla 2021!

 

Godina 2020. pružila nam je teške, ali vredne životne lekcije upravo saturnovskog tipa, jer nas Saturn uči kroz iskustvo. Tu nema teorije, moramo sve osetiti na svojoj koži. I zaista smo osetili lekciju Saturna čije geslo glasi: „Patnjama se pamet stiče“. Da, Saturn u Jarcu nas je naučio dubokim životnim lekcijama i nametnuo nam razne oblike ograničenja.

Činjenica je da promena predstavlja univerzalni zakon prirode. Stari poredak mora ustupiti mesto novom, jer stvari jednostavno tako funkcionišu i život i njegovi oblici evoluiraju. Sasvim je izvesno, mi ćemo biti svedoci još jedne značajne promene u toku vremena.

Da, ova, po svemu različita 2020. godina, ostavlja nam put za 2021. godinu i okončava se vrlo retkim kosmičkim događajem, velikom konjunkcijom Saturna i Jupitera na prvim stepenima Vodolije. To je sudar giganata, saturnovskog principa strukture, discipline i okoštalih formi postojanja, u kojem se tradicija, stari sistem vrednosti sukobljava sa jupiterskim principom ekspanzije, prevazilaženja zacrtanih granica i istraživanja novih oblasti iskustva, nauke i novih dimenzija.

Zahvaćeni ovim cunamijem promena bićemo svi mi, doduše, svako na svoj način i u zavisnosti od svoje natalne karte. Neko će kroz ovaj proces borbe novog i starog poretka gubiti, neko će dobiti, ali ćemo iz celokupnog iskustva izaći drugačiji i oplemenjeni novim i nadasve dubokim životnim iskustvom.

Astrologija u tom kosmičkom scenariju služi kao svetionik na mapi mogućih puteva kojima možemo krenuti, pa će ovaj sažet prikaz opštih tendencija za narednu godinu predstavljati opšti referentni okvir zbivanja za svaki znak.

Horoskop za narednu 2021. nagoveštava u principu pozitivna zbivanja na svetskoj društvenoj i ekonomskoj sceni uprkos tome što ćemo s vremena na vreme gubiti kontrolu nad situacijama i što ćemo morati da budemo daleko fleksibilniji u prilagođavanju predstojećim promenama. Odškrinimo vrata budućih dešavanja kroz naša astrološka predviđanja za 2021.

Godina 2021, svojim početnim konstelacijama u Vodoliji donosi čitav niz pozitivnih promena za sve znakove zodijaka. Godina 2021. doneće dobre vibracije i sreću za čovečanstvo u celini, a to se, pre svega, odnosi na velika revolucionarna otkrića krajem januara i polovinom februara, kada će se u drugoj nedelji desiti susret čak šest planeta. Osim revolucionarnih otkrića u nauci, pre svega u medicini, što se tiče pravog pristupa lečenju aktuelnog virusa, takođe se mogu otkriti zakulisne radnje u okviru nekih država, što može dovesti do skandala na globalnom nivou.

 

Šta kažu zvezde

 

 

OVAN

 

POSAO

Godina 2021. će početi vrlo pozitivno, budući da će se stelijum zadesiti u vašem solarnom polju organizacije i poslovne saradnje. Donećete odluku da već krajem januara i polovinom februara načinite radikalan zaokret i prekinete jednu saradnju, ali da zato proširite krug saradnika na drugoj strani. Čitav prvi kvartal donosi vam nove projekte.

Mars u Biku će tokom februara biti u kvadratu, što će vam doneti neizvestan ishod nekog ulaganja na finansijskom planu. Kraj marta i april prolazi pod uticajem Marsa u Blizancima, tako da će akcenat biti na sastancima i kraćim putovanjima. Maj vam donosi nove izazove na polju karijere. Zato je veoma važno da se tokom maja i juna uzdržite od impulsivnih odluka. Dobra taktika će vam pomoći da isplanirate aktivnosti tokom druge polovine 2021. godine i ostvarite važan cilj. Dakle, uslov vašeg uspeha je da kontrolišete svoj temperament, i to posebno tokom juna i jula.

Očekuje vas napredak na finansijskom planu iako će početak i kraj godine, odnosno novembar, biti pomalo neizvestan što se tiče investicija. Biće tih faza u kojima će vaši troškovi biti veći. Stoga vam se savetuje da se klonite avanturističkih špekulacija na berzi. Tokom decembra ćete sklopiti unosan sporazum o dugoročnoj saradnji.

Retrogradni Merkur vas za momenat može usporiti u realizaciji ciljeva, i to u periodima od 30. januara do 21. februara, od 29. maja do 22. juna i od 27. septembra do 18. oktobra 2021.

 

LJUBAV

Godina 2021. donosi vam priliku da upoznate osobu koja će vam s vremenom postati sve bitnija i u kojoj ćete prepoznati srodnu dušu, a do poznanstva može doći tokom februara ili početkom marta, i to preko posla ili prijatelja. Kraj maja i juni vam donose mogućnost da obnovite vezu sa bivšom ljubavi. Planete će vam tada pružiti još jednu priliku. Planete nas pokreću, ali nas ne obavezuju, pa će od ovih odluka zavisiti dalji razvoj okolnosti na ljubavnoj sceni. Leto vam donosi brojne prilike za flert, pa su tada moguće kraće, neobavezne avanture. Tek tokom septembra i oktobra, počinjete da planirate promenu u smislu stabilizacije i ozbiljne ljubavne veze. Ovnovi koji su u braku povremeno mogu da prolaze kroz periode krize poverenja, posebno krajem aprila i tokom maja, kada možete imati poteškoće u komunikaciji sa ukućanima.

 

ZDRAVLJE 

Kraj januara može da vam donese probleme sa variranjem pritiska, dok vam februar donosi pojačanu nervozu i nesanicu. Prva tri meseca 2021. godine su uglavnom bez nekih velikih odstupanja, dok vam april donosi vrtoglavicu, a tada bi trebalo da proverite krvni pritisak, ali i pritisak u očima. Maj i juni mogu povremeno da uzrokuju glavobolju, koja inače predstavlja vašu boljku. Jesen pojačava nervozu i dekoncentraciju, pa je neophodno da budete oprezni za volanom.


 

BIK

 

POSAO 

Početak godine donosi vam snažnu energiju u polje karijere, gde će se u februaru naći čak sedam planeta. To znači krupne odluke, završetak jednog poglavlja u karijeri i početak drugog. Godina 2021. počinje u atmosferi promena i neizvesnosti koje vam uostalom najavljuje već konjunkcija Marsa i Urana u vašem znaku 21. januara.

Mars prelazi u vaš znak 7. januara i to će vam doneti dodatnu energiju. Upravo će januar onima u državnom sektoru doneti pogoršanje odnosa s nadređenima, nakon čega do kraja februara mogu doneti odluku da potraže priliku na drugoj strani. Polovinom januara, Uran će krenuti direktno, što znači da ćete biti spremniji na promene. Retrogradni Merkur u februaru rezultira obnavljanjem saradnje ili pokretanjem nove ideje. Proleće vam donosi poboljšanje poslovne komunikacije. Tokom leta će vam poći za rukom da realizujete važan projekat, ali će biti važno da poštujete rok. Tokom septembra i oktobra aktivira se vaše polje privatnog biznisa, a u svemu će vam pomoći uticajna osoba. Kraj oktobra i novembar vam donose primenu novih metoda rada. Pa ipak, krajem novembra budite oprezni što se tiče rizičnih ulaganja. Kraj godine donosi uspeh onima koji se bave trgovinom i saobraćajem i sarađuju s inostranstvom.

 

LJUBAV 

Januar i februar vam donose nestabilan odnos s partnerom, budući da ćete vi i partner biti promenljivih raspoloženja i impulsivne reakcije se mogu pojaviti i povodom najveće sitnice. Čak čitava prva polovina godine može proteći u znaku suprotstavljenih stavova, tako da ćete teško uspeti da nađete zajednički jezik kako s partnerom, tako i sa ukućanima. Posebno kraj aprila i početak maja prolaze u znaku turbulencije. Sporno pitanje može biti raspolaganje kućnim budžetom i vaši zajednički planovi za budućnost. Tek vam jesen donosi smirivanje tenzija između vas, tako da se može desiti da vas povremeno izda strpljenje. Slobodni Bikovi će tokom godine imati prilike više za kratke avanture, dok će im februar, juni i oktobar doneti priliku za to da obnove vezu sa bivšom ljubavi. Tek sam kraj godine donosi priliku da se skrasite.

 

ZDRAVLJE 

Januar, februar i mart vam donose pojačanu nervozu, povremeno čak variranje pritiska, ali će sve biti u granicama normale. Druga polovina aprila i prva polovina maja protiče u znaku pada imuniteta, sklonosti ka infekcijama i oscilacijama hormona. Preko leta bi trebalo više da se krećete i da promenite režim ishrane. Urogenitalni trakt može biti osetljiviji tokom poslednja tri meseca ove 2021. godine.


 

BLIZANCI

 

POSAO 

Na početku godine veliki broj planeta biće u vašem solarnom devetom polju, koje se odnosi na saradnju sa inostranstvom, daleka putovanja i programe profesionalnog usavršavanja. To će biti glavne teme na početku godine, pa ćete vredno raditi na pripremama za početak rada na nečemu novom. Pa ipak, sredina januara zbog kvadrata Jupitera i Urana može vam doneti probleme pravne prirode ili spoljne prepreke u pogledu putovanja i samog polaganja ispita. Neke stvari tada mogu biti odložene. Tek polovinom februara možete očekivati prvi veliki pomak jer vam veliki broj planeta u Vodoliji oko 12. februara donosi vetar u leđa što se tiče planova u vezi sa inostranstvom i polaganjem ispita. To vam najavljuje uspeh u kreativnim zanimanjima i u umetnosti.

Zanimljiva konjunkcija Sunca, Venere i Neptuna donosi vam uspeh ako se bavite umetnošću, muzikom, arhitekturom ili vajarstvom. Mars ulazi u vaš znak početkom marta, tako da će vam to doneti dodatnu energiju i mogućnost paralelnog rada na više poslova. Međutim, u aprilu je neophodan oprez jer se formira nepovoljan aspekt između Marsa i Neptuna, tada su mogući nesporazumi.

Oni koji su nezaposleni, stalni posao mogu da nađu na proleće, posebno tokom maja, i to oko 14. maja, kada Jupiter prelazi u njihovo polje karijere. Uspeh u pravom smislu te reči možete očekivati od polovine septembra, pa nadalje.

 

LJUBAV 

Turbulentan početak godine za Blizance jer je prisutan osećaj nezadovoljstva u vezama, pa su mogući raskidi i rasprave s partnerom. Polovinom februara konjunkcija Venere i Jupitera donosi slobodnim Blizancima novo poznanstvo preko društvenih mreža ili na putovanjima. Ishod veze će zavisiti od kompromisa na koje ćete biti spremni. Tokom maja i juna solarna eklipsa u Strelcu doneće vam nezadovoljstvo i osećaj neshvaćenosti, pa tada može biti početak kraja vaše veze s partnerom. Tokom septembra, oktobra i novembra dolazi do harmonizacije vašeg odnosa. Problematičan može biti kraj, odnosno druga polovina decembra, a to će se odnositi, pre svega, na one koji su u vezi ili braku. Tada je moguća dublja kriza. Slobodne Blizance očekuje stabilna veza krajem maja ili polovinom juna.

 

ZDRAVLJE 

Pad imuniteta će vas pratiti gotovo tokom čitavog prvog kvartala, ali će akcenat biti na psihosomatskim problemima. Anksioznost i napad panike vam se može povremeno desiti. Tokom proleća je neophodno da proverite očni i krvni pritisak, jer su moguća veća odstupanja. Kraj leta i jesen vam donose sklonost ka virusima, dok zima može da vam donese glavobolje.


 

RAK

 

POSAO 

Turbulentan početak godine zbog nepovoljnog aspekta velikog broja planeta u Vodoliji i Marsa i Urana u Biku, vašem solarnom polju saradnika i organizacije. Donosite odluku da prekinete saradnju sa saradnikom. Prva dva meseca vam donose zahteve za prilagođavanjem, bilo da je reč o novom timu nadređenih ili novim metodama rada. Pad obima posla će biti privremen, tako da ćete moći relativno brzo krajem marta da pokrenete posao. Krajem marta i tokom aprila imaćete uspeha u kreativnim zanimanjima, kao i u saradnji sa inostranstvom. Krajem aprila i početkom maja možete očekivati pojačan priliv novca. Dana 23. aprila Mars će ući u vaš znak i doneti vam energiju i podsticaj za kreativne zamisli. Odlične rezultate će tokom letnjih meseci postići rukovodioci, jer će doći do napredovanja. Dana 11. juna, Mars prelazi u vaše polje novca, pa vam ostatak ovog meseca aktivira prilive s više strana. Kraj juna i juli vam donose poteškoće u odnosu s jednim saradnikom, ali ćete kompromisom to prevazići. Letnji meseci mogu proteći u znaku zastoja u prilivu novca. Tek poslednjih desetak dana septembra vam donose olakšanje što se tiče finansijske sigurnosti, a u oktobru možete započeti novu saradnju. Sam kraj godine, decembar prolazi u znaku uspeha na kreativnom planu.

 

LJUBAV 

Prvi kvartal ove godine prolazi u znaku raznih iskušenja, pa će između vas i partnera da se smenjuju sunce i oblaci. Čas poverenje i podrška, potom nepoverenje i animozitet jedno prema drugom. Zbog toga se može desiti da se na prelazu iz februara u mart više povučete u svoj svet. Sredina godine i kraj godine takođe donose probleme u komunikaciji s partnerom, tako da će godina imati daleko veća iskušenja i izazove nego prethodna. Kao da će vam povremeno biti teško da ugodite sebi, da ćete više znati šta je to što ne želite nego šta želite. Juni i juli slobodnim Rakovima donose nedefinisan odnos sa osobom koju mogu upoznati preko društvenih mreža ili na nekom putovanju. Biće neophodno da ovaj odnos definišete što pre kako se ne biste emocionalno iscrpeli. Septembar vam donosi mogućnost da se skrasite sa jednom osobom i da započnete zajednički život. Sam kraj godine vam donosi nesporazume, pa će biti neophodno dosta napora da se odnos dovede u red.

 

ZDRAVLJE 

Prva četiri meseca vam donose pad imuniteta i variranje pritiska usled koje možete često imati vrtoglavicu. Neophodno je da promenite životne navike i da se više krećete. Kraj proleća i leto vam donose dobro zdravlje, tako da ćete biti otporni na viruse. Jesen vam donosi pojačanu alergiju i osetljivost grla. Kraj godine je nepovoljan zbog Solarne eklipse i utiče ponovo na pad imuniteta.

 

Ljubavna analiza

 

LAV

 

POSAO

Zanimljiva konstelacija početkom godine upućuje vam izazov da se prilagodite novonastaloj situaciji i radite pod izmenjenim uslovima rada. Takođe, bićete u situaciji da se u januaru i februaru prilagodite upotrebi nove tehnologije ili novim metodama rada. Kraj januara i polovina februara vam donose poteškoće što se tiče saradnje, pa se lako može desiti da sa nekim poslovnim partnerom prekinete saradnju. Na sreću, ubrzo ćete krajem marta započeti novu saradnju, kada vas očekuje potpisivanje ugovora i početak poslovanja s inostranstvom. Uspeh kroz trgovinu i uvoz. April i maj vam donose unapređenje finansijske situacije Letnji meseci će vam doneti turbulentan period tokom kojeg ćete voditi dvostruku bitku, s jedne strane sa nekim kolegama rivalima, s druge strane s nadređenima. Juli donosi mogućnost gubitka usled pogrešne procene situacije ili nekog partnera. Tokom avgusta se neki Lavovi mogu naći na prekretnici jer im se pojavljuje nova poslovna ponuda, koja, međutim, podrazumeva put u neizvesnost. Zato je čak i prvom polovinom septembra moguća dilema. Period do kraja godine će obeležiti uspesi na kreativnom planu. Decembar vam jedino donosi negativnu energiju što se tiče inventivnih projekata, neophodno je da sačekate bolji trenutak.

 

LJUBAV 

Veliki broj planeta u znaku Vodolije naći će se početkom godine u vašem solarnom polju braka i emotivnih odnosa, što stavlja akcenat na rešenja spornih pitanja. Oni nesporazumi koji su se nagomilavali dugo vremena u prva dva meseca mogu kulminirati i doneti burne potrese u vašem braku ili vezi. Nepovoljan aspekt sa Marsom i Uranom u Biku dodaće tenziju, pa su mogući raskidi i kraj čitavog niza kompromisa na kojima je počivao vaš odnos. Tek u drugoj polovini marta situacija će početi da se smiruje, pa će se vaš odnos s partnerom stabilizovati. April i maj prolaze u znaku harmoničnog odnosa, dok drugi deo juna i juli nagoveštavaju pomirenje sa nekom osobom iz prošlosti. Slobodni Lavovi će tokom prvog kvartala više nailaziti na kratke avanture jer će osobe s kojima budu dolazili u kontakt biti nekompatibilni s njihovim karakterom. Kao da će se pojaviti neki obrazac u vezama da u početku krene sve od oduševljenja, a da se ubrzo završava razočaranjem. Kraj leta vam donosi prvu ozbiljnu priliku za dužu vezu, tako da ćete od kraja avgusta i tokom septembra upoznati osobu s kojom kasnije možete ući u ozbiljniju priču.

 

ZDRAVLJE 

Pad imuniteta i podložnost virusima pojavljuju se u prva dva i po meseca ove godine. U drugoj polovini marta i tokom aprila i maja vraća vam se životna energija. Promenite navike što se tiče ishrane. Tokom leta su moguća variranja pritiska i bolovi u leđima. Jesen i zima donose vam stabilizaciju.


 

DEVICA

 

POSAO 

Početak godine je odličan za nov početak, posebno ako želite da započnete privatni biznis u okviru uslužnih delatnosti. U tome ćete naići na podršku, a neko od vaših prijatelja će vam predložiti saradnju. Problem u vezi s planovima za inostranstvo možete rešiti krajem februara i tokom marta i aprila, kada ćete ostvariti prvi napredak. Od marta ćete se kretati uzlaznom putanjom, pa vas očekuje poseban uspeh na sastancima i tokom pregovora sa partnerima. Odlične rezultate će postići Device koje rade u zdravstvu i na inovativnim projektima. Uspeh u zdravstvu i farmaceutskoj industriji vezuje se za period krajem marta i tokom aprila. Mesec maj će proteći u znaku uspeha u uslužnim delatnostima. Leto će biti veoma promenljivo, jer vam juni i juli donose probleme u okviru nekog sporazuma, koji na kraju čak može biti raskinut. Avgust protiče u znaku predaha koji ćete provesti u planiranju strategije kojom ćete poraziti konkurenciju. Ovaj mesec je u znaku sastanaka iza zatvorenih vrata, dok su vaši planovi tada obavijeni velom tajne. Septembar vam najavljuje prvi finansijski uspeh. Oktobar i novembar će vam doneti uspeh u radu na jednom projektu. Decembar nije povoljan period za početak, tada je neophodno da radite po ustaljenim pravilima i da izbegavate rizične investicije.

 

LJUBAV 

Povoljan period na početku godine pod uticajima konjunkcije Venere, Jupitera i retrogradnog Merkura 12. februara. Tada može doći do obnavljanja veze sa bivšom ljubavi. Ovo je povoljan period da razrešite neka sporna pitanja u vezi i da ih lako prevaziđete. S druge strane, polovina marta aktivira priliku za nov susret, novu ljubav. Može vam se desiti ljubav na prvi pogled, ali je važno da tada zadržite realan stav jer se čak i vama opreznim Devicama pod ovakvim uticajima može desiti da izgubite kontrolu. Tokom leta se nastavlja vaša započeta ljubavna priča, ali vam kraj juna, juli i avgust donose previranja. Počinjete da se borite sa sobom i vaša osećanja prema toj osobi postaju pomešana. Partner može početi da se ponaša nedosledno. Avgust vam donosi prve argumente da ste bili u pravu, a tada vaša veza počinje da se urušava. Do polovine septembra nalazićete se u nedoumici šta da uradite, ali na kraju ćete otvorenim razgovorom prevazići sporna pitanja. Druga polovina septembra, oktobar i novembar vam donose preokret ukoliko se nalazite u tajnoj vezi. Tada neke stvari mogu biti otkrivene, tako da tajna veza prestaje da bude tajna.

 

ZDRAVLJE 

Sam početak godine donosi vam psihosomatske probleme, pre svega, anksioznost. Potrudite se da radite vežbe i da izmenite navike, a posebno sklonost ka negativnim analizama. To vas može začas uvesti u stanje panike. Prva dva meseca su dosta napeta i stresna. Mart, april i maj zahtevaju promenu načina života. Neophodno je da se čuvate alergija i neproverenih lekova ili terapija. Tokom čitave godine povremeno možete imati problem sa stomakom i nervoznim crevima.


 

VAGA

 

POSAO 

Konjunkcija Marsa i Urana u Biku biće u nepovoljnim aspektima s Jupiterom i planetama u Vodoliji, a to se u vašem slučaju reflektuje na platni promet. Moguće su velike oscilacije i nestabilni uslovi poslovanja, kao i neočekivani izdaci. Zato je neophodno da obazrivo rukujete novcem. Ovo se takođe odnosi na prepreke i poteškoće prilikom naplate. U danima oko 12. februara možete sklopiti sporazum, a to vam donosi konjunkcija Venere, Jupitera i retrogradnog Merkura. To bi moglo da ukaže i na obnavljanje neke saradnje. Za vreme retrogradnog Merkura posebno obratite pažnju na dokumente koje potpisujete jer bi moglo doći do previda. Takođe bi neki pregovori mogli biti otežani zbog posebnog spleta okolnosti. S druge strane, datumi nekih sastanaka se mogu pomeriti za mart ili april, kada će se steći bolji uslovi. April vam donosi početak nove saradnje, a to bi vam kasnije moglo doneti unapređenje finansijske situacije. Tokom letnjih meseci vam se ne savetuju rizične investicije. Tek krajem avgusta i u septembru možete očekivati trajnu finansijsku stabilizaciju i uspeh čak i kroz pomalo rizične investicije. Druga polovina septembra i oktobar će vam doneti uspeh u kreativnim zanimanjima. Kraj oktobra vam može doneti neki fond ili će neko biti spreman da uloži u vaše kreativne ideje. Solarna eklipsa 4. decembra deluje upozoravajuće jer unosi lošu energiju u komunikaciju s poslovnim partnerima i otežava postizanje dogovora.

 

LJUBAV 

Početak godine obeležiće nesuglasice sa partnerom, pa su moguće čak i veće rasprave. Veliki broj planeta u vašem solarnom polju ljubavi ukazuje na novu priliku koja vam se ukazuje, ali će se Vage koje su u vezi naći u velikom iskušenju. Mogući su svi scenariji, od krize poverenja do nesuglasica oko bitnih egzistencijalnih pitanja. Jednostavno, kao da sve više shvatate da na različite načine opažate stvarnosti i ljude oko vas, kao i životne ciljeve. Kompromisno rešenje je jedini izlaz iz takve situacije i neko od vas će morati da popusti. Ukoliko ste slobodni, leto i početak jeseni vam donose novu priliku za ozbiljnu vezu, ali je važno da zadržite realnu procenu ličnosti partnera i da ne projektujete sopstvene sadržaje i očekivanja. Septembar i oktobar vam donose veliki pomak, tako da ćete prvi put spomenuti i zajednički život i vaše planove za budućnost. Novembar i decembar donosi nagomilane probleme bračnim parovima, pa se može desiti da se neki odluče za raskid.

 

ZDRAVLJE 

Problem početkom godine se odnosi na psihosomatske probleme u vidu pojačane nervoze i nesanice, kao i nervoze stomaka. Pad imuniteta i osećaj pada energije može vas pratiti sve do polovine marta. Nakon toga, energija će vam se vratiti i vi ćete se tokom aprila i maja osećati dobro. Leto vam ponovo donosi pad energije, pa je neophodno da promenite način života. Jesen i kraj zime donose nervozu.


 

ŠKORPIJA

 

POSAO

U narednu godinu ulazite s posebnom konstelacijom koja donosi napetost između oprečnih principa. Mars i Uran u Biku s jedne strane i veliki broj planeta u Vodoliji donose vam problem u javnim nastupima i prezentacijama. Stvari tu neće ići prema vašim očekivanjima, tako da su mogući problemi i u radu s nekim klijentima. Ako u prva dva meseca budete imali sastanke, naići ćete na teške pregovarače, a sporazume ćete uspevati da postignete uz poteškoće. Nepovoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam oscilacije na finansijskom planu, dok će nepovoljni aspekti Saturna i Urana doneti poteškoće u prilagođavanju novonastaloj situaciji. Ukoliko ste planirali da se bavite privatnim biznisom, sam početak rada možete odložiti za kasnije. Tek druga polovina marta će vam doneti vetar u krila što se tiče projekta. April, maj i jun doneće vam povoljnu energiju za udruživanje s prijateljima. Maj će biti prvi mesec kada ćete načiniti veliki pomak što se tiče finansijske situacije. Maj i juni će biti vaš novi početak što se tiče osamostaljenja, a planete će vam ići na ruku u tome. Tokom jula nailazite na izazov u vidu poštovanja zadatih rokova, ali će kriza biti samo privremena. Septembar će vam doneti početak nove saradnje.

 

LJUBAV 

Povoljan period na ljubavnom planu početkom godine u kojem ćete se lepo slagati s partnerom. Doći će do sve većeg zbližavanja i poboljšanja komunikacije među vama. Partner će vas s vremena na vreme iznenaditi lepim znacima pažnje, tako da se nalazite u periodu harmonije i stabilizacije. U vašim zajedničkim poslovnim planovima možete takođe imati uspeh. Dobra strana vaše ljubavne scene je partnerova podrška u svakom trenutku. Neće, međutim, čitava godina biti tako u pozitivnoj atmosferi, pa vas tokom letnjih meseci povremeno očekuju nesporazumi i nesuglasice. To se posebno odnosi na prve dve nedelje jula, avgust i prvu polovinu septembra. Mnogo toga će zavisi od vaše spremnosti na kompromis. Normalizacija odnosa trebalo bi da krene od kraja septembra do kraja godine. Slobodne Škorpije očekuju takođe bitna dešavanja jer se već krajem zime, polovinom februara ili u drugoj polovini marta mogu upoznati sa zanimljivom osobom s kojom je kasnije moguća ozbiljna veza. Za vas će takođe biti problema u komunikaciji tokom, leta, ali ćete ih uspešno prevazići.

 

ZDRAVLJE 

Pad imuniteta i osetljivost grla i pluća će biti vaše slabe tačke. Ukoliko preterujete sa cigaretama, potrudite se da ih ostavite jer se pod ovim uticajima mogu pojaviti problemi. Sledeći problem koji može da se povremeno javlja kod vas jesu reumatske tegobe i variranje pritiska. Polovinom godine posebno možete imati problema s pritiskom, zato radite na preventivi. Ostatak godine bićete dobrog zdravlja.

 

Ljubavni horoskop
 

 

STRELAC

 

POSAO 

Veoma dinamična godina je pred vama, a posebno se izdvajaju sam početak i kraj godine. Godina počinje velikom napetošću između planeta, nepovoljnim aspektom između Marsa i Saturna, što će se u vašem slučaju odnositi na komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima, trgovinu, uvoz, izvoz, saobraćaj i putovanja. Mnoge planove ćete morati da promenite. Međutim, stvari će se od polovine februara normalizovati. U martu možete naići na nesporazume s kolegama. U vezi s tim, mart može imati elemente skandala. Tokom aprila i maja su moguće promene u timu zaposlenih. Vama će te promene ići u prilog.

Juni i juli će obeležiti bolji rezultati i uvećani prihodi, ali bi se moglo desiti da se pojavi problem oko rada na jednom projektu. Ti nesporazumi mogu da se zaoštre i doprinesu raspravi sa jednim saradnikom. Veliko je pitanje kako će se to okončati. Pričuvajte se spletaka. Neko od kolega može pokušati da vas uvuče u konflikt s nekim od nadređenih. Druga polovina avgusta će vam doneti postepeno razvedravanje. Uzlaznom putanjom će ići rezultati i finansije, ali vam Solarna eklipsa u decembru donosi realnu opasnost da neko ko vas sabotira u tome i uspe.

 

LJUBAV 

Negativni aspekti Marsa i Saturna prvih meseci tokom godine unose u vaše polje komunikacije dosta napetosti i negativne energije, tako da će se sudar ovih principa osetiti i na vašem emotivnom planu u vidu brojnih nesuglasica s partnerom i ukućanima. Dok oni koji su u vezi imaju varnice u komunikaciji, slobodni Strelčevi će imati prilike za flert, ali ništa više od toga. Više veza zasnovanih na fizičkoj privlačnosti i bez udubljivanja u emocije. Razvedravanje na vašoj ljubavnoj sceni će da krene polovinom maja kada se za slobodne može pojaviti osoba posebnih kvaliteta, a koju će najverovatnije upoznati na putovanju ili preko posla. Tada kreće vaša nova ljubavna priča koja se s vremenom razviti u nešto mnogo više. Kraj leta i početak jeseni doneće vam pokretanje prve ozbiljne teme o zajedničkom životu. Tako da vas tokom jeseni i do kraja godine očekuje prelazak na viši nivo kvaliteta odnosa s partnerom.

 

ZDRAVLJE 

Dobrog ste zdravlja ove godine, ali povremeno možete biti prehlađeni ili imati pojačanu sklonost ka povredama, pa vam se savetuje da budete oprezniji ako se intenzivnije bavite sportom. Drugi deo leta vam donosi pojačanu nervozu, a posebno će se to odraziti na variranje pritiska.


 

JARAC

 

POSAO

Veliki broj planeta prelazi u vašem solarno polje novca, tako da će početkom godine biti akcenat na novcu, najverovatnije nekom dugu. Trebalo bi da vam to bude vraćeno, mada sa zakašnjenjem. Veliki broj planeta u Vodoliji među kojima i Venera u konjunkciji s Jupiterom, omogućiće vam rad na velikom projektu. Taj posao vam kasnije tokom godine može doneti dosta novca. Sredina februara će vam doneti pravna rešenja ili dobitke kroz pravna rešenja. U drugoj polovini februara možete da obnovite neku staru saradnju. Kraj januara i mart vam stvaraju perspektivu za putovanja. Nepovoljan period za rizična ulaganja trajaće prvih mesec i po dana nakon čega sledi period novih mogućnosti. Mart i april će vam najaviti prvi korak napred. Međutim, tek vam maj i juni donose ozbiljnije novčane dobitke. Tada ćete imati brojne sastanke. Oni koji rade u privatnom sektoru ili imaju sopstveni biznis mogu naići na zastoj sredinom godine, pa biće biti neophodno premošćavanje. Tokom jula nije dobro da krenete u velike investicije, a s jednim saradnikom možete prestati da govorite. Kraj leta i septembar će vam doneti obnavljanje neke stare saradnje.

 

LJUBAV 

Napeti aspekti početkom godine odraziće se i na vaš emotivni plan u tom smislu što su mogući nesporazumi s partnerom. Ukoliko ste dugo nezadovoljni kvalitetom svoje veze i ponašanjem partnera prema vama, to bi sada moglo da eskalira. Moguće su burne rasprave, kao i kriza poverenja. To će svakako ostaviti traga na vaš odnos s partnerom i neće lako moći da se popravi. Čitava ova godina na momente donosi negativnu dinamiku, pa su mogući čak češći razvodi i raskidi veza. Slobodni Jarčevi mogu da imaju zanimljivo poznanstvo sredinom februara ili krajem marta, ali je veliko pitanje da li će se to poznanstvo pretvoriti u vezu. Osoba može da se ponaša vrlo nestabilno, tako da ćete više biti za to da se razdvojite. Juli i avgust vam donose priliku za ljubavnu vezu zasnovanu na fizičkoj privlačnosti, a nije isključeno da će to biti tajna veza s povremenim prekidima. Slobodni Jarčevi mogu takođe da upoznaju atraktivnu osobu tokom juna, novembra i decembra. Tada se može desiti da je to ona prava osoba koju dugo čekaju.

 

ZDRAVLJE 

Slabiji imunitet će biti karakteristika ove godine, i to samo početkom, sredinom i krajem godine. U svakom slučaju, preko zime bi trebalo da se pričuvate sklonosti ka povredama. Možete imati reumu ili problem u vratnom delu kičme. Otuda će u ovim periodima doći do vrtoglavice ili glavobolja.


 

VODOLIJA

 

POSAO 

Početak godine prolazi u znaku povećanog obima rada i kratkih rokova. Glavni izazov je kako to postići. Uspeha ćete imati u radu s klijentima i u pregovorima. Jedno je izvesno, februar će vam doneti nešto bitno novo budući da će sredinom meseca čak šest planeta boraviti u vašem znaku. Konjunkcija retrogradnog Merkura, Venere i Jupitera će vam doneti potpisivanje ugovora ili aneksa ugovora. Takođe, mogli biste da obnovite saradnju. Ovo će biti period kada možete da otkrijete neke zakulisne radnje. Neka tajna može da ispliva na površinu. Ukoliko želite da napredujete u karijeri, to se može nagovestiti već tokom februara i marta na nekom sastanku. Međutim, pravo unapređenje očekuje vas polovinom maja ili na početku juna. Vodolije će postići uspeh u kreativnim zanimanjima i u okviru saradnje sa inostranstvom. Juli vam može doneti probleme u komunikaciji s kolegama i nadređenima. Situacija će biti promenljiva, ali će finansijska situacija biti solidna. Kraj avgusta, septembar i oktobar mogu da vam donesu uspeh u trgovini, kao i u zanimanjima u radu sa klijentima i medijima. Krajem godine, Mars će prolaziti kroz Škorpiju, vaše solarno polje karijere. To će vam doneti unapređenje.

 

LJUBAV

Početak godine ima atmosferu napetosti između planeta, a to će se prelivati na vaš porodični život. Moguće su nesuglasice sa partnerom i ukućanima. U jednom trenutku se možete osetiti neshvaćenim. Ako se povučete u svoj svet, javiće se opasna distanca između vas. Bolje bi bilo da porazgovarate o svemu i pronađete zajedničko rešenje. Februar vam donosi turbulentan period jer neke stvari mogu isplivati na površinu. Ako ste u tajnoj vezi, pazite se skandala. Dakle, razmirice u kući su nešto što ćete prevazići, ali ne brzo. Slobodne Vodolije tokom februara mogu upoznati neku novu osobu, i to preko društvenih mreža ili u neposrednom okruženju. To može biti osoba drugačijeg kulturnog porekla. U ovom periodu upoznajete nekog bitnog, nekog ko se zadržava u vašem životu. Proleće zauzetim Vodolijama protiče u harmoničnoj atmosferi, može vam poći za rukom da zajedno s partnerom ostvarite rešenje bitnog egzistencijalnog pitanja. Leto vam može doneti dosta avantura, ali ova godina vam donosi priliku iz tog mnoštva potencijalnih partnera odaberete onog pravog. To ćete i učiniti do kraja godine.

 

ZDRAVLJE

Vaša slaba tačka je loša cirkulacija, a to bi se moglo dodatno pogoršati ukoliko ne budete negovali zdrave životne navike. Neophodno je da promenite režim ishrane i da se krećete što više. Sam početak godine, april i decembar su vam malo problematični što se tiče podložnosti virusima i bolovima u leđima.


 

RIBE

 

POSAO

Napeta atmosfera početkom godine vama donosi mogućnost teških pregovora ili odlaganja nekog posla s inostranstvom. Neko od kolega gradi rivalski odnos s vama. Ukoliko imate neki pravni spor ili nerešeno pitanje, u svemu tome se može desiti neka zakulisna radnja. Budite obazrivi, januar i februar vam donose čak šest planeta u vašem dvanaestom polju. To znači da će biti jedino izvesno da će sve biti vrlo neizvesno. S druge strane, ova konstelacija najavljuje tajne pregovore. Polovinom februara možete imati neki sporazum o tajnom projektu, a to vam može doneti veliki novac.

Ova godina će se pozitivno odraziti na finansije. Sledeći krupan događaj biće polovinom maja kada Jupiter pređe u vaš znak, a to će vam doneti ekspanziju. Sredina godine može vam doneti neke nepovoljne uticaje i vanredne izdatke, ali ćete se brzo od toga oporaviti. Na prelazu iz jula u avgust, Jupiter će se opet vratiti u vaš znak i pružiti vam podsticaj. Upravo septembar i oktobar i novembar vam donose uzlaznu putanju. Postići ćete uspeh, a nezaposleni će pronaći odličan posao. Solarna eklipsa u Strelcu početkom decembra može vam doneti neki problem u komunikaciji s nadređenima.

 

LJUBAV

Veliki broj planeta u vašem polju tajni može da rezultira nekom tajnom ljubavnoj vezom u koju možete da se upustite bez razmišljanja. Pa ipak, pod uticajima ovakvih aspekata, teško ćete ostati tajni. Neverovatan splet okolnosti vas može otkriti, zato oprez! Budući da je dvanaesto polje potiskivanja i tajni, može se desiti da ste u toksičnoj vezi. Svi su aspekti višeznačni, pa ovo takođe može da znači da se jednostavno osećate usamljenim u braku ili vezi. Vrlo nestabilan period za sve Ribe koje su u braku ili vezi, jer vam se veza može naći u krizi krajem marta i početkom aprila. U svakom slučaju, vaše emocije su pomešane. Kriza može povremeno da se javlja veoma intenzivno sve do kraja avgusta, da biste potom na jesen to rešili.

Slobodne Ribe očekuje ljubav na prvi pogled polovinom februara ili u drugoj polovini marta. Tada se može desiti da sretnu osobu koja ispunjava sve njihove kriterijume. Može se desiti da početkom godine slobodne Ribe ulete u neku tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Sredina avgusta će vam doneti dobru priliku za ozbiljnu vezu. Novembar i decembar vam donose lep period s partnerom.

 

ZDRAVLJE 

Početak godine će vam doneti pad imuniteta i podložnost virusima, zato je neophodno da uzimate što više vitamina i da se što više krećete. Mart i april vam mogu doneti osetljiviji stomak, ali i depresivnost. Pogrešno je da to pokušate da potiskujete. Poradite na svojim negativnim analizama prošlosti i napravite veliko spremanje u svojoj duši. Septembar i oktobar vam donose pojačanu anksioznost. Novembar i decembar ukazuju na osetljivost stomaka i prehladu.


 

 


Milana Đurašinov

Autor: Milana Đurašinov

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Milana Đurašinov klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar