Ljubavna numerologija - Koji je vaš savršeni broj za ljubav?

Autor: Alessio Palavra komentara 0 Ljubavna numerologija


 

Kao što se vaša ličnost nalazi u vašem zodijačkom znaku, tako se i vaš ljubavni karakter odslikava u vašem izražajnom numerološkom broju. 

Pošto ga izračunate – ostalo je dječija igra - ispitajte sve moguće asocijacije sa drugim brojevima, zatim ih prenesite na na priloženu tabelu da biste otkrili ko vam najviše odgovara.

 

 

 

Način izračunavanja:

 

Saberite dan i mesec svog rođenja ( dok ne dobijete svedeni broj između 1 i 9 ).

 

Na primer: rođena sam 22 februara, prema tome 22+2=24,2+4=6 moj broj je 6.

 

Napomena: kombinacije važe u oba smera ( na primer kombinacija 8 i 2 je ista kao i kombinacija 2 i 8 ).

 

 

POGLEDAJTE: NUMEROLOŠKA SIMBOLIKA TAROTA - IZVUCI SVOJU KARTU

 

 

AKO STE 1

 

Nezavisni ste, impulsivni i svojevoljni. Želite da stignete do uspeha sami. Na sentimentalnom planu vas vodi strast, vi volite ili ne volite i postupate u skladu sa tim. Potrebno vam je da budete ponosni na svoga partnera ( vi ga sami birate ). Međutim, imate teškoća kad treba da činite neke ustupke, da žrtvujete nešto svoje slobode, pa više volite malo pokornijeg partnera. Budući da ste hrabriji i dinamičniji, vi ste pokretačka snaga cara.

 

 

 

AKO STE 2

 

Vi znate šta znači zavođenje, privlačnost, "večna ljubav". Pošto ste nežni, sanjar i senzibilni, sposobni ste da se prilagodite drugima i da im činite ustupke. Zaista vam je teško da živite usamljeno i potrebno vam je da sa nekim podelite žestinu svojih osećanja. Otvoreni ste prema okolini i želite da s njom živite u skladu, pa sledite samo jedan put: put kojim vas srce vodi.

 

 

 

AKO STE 3

 

Osvajate svojom umetničkom i maštovitom prirodom, svojim živim, brilijantnim duhom i smislom za humor, ali i svojstvenom potrebom za nezavisnošću. Iznad svega volite slobodu. Širokogrudi ste i strastveni u ljubavi, a bojite se samo jednog: sentimentalne monotonije koja bi ugušila vaš zanos. Za vas ljubav treba da bude sentimentalna igra. U suprotnom, vi joj se ne predajete. Jednostavno, treba vam pružiti slobodu i, iznad svega, pomalo vam se diviti.

 

 

 

AKO STE 4

 

Prolazne veze? Flertovi za jedan dan? Nije to za vas. Vi ste zaljubljivi, osećajni i nežni ( čak i kada to krijete iza uzdržane i rezervisane spoljašnjosti ), pa vam je u ljubavi potrebna sigurnost, iskrenost, postojanost i zavode vas čestitost i prava osećanja, a nikako kojekakvo ludiranje. Posesivni ste i verni ( po pravilu ), pa se klonite ljubavi na prvi pogled, strasti koja može planuti... pa se ugasiti.

 

 

 

AKO STE 5

 

Ako ćemo pravo, za vas se ne bi moglo reći da ste od onih koji lebde u oblacima ljubavnih snova! Šta vi volite? Slobodu, pustolovinu, putovanja, prijateljstva i sve što je novo. Poletnog ste temperamenta, nestrpljivi ste i energični, pa se zavođenje kod vas dešava nenadano i spontano. Sve biste da iskusite, da podelite svoje radosti i pošto svojim magnetizmom i urođenim šarmom privlačite druge, vi znate da je svaki minut ( ljubavni ) vredan da bude proživljen.

 

 

 

AKO STE 6

 

Šestica je broj harmonije i ljubavi! Romantičarske ste i zaštitničke prirode, pa ste kadri mnogo dati da biste mirno živeli svoju ljubav ( u ovom slučaju, ljubav bi trebalo pisati velikim slovom ). Očarava vas lepota i estetsko, a zavodite i privlačite svojom blagošću i izrazitom osećajnošću. S druge strane, potrebno vam je da budete spokojni i zaštićeni, jer vas nepostojane veze lako izvode iz ravnoteže.

 

 

 

AKO STE 7

 

Sedmica, broj tajne, čini i vaš duh tajanstvenim; ne iskazujete lako svoja osećanja. Samosvojnog ste temperamenta, nezavisni ( usamljeni? ) i za vas zavođenje najpre mora da bude intelektualno. U stvari, vi možete izgledati ravnodušni, ali u dubini bića, vi ste osećajni i u vama osećanja ključaju. Vi ne govorite lako: "Volim te!" ali to pokazujete na drugi način. Na vašem je partneru da otkrije vašu tajnu, pronikne u tu misteriju.

 

 

 

AKO STE 8

 

Osmica, broj moći, daje vam snažnu volju, pa se vaša privlačnost oseća u okolini. Za vas zavođenje nije "sitnica": kad volite, volite intenzivno ( da li i autoritativno? ). Po karakteru ste odani, otvoreni i potpuni, osećanja su vam neposredna i sa vama partner zna na čemu je. Kada ste vi u pitanju, strast i vernost moraju da podrazumevaju jedno drugo jer vi prezirete sve što je polovično.

 

 

 

AKO STE 9

 

Devetka, poslednji broj, je broj idealizovanja. Širokog ste duha, trpeljivi ste i velikodušni. Niste "romantičar" u ljubavi, ali ste sentimentalni ( vidite li razliku? ). Imate potrebu da vam drugi potvrđuje ljubav koju oseća. Vrlo ste intuitivni, psiholog, lako zavodite i ljudi imaju u vas poverenje jer ih volite zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što čine. Po karakteru ste nekoristoljubivi, volite ljude i odani ste, za vas ljubav nije samo suživot nego i saradnja.


Alessio Palavra

Autor: Alessio Palavra

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Alessio Palavra klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar