Kad Vaga izvaga - Život je lep

Autor: Astrousluge komentara 0 Vaga - tri dekade

 

Vaga nije uvek onaj pravi putokaz. Rođena u prvoj dekadi, pomalo je nestalna, kao Blizanci, ona u drugoj dekadi je Vaga “na kvadrat”, a ona u rođena u trećoj dekadi je revolucionarna, kao Vodolija. Srećom, Vaga sve to - izvaga.

 

 

VAGA I Dekada

 

(23.9 - 2.10)

 

Venera

 

Vage prve dekade prati reputacija šarmantnih, lepih, mudrih i dobrih ljudi, gracioznog govora tela i izraženih društvenih sposobnosti na čijoj listi je ljubav glavna potreba. Za ovu Vagu, prirodno stanje je biti u paru i iz tog razloga ona nikada ne ostaje dugo sama, čak i nakon mučnih raskida. Reč je o osobama koje će govoriti i verovati da je sve u redu, čak i kada ništa nije. Vaga prve dekade voli zanimljive razgovore i održava dinamiku u društvu u kom se nalazi. Poseduje oko za sklad i detalje, ima talenat da ostavi dobar prvi utisak i ljudima je zaista prjatno u njenoj blizini. Ove Vage su na listi najbolje obučenih osoba i to često i vrhunskih umetnika. Vrlo su spretne u flertovanju, mada zbog njega često upadaju i u nevolje. Ukoliko nema ljubavi, ove Vage ne mogu uspostaviti ni svakodnevnu ravnotežu.


Međutim, ove Vage su često same sklone varanju i lažima. Razlog tome je najčešće neispunjenost ili izbegavanje sukoba, ali problem nastaje kada te laži postanu svakodnevni način života. Štiteći mir u svom životu, Vage prve dekade mogu postati i veoma agresivne. U slobodno vreme, Vage mogu testirati tuđe živce beskrajnim procesima preispitivanja i tvrdoglavosti ili tračevima i kritikama na tuđi račun. Ipak, često se može desiti da razlog nezadovoljstva ove Vage bude upravo naivnost i poverenje poklonjeno pogrešnim ljudima. Za sreću i uspeh Vage dva bitno je uskladiti potrebe i emocije.


Zanimljivo je, s obzirom na intuiciju koja se u ovom ciklusu ističe iznad svih ostalih svojstava, da među slavnim ljudima ovog perioda nalazimo slavne mistike: Annie Besant, vođa teozofa, Nicholas Roerich, slikar tibetanskih bogova i duhova i Cyril Scott, kompozitor i pisac o kultnom značenju muzike. U ovom je ciklusu rođen je i Mahatma Gandhi, indijski verski i socijalni vođa, Marc Edmond Jones, astrolog, zatim Al Cappone i Vladimir Horowitz, pijanista. Među piscima, tu su F. Scott Fitzgerald, Graham Greene i William Faulkner.

 

 

 

VAGA II Dekada

 

(3.10. - 13.10)

 

Uran


Vage iz druge dekade imaju prirodnu sklonost ka traženju dobrog u ljudima. Ove Vage imaju veseo stav prema životu i budućnosti. Pošto je ova dekada povezana sa Uranom, njen balans, koji je najveći od svih drugih znakova iz svih dekada, održava se između beskonačne kreativnosti i praktičnosti. Kao takve, traže sebi slične osobe za ljubav i za prijateljstvo. Njihov partner mora biti zabavan, topao i iskren. Vage druge dekade su veoma darežljive po pitanju materijalnih stvari i vole da ruše pravila, posebno kada je reč o ljubavi, pa šokiraju ljude izborom partnera ili garderobe. Ove Vage lako sklapaju prijateljstva, lojalne su i pažljive. Takođe, ozbiljne su i uspešne u karijeri. Rado pomažu drugim ljudima, ali retko govore o svojim problemima i slabostima. Ipak, njihova umerenost nije dosadna, jer su veoma šarmantne i stalno u pokretu.


Međutim, Vage druge dekade su veoma sklone igranju intelektualnih i emotivnih igara. Toliko su taktične da su u stanju da se prave potpuno nevešte, neinformisane, pa čak i neinteligentne kako bi izvukle od života sve što žele. Karmičke lekcije ovog znaka se često odnose na ljubavne borodolome, paralelne veze i slomljena srca. Često u veze ulaze samo iz materijalnih razloga. Vrlo često ne osećaju ništa duboko. Smeh je jedini lek koji može ublažiti snažan intenzitet ove ličnosti.


U ovom ciklusu ima i poznatih ljudi koji se vrlo dobro uklapaju u sliku složenih ljudi. To je Niels Bohr, danski fizičar i nobelovac, pisci Helen MacInnes, Cervantes, Thomas Wolfe i Gore Vidal, italijanski kompozitor opera Giuseppe Verdi, kompozitor i pijanista Thelonious Monk, glumica Helen Hays, okulista i ekscentrik Aleister Crowley i John Lennon, kao i snažni ruski predsednik Vladimir Putin.

 

 

VAGA III Dekada

(14.10. - 22.10)

 

Merkur


Vage treće dekade su vitalne i dopadljive, radoznalog uma, otvorenog za nove ideje. U životu uvek biraju glavu pre nego srce, ali njihove emocije su zaista iskrene. Ove Vage se ponekad ponašaju kontroverzno i imaju ideje koje su ispred njihovog vremena, pa odskaču iz sredine u kojoj se nalaze. Zbog toga su često na ivici kritika okoline, ali su dovoljno mentalno snažne da mogu da se izbore sa svakim vidom osude. S obzirom na to da im je Merkur vladajuća planeta, Vage treće dekade su veoma vešte sa rečima, uvek dobro informisane i sposobne za posao i u timu i samostalno. Isijavaju ogromnu energiju koja druge podstiče da vode uzbudljiv život, ali su u svemu i veoma istrajne. Ove Vage su vođe, ali podjednako seksipilne kao i Vage iz ostalih dekada. Međutim, ove Vage zbog svoje snage ne traže sigurnost, već nekoga ko će im olakšati svakodnevicu lojalnošću i slobodom.

 

Međutim, Vage treće dekade su sklone pregorevanju energije zbog svoje strastvenosti, zbog čega im je često potreban duži odmor. Smisao za pravdu, ako su negativne, prelazi u strogost i okrutnost u kojoj nema mesta praštanju. Preterano su kritične, traže dlaku u jajetu i teško im je udovoljiti. Vrlo su tvrdoglave, uskih pogleda, pa i netrpeljive, a smisao za logiku služi im za dokazivanje u svađi u kojoj ne popuštaju ni za dlaku. Njima je potreban trajan osećaj dostojanstva.

Dve strane ove ličnosti - mračnu i vedru - lepo ilustruju dva vrlo poznata čoveka iz ovog ciklusa: Nietzsche, nemački filozof, koji je verovao da uspeh dolazi samo pomoću intelejta i discipline, i Bergson, francuski filozof, koji je poučavao da u čovekovoj vedroj duši leži spas čovečanstva. Čini se da je filozofska misao česta među Vagama četiri. Predstavnici su P. G. Wodehouse, stvaralac Pivničara Jeevesa, Art Buchwald i Oscar Wilde. Na listi tog ciklusa još su Rimbaud, francuski pesnik simbolista, kompozitor Franz Liszt, pisci C. P. Snow i Arthur Miller, glumica Rita Hayworth, izraelski političar David Ben-Gurion, D. T. Suziki, Zen-filozof, pesnik Samuel Taylor Coleridge i engleski botaničar Nicholas Culpepper.

 

 

POGLEDAJTE: ŽENA VAGA - NEODLUČNA KRALJICA ŽENSTVENOSTI I ODMERENOSTI



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar