Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine. Retrogradni Merkur u znaku Škorpije!

Autor: Astrousluge komentara 0 Mesečni horoskop za oktobar mesec

 

U mesec oktobar krećemo vrlo dramatično sa punim Mesecom u znaku Ovna koji pokreće akciju, ali i nervozu.

Početkom oktobra meseca Sunce je u znaku Vage, Merkur u Škorpiji, a Jupiter, retrogradni Pluton i Saturn su u znaku Jarca. Retrogradni Neptun i Mesec su u Ribama, a retrogradni Mars je u znaku Ovna. U znaku Bika je retrogradni Uran, a u znaku Lava – Venera. Venera će već 2. oktobra preći u znak Device, koja će nas okrenuti zdravijem životu i emocijama. Zatim, Pluton 4. oktobra kreće direktnim hodom i vraća nam snagu koja nam je potrebna, jer 14. oktobra Merkur kreće retrogradno u znaku Škorpije, čija vladavina traje do 22. oktobra. Tek 28. oktobra se Merkur u retro hodu vraća u znak Vage, a istog dana i Venera prelazi u znak Vage. Kada 31. oktobra pun Mesec u znaku Bika zasvetli, konačno možemo da odahnemo i posvetimo se kvalitetnim dogovorima i pregovorima.

Međutim, retrogradni Mars je sve vreme u kvadratu sa Jupiterom, Satrunom i Plutonom, što otežava tešku borbu kroz ograničenja i blokade, što se odražava na naše fizičko i psihičko stanje. Takođe, Merkur je u opoziciji sa retro Uranom, a dva puna meseca u vatrenim znakovima (Ovan i Bik) dodatno utiču na našu užurbanost.

Koračajte oprezno i sa strpljenjem kroz oktobar. Žurba nam ovog meseca donosi samo nevolje, a mudrost i strpljenje konačno mogu pokazati svoju vrednost.

 

 

OVAN

Posao: Polje posla može vam zadavati brige ovoga meseca. Vaš vladar, Mars, je u izazovnim aspektima, pa vam donosi dosta ograničenja i prepreka. Obaveze se gomilaju, pritisak raste, pa nećete moći brzo da izađete na kraj sa izazovima, već će vam biti potrebno dosta strpljenja, a to vam je slabija strana. Ovi uticaji vas lako mogu dovesti u sukobe sa saradnicima, kao i sa nadređenima, pa se pripazite. Onima koji su u privatnom biznisu, takođe je period osetljiviji. Problem sa rokovima i sa dogovorima su naglašeni. Bolji dani tek dolaze i vaša ključna reč je strpljenje, koje će se na kraju isplatiti.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi pred sobom imaju veoma povoljan period sa voljenom osobom. Očekujte lepe trenutke i iznenađenja od strane partnera, a ako ste u dužoj vezi mogući su razgovori o zajedničkom životu. U ovom periodu vaša veza će se učvrstiti i dobiti na značaju. Slobodnim Ovnovima uslediće strastveno zaljubljivanje u mlađu osobu, koja je sportski tip i veoma energična, moguće da je rođena u znaku Strelca ili Ovna. Biće to ljubav na prvi pogled, odmah će planuti varnice i nećete dugo čekati da uđete u vezu. Srećno.

Zdravlje: Odlično!


 

BIK

Posao: Polje posla je pod uticajima koji donose promene na poslu gde već radite, ali je veoma moguće da iskrsne i neka nova poslovna prilika. Sada je pravo vreme da se unesu neke novine, ako ste to želeli ranije i o tome razmišljali. Za one koji su nezaposleni, ovaj uticaj može doneti iznenadnu poslovnu priliku. Imajte inicijativu u ovom periodu. Polje finansija je i dalje pod jakim uticajem Saturna, koji sve usporava i odlaže protok novca.

Ljubav: Posao i ljubav su povezani. Moguća je ljubavna veza sa osobom sa kojom poslovno sarađujete, a koja je veoma uspešna i pametna osoba. Ima predispozicija da je ta osoba zauzeta, pa ako vam to ne smeta, ubrzo ćete ući u tajnu vezu. Očekujte susret, a moguće i poziv za izlazak. Zauzeti Bikovi imaju pred sobom jedan stabilan period sa voljenom osobom. Ovih dana bićete u nekakvoj gužvi, pa su mogući susreti sa prijateljima ili sa rodbinom. Možda će vam sve biti malo naporno, ali bićete zadovoljni i ispunjeni.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, jer postoji sklonost da nabacite koji kilogram više u ovom periodu.


 

BLIZANCI

Posao: Ovaj mesec donosi neku posebnu energičnost, kao i želju za uspehom. Kao da ste se probudili i sada krećete punom parom u nove poslovne pobede. Imaćete dosta takta i strpljenja, što vam donosi dobru saradnju sa poslovnim partnerima, a naročito sa nadređenima. Nove ideje će se nizati, a takođe, postoji mogućnost za realizaciju i to na lak i iznenađujući način, kako za vas tako i za ostale saradnike iz poslovnog okruženja. Za one koji traže posao, ovaj mesec donosi dosta uspeha, a vidi se i mogućnost za dve ponude za posao, pa ćete biti u situaciji da birate.

Ljubav: Odličan period za ljubav. Osoba koja vam se dopada ovih dana će vas iznenaditi. Postala je nekako pristupačnija i uskoro ćete uvideti da se i vi njoj dopadate. Dakle, na pomolu je nova ljubavna romansa. Zauzeti Blizanci imaće manji nesporazum sa voljenom osobom. Partner već izvesno vreme očekuje da konačno obratite pažnju na njega. Dosta ste rasejani i angažovani na sto strana, pa malo vremena provodite sa voljenom osobom. Njoj je to već počelo da smeta i tražiće od vas da se promenite. Zaustavite se malo i usporite, niste ni svesni šta sve propuštate.

Zdravlje: Mentalna napetost, kao i brige, nepovoljno utiču na vas. Mogući su problemi sa nesanicom.

 

RAK

Posao: Snažan uticaj Sunca na polju posla doneće mogućnost da napredujete. Mada su ostali uticaji ograničavajući, što opisuje prepreke na samom startu, biće vam potrebno samo malo više vremena da se naviknete na novonastalu situaciju. Možete se osećati obeshrabljeno i kao da vam ništa ne ide od ruke, ali budite strpljivi, jer dolazi povoljniji period. Oni koji su u privatnom biznisu imaće dosta nekog zastoja, kako u finansijama, tako i u poslovanju. Sada je najbitnije da imate strpljenje, jer ovi uticaji nece predugo trajati.

Ljubav: Voljena osoba je izuzetno pažljiva ovih dana, jer se vaš odnos popravio. Uživaćete u lepim trenucima sa partnerom, a mogući su planovi za kraći put. Sve u svemu, predstoji vam lep period sa voljenom osobom. Ovaj uticaj se odnosi i na one koji su u braku. Slobodni Rakovi pred sobom imaju interesantan period. Imaćete dosta susreta i novih poznanstava, ali će vam se dopasti jedan Bik koji je verovatno zauzet. Takođe, udvaraće vam se osoba sa posla, možda malo nespretno, ali vam je ipak simpatična. Ako ništa drugo, moglo bi to da bude zanimljivo prijateljstvo.

Zdravlje: Odlično!

 


 

 

LAV

Posao: Vaše polje posla je sjajno postavljeno, naročito u drugoj polovini meseca. Očekuju vas lepe promene koje treba iskoristiti, jer vam mogu doneti poboljšanje, ali i neku vrstu napredovanja. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj uticaj donosi nove prilike, nove klijente, ali i pokretanje nekog dela posla koji je mesecima bio u zastoju. Lavovi koji traže posao imaju velike šanse ovog meseca da ga pronađu. Možete se i obratiti osobama koji su od uticaja, jer imate mogućnost da vam takve osobe i pomognu oko zaposlenja.

Ljubav: Već izvesno vreme vam se dopada jedna osoba i sada ste postali pomalo nestrpljivi. Uskoro vas očekuje susret ili razgovor, pa budite direktni i preduzmite nešto. Verovatno uskoro ulazite u ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi pred sobom imaju fantastičan dan sa voljenom osobom, puno akcije, izlazaka i druženja sa prijateljima. Voljena osoba će vas iznenaditi pažnjom, a moguće i nekakvim poklonom. Oni koji su u braku biće ovih dana dosta zauzeti i malo će vremena provoditi sa partnerom. Ipak, vaš odnos je stabilan i pun poverenja.

Zdravlje: Slaba tačka su kosti i zglobovi.


 

DEVICA

Posao: Polje posla nosi dosta obaveza, užurbanost i nervozu, problem sa rokovima i sa dogovorima. Naučili ste da je sve pod kontrolom, ali ovaj mesec donosi dosta preokreta i nepredviđenih situacija, pa se pripremite. Bitno je da postavite prioritete, prvo ono što je najvažnije, a kasnije ono sto može da sačeka. U svakom slučaju, nedostajaće vam vremena da sve završite u roku, ali ta situacija neće baš negativno delovati na kvalitet i napredak vašeg posla.

Ljubav: U odličnoj ste formi, puni energije i to vaš partner sigurno primećuje. Dosta ste okupirani poslom, što ipak malo smeta vašem partneru, jer misli da je u drugom planu. Razuverite ga da to nije tačno. Odličan je period za ljubav, budite što više sa voljenom osobom ili pak u društvu zajedničkih prijatelja. Slobodnim Devicama smeši se ljubav, moguće je poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Bika ili Vage. Verovatno će taj susret biti u popodnevnim satima, a moguće je da je upoznate preko posla ili preko neke osobe sa posla.

Zdravlje: Slaba tačka je želudac. Povedite računa o ishrani.


 

VAGA

Posao: Uticaj Venere na vaše polje posla donosi dobre prilike, dogovore, uspešnost i lakoću u obavljanju svakodnevnih zadataka. Ovaj uticaj donosi i omiljenost među kolegama i saradnicima. Takođe, povoljan je period da započnete neki novi posao ili da predstavite novi projekat na poslu. Za nezaposlene Vage, jako je povoljan uticaj da lako pronađu posao. Imajte inicijativu. Ovaj uticaj donosi da se baš vi dopadnete i privučete pažnju među ostalim kandidatima u razgovoru za posao.

Ljubav: Ovih dana blistate i privlačite pažnju gde god da se nađete. Prolepšali ste se i vaša elegantna i prefinjena priroda dolazi do izražaja. Dopada se jednom Lavu već izvesno vreme, pa očekujte susret i poziv za druženje. Moguć je ulazak u ozbiljniju ljubavnu vezu koja obećava i nešto više. Zauzete Vage imaće svu pažnju svojih partnera. Odličan je period za ljubav i druženje sa voljenom osobom. Ako ste u braku očekujte posetu prijatelja sa puta ili pak odlazak na put u posetu prijateljima, zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nervoza i preosetljivost na spoljne događaje.


 

ŠKORPIJA

Posao: Dosta povoljne uticaje imate, ali vam je potrebna maksimalna inicijativa i angažovanje, pa ćete uspeti u svojim namerama. Uticaji nose prepreke, neće sve baš ići ni glatko niti po planu, ali kod vas je prisutna snažna energija, kao i sposobnost da sa svim preprekama izađete na kraj. Posle toga sledi period koji je pozitivniji, a ovaj uticaj vas može staviti u prvi plan i doneti vam ili napredovanje ili povecanje prihoda, a moguće i jedno i drugo.

Ljubav: Dobar je period za ljubav. Osoba sa kojom se često viđate, moguće je da poslovno sarađujete, odavno je zaljubljena u vas i to vi već sigurno primećujete. Verovatno je rođena u znaku Device ili Bika. Niste specijalno oduševljeni, ali vam prija njena pažnja. Isto tako ste procenili da je ta osoba veoma kvalitetna i da bi to bila jedna stabilna veza u kojoj biste sigurno uživali i dobili svu pažnju i podršku. Pustite da vreme pokaže svoje. Oni koji su u braku imaju jedan stabilan period sa voljenom osobom. Planovi za zajedničko putovanje.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

 

STRELAC

Posao: Dosta napeti aspekti kroz polje profesije mogu doneti nesporazume, kao i konflikte sa kolegama i saradnicima, pa pripazite. Period je takav da je potrebno mnogo više koncentracije i pažnje da unesete u to što radite, jer su moguće greške. Savet je da se prepustite rutini i fokusirate na ono što se trenutno traži od vas, a da planove za budućnost ostavite za neka bolja vremena. Ovaj uticaj je prolazan i već narednog meseca očekujte pozitivne promene.

Ljubav: Vaša ljubavna veza ulazi u jedan period stabilizacije. Dobro se slažete sa partnerom i to vam prija. Nema više nesuglasica koje su bile prisutne u prethodnom periodu. Mogući su planovi za zajednički posao podstaknuti savetima prijatelja. Ulazite u jedan period u kome ćete više biti okupirani poslovnim projektima i zajedničkim investicijama. Slobodni Strelčevi su stalno u nekakvim kontaktima, upoznali ste dosta osoba, ali vas nijedna nije posebno oduševila. Više vam prija da budete slobodni i da se neobavezno družite.

Zdravlje: Slaba tačka su vam organi za disanje.


 

JARAC

Posao: Polje posla nosi neke nove prilike i mogućnost za promenu. Savet je da iskoristite ovaj uticaj, naročito ako niste zadovoljni već duže vreme i imate osećaj da tapkate u mestu, da ne napredujete. Uz inicijativu možete stvari da promenite u svoju korist, ali i da pronađete drugi posao, ukoliko na postojećem ne možete ništa da promenite. Oni koji su nezaposleni sada imaju sjajne uticaje da pronađu posao. Takođe, pomoć prijatelja, kao i poznanika biće vam od koristi, samo je bitno da se maksimalno fokusirate na to što želite.

Ljubav: Ulazite u jedan povoljniji period kada su emocije u pitanju. Pritisci koji su bili prisutni sada su prošli i ponovo ćete moći da se opustite i da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su u braku, takođe, pred sobom imaju jedan period stabilizacije i sada ćete moći da ispravite mnoge nesuglasice koje su se u prethodnom periodu stvorile. Slobodnim Jarčevima smeši se ljubav. Jedna simpatična Devica se uporno trudi da vas osvoji, ali ste vi nekako kruti i nepristupačni, pa je u poslednje vreme postala nesigurna. Otvorite se za novu ljubav, jer je sjajan period za to.

Zdravlje: Odlično.


 

VODOLIJA

Posao: Napetost i nervoza na poslu mogu dostići kulminaciju ovih dana, pa lako se možete naći u nekom sukobu sa kolegama i sa saradnicima. Smeta vam nečija nametljivost, kao i nedostatak takta, pa ćete biti isprovocirani da odreagujete, što vam može posle doneti još više uznemirenosti, pa je savet da to ipak ne činite. Nedostatak koncentracije može lako dovesti do greške, pa se pripazite. Za nezaposlene Vodolije nije najpovoljnije vreme za pronalaženje novog posla koji je kvalitetan i koji može trajati.

Ljubav: Veoma ste privlačni i zavodljivi, pa ako ste sami, prilično je čudno da to tako i ostane. Jedna privlačna Vaga je veoma zainteresovana za vas i iako ste za sada samo prijatelji - ima izgleda da se zaljubite. Na pomolu je ljubavna romansa. Zauzete Vodolije imaće potrebu da se osame, više ćete želeti da provodite vreme sa prijateljima nego u društvu voljene osobe. Došlo je do blagog zasićenja, ništa ozbiljnije, to se često dešava u dugim vezama, a naročito ako ste u braku. Odlazak na put bi pomogao da se opet približite jedno drugom. Može to da bude i putovanje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Napetost i nervoza nepovoljno utiču na kvalitet sna. Dosta se mentalno iscrpljujete.

 

RIBA

Posao: Polje posla je pod uticajem retrogradnih planeta, što može biti interesantno ukoliko očekujete da se vratite na stari posao ili neki posao gde ste ranije hteli da radite ili ste već konkurisali. Generalno, ovakva postavka nosi jedno usporavanje, pa za neke nove poteze i poduhvate moraćete još da sačekate. Sada je idealan period da dovršite ono što ste ranije započeli, ali niste uspeli da završite zbog nedostatka vremena ili nekih drugih razloga. Povoljan je period za studente koji hoće da ponovo izađu na ispit koji im je u prošlosti zadavao problema.

Ljubav: Pred vama je interesantan period, naročito ako niste u vezi. Poznanstvo sa osobom koju poznajete preko posla može lako da se pretvori u ljubav. Interesantna je i osoba koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja, verovatno da je rođena u znaku Ovna. Sjajan je period za romantična druženja, svakako će jedno od tih poznanstava da se pretvori u vezu. Uživajte. Oni koji su u braku imaju pred sobom jedan udoban period sa voljenom osobom. Mogući su planovi za zajednički posao, jer partner je veoma praktičan i pun ideja.

Zdravlje: Više šetajte i provodite slobodno vreme na svežem vazduhu.

 

 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar