Muškarac Devica - Pravdoljubljivi šarmer svetske klase!

Autor: Astrousluge komentara 0 Muškarac Devica

 

Postoji jedna vrsta muškarca koji ne laže, ne flertuje, ne troši novac nemilice, ne pravi ljubomorne scene, ne isfleka najnoviji stolnjak ili košulju i ne priča glupe viceve vašim prijateljicama.

Pored toga, vredan je i ambiciozan na poslu, nežan i pažljiv, pamti sve godišnjice i važne datume, nikada ne poteže svađu i neodoljivo je inteligentan i šarmantan. Reč je o muškarcu Devici!


 

 

OSOBINE


Muškarac Devica je pravi hedonista, voli da živi lagodno i uživa u životu. Motiviše ga sve što asocira na užitak, bilo da je u pitanju najnoviji model automobila ili kugla sladoleda. Precizan, tačan i kritičan muškarac Devica je detaljista i posebnu pažnju posvećuje upravo pojedinostima. Takođe, veoma je vredan, efikasan, sistematičan i promišljen. Vešt je u utvrđivanju činjenica i ne preza od toga da se uhvati u koštac sa najvećim problemima i to sa velikom odvažnošću.

 

Takođe, muškarac Devica je uravnotežen i pošten. On poseduje posebnu vrstu plemenitosti u sebi, ali je u tome i veoma skroman. Ovaj muškarac ima ogroman osećaj za dužnost, sve će uraditi za dobrobit drugih i ne traži ništa zauzvrat.

 

Samim tim, muškarac Devica u svom životu očekuje najbolje i nikada ne posustaje na putu do svog cilja koji se ogleda u lagodnom životu koji želi. Veoma je talentovan za raznovrsne poslove, pa mu to ne pada teško. On poseduje i mentalnu i fizičku energiju koja je zaista retka i izvor velikih dostignuća.


 

 

IZGLED


Muškarci u znaku Device su lepi, okruglog lica, nežne kože, ispitivačkog pogleda, tankih usana i tankog glasa, ali širokog osmeha. Ponašaju se uzdržano i imaju diplomatski šarm. Uvek izgledaju uredno i čisto. Oni se sređuju satima, nemaju mitisere, niti bore, kosa im je uvek čista, a košulje ispeglane.

 

Tajna njihovog izgleda je u detaljima. Kod muškarca Device, nakit, posebna maska za telefon i dobar ranac su neizostavni. U svemu tome, vode se minimalizmom i kvalitetom. Njihova garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno nose i najležernije kombinacije. Odeća koju nose je uvek prirodnog materijala.


 

 

LJUBAV


Muškarac Devica je u potrazi za savršenstvom u ljubavi i uživa u tome. Voli da eksperimentiše sa ženama, da ih istražuje i zadovoljava. Praktična i razumna priroda muškarca Device ne razume romantične trenutke uz sveće i spontana vikend putovanja u inostranstvo. Međutim, muškarac Devica kada je zaljubljen će svu svoju pažnju usmeriti na partnera, biće veran, pozvati kada mu se kaže da pozove, trudiće se da bude bolji čovek, muškarac, otac i ljubavnik i biće uvek na raspolaganju svom partneru, štiteći ga.

 

Međutim, muškarac Devica će se predati u ljubavi tek nakon što prouči i istraži sve prednosti i mane emotivnog odnosa. Muškarac Devica nije preterano ljubomoran, ali je zato sumnjičav i oprezan i treba biti strpljiv i potpuno otvoren prema njemu. Međutim, kada bude osvojen - nije teško sačuvati ga.

Ako volite muškarca Devicu, možete biti sigurni da je vaš partner visoko inteligentan, intuitivan, praktičan, odan i do krajnosti posvećen vama. I nikada nemojte kasniti na sastanak sa ovakvim muškarcem.

Muškarac Devica je kompatibilan sa rođenima u znaku Jarca, Bika, Škorpije i Raka i naravno - Device.

 

 

U KREVETU

 

Muškarac Devica voli rutinu, pažnju i nežnost u intimnim odnosima. Pošto mu je planeta Merkur vladar, muškarac Devica se voli da se mentalno stimuliše. U tom slučaju ne izostaju romantična iznenađenja, sveće, poseban intimni veš i seksualne igre. Kada muškarac Devica vidi da je žena uzbuđena, za njega je to najveći afrodizijak. Dobra vest je da su Device muškarci jako osetljivi ljubavnici i staviće zadovoljstvo partnera na prvo mesto. Muškarac Devica se ponosi svojom tehnikom i provešće sate usavršavajući je kako bi partnerka mogla da postigne što bolji orgazam. Takođe, voli da eksperimentiše, ali nikada ne napravi haos na čaršavima.


Da, ovaj muškarac Devica može da bude puritanac kada je seks u pitanju, ali samo kada reši da oslobodi skrivene strasti koje leže duboko potisnute u njemu.

 

 

POGLEDAJTE: SVI VOLIMO NEKU DEVICU. KOJA JE VAŠA?

 


 

PORODICA I PRIJATELJI


Muškarci Device su veoma privrženi svojoj porodici u svakom smislu. Ne beže od porodičnih obaveza i problema i vole da učestvuju u svim porodičnim dešavanjima. Najčešće su veoma vezani za majku. Muškarac Devica čuva svoj dom i štiti svoju porodicu od materijalne propasti. Trudi se da luksuz kojem teži omogući i svojoj porodici.

 

Isto tako, muškarac Devica je pouzdan i odan prijatelj, koji će uvek pomoći i nikada neće zaboraviti važne datume i događaje svojih prijatelja. Jednostavni, iskreni i direktni, muškarci Device će uvek dati pravi i jednostavan savet i probuditi vas ukoliko ste bili u zabludi, da se zapitate kako je moguće da niste uočili koliko je rešenje jednostavno. Muškarac Devica ima mali, ali poseban krug prijatelja za ceo život. To su uglavnom duhoviti i pametni ljudi.


 

 

KARIJERA

 

Muškarci Device su veoma svestrani i često se bave različitim zanimanjima. Najčešće su to poslovi koji su u vezi sa kritikom, analizom, ugostiteljstvom, medicinom, umetnošću, ali i sa zanimljivim profesijama kao što su pronalazač, meketar, baštovan, ribolovac, akvarista, krojač, arhivar. Nisu im strani književnost, filozofija, nastava i diplomatija. U poslu se trude da uvek unesu kreativnost, pa ne vole suvoparne poslove. Novac je za njih veliki motiv za rad i kada novac dolazi na način da donosi zadovoljstvo, muška Devica će raditi više i bolje.

 

Ovi muškarci dostojanstveno prihvataju svaki posao i lako napreduju na poslovnoj lestvici do najviših funkcija. Muškarci Device su pravedni i duhoviti šefovi koji će uvek imati razumevanja za svoj kolektiv. Svima stavljaju do znanja da mogu postaviti stvari na svoje mesto i da su neophodni.

 

Čak i kada bi pronašao kokošku koja nosi zlatna jaja, muškarac Devica ne bi prestao raditi.


 

 

ZDRAVLJE


Muškarci Device često mogu biti uobraženi bolesnici. Najčešće boluju od stomačnih bolesti (žuč), hernije (kile), čira na želucu i zbog loših zuba. Takođe, ovo su muškarci koji najčešće obole od hipohondrije, jer teško podnose bolesti i plaše se teških bolesti.

 

Zdravlje im je obično slabije u detinjstvu, ali zdravim načinom života uspevaju da ga dovedu u red. Interesantno je to da kada je Mesec u tranzitu zdravlje im se pogoršava. Za njih su boravak u prirodi i dijetalna ishrana zaista neophodni.

 


 

MANE

 

Mane muškarca Device su naglašeni pesimizam i popustljivost, čak i u trenucima kada su u pravu, kako ne bi došlo do razmirica, jer vole harmonične odnose. Takođe, ovi muškarci vole da oklevaju, odlažu stvari, povučeni novim stvarima i događajima. Ponekad su suviše detaljni i kritični i dosađuju ljudima nekim zanemarljivim detaljima. Često govore drugima šta da rade, pa izgledaju veoma netaktično. Kada su pod pritiskom, postaju mrzovoljni i nervozni. Nekada su i veoma škrti sa novcem.

 

Međutim, sve mane muškarca Device potiču od njegove emotivnosti i snažnog osećaja za pravdu i normalnost, zbog čega često bude razočaran i kada shvati da ne može ispraviti nepravdu - povlači se potpuno u sebe.

 


 

POZNATI MUŠKARCI U ZNAKU DEVICE

Svestrani muškarci Device sa posebnim šarmom vladaju i crvenim tepihom i to uvek na originalan način, sa svojstvenim stilom.

 

Poznati muškarci u znaku Device su: Richard Gere, Keanu Reeves, Hugh Grant, Sean Connery, Julio José Iglesias de la Cueva, Michael Jackson, Freddie Mercury, Jeremy Irons, Nebojša Glogovac, Nikola Kojo.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar