Devica - Žena za čiju ljubav je vredno boriti se

Autor: Astrousluge komentara 0 Žena Devica

 

Žena sa predivnim parfemom i nepresušnom inspiracijom koja stoji čvrsto na zemlji - žena Devica!

 


 

OSOBINE

 

Atraktivna, inteligentna, šarmantna, nežna, emotivna i pravedna, žena Devica je žena koja zna šta želi i nikada ne odustaje od toga. Veoma je kvalitetna, uporna i istrajna u svemu što radi i može se pohvaliti specifičnom, blagom energijom, koja je izdvaja kao posebnu. Mnogi žele da se nalaze u njenom društvu i da budu deo te pozitivne energije koju ona emituje oko sebe. Pored toga, ovo je žena koja se potpuno predaje svemu što radi, vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima i odgovorna prema deci i životinjama. Ona teško uči svoje iskustvo, baš iz tog razloga što veruje u ideale i to je nešto što joj niko ne može oduzeti. Ženu Devicu nije teško zavoleti. Ona se veoma lako zavoli i zna da uzvrati ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što se može zamisliti. Ovo je žena koja zna da svoje beskonačne emocije usmeri ka jednom čoveku i posebnim ljudima za ceo život. Pored najvećih razočaranja koja im se mogu dogoditi, žena Devica i dalje veruje u dobro u ljudima.

 

Ako budete dovoljno uporni i pridobijete poverenje ove žene, imaćete priliku da vidite i onu divlju, opuštenu, spontanu i zabavnu strane Device koju ona pruža samo posebnim ljudima.

 

IZGLED

 

Mladalačko ovalno lice, oštar i iskren pogled, široki osmeh, nežna brada, vitka linija i mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika. Najveći fizički adut Device je njen vitki, izvajani stomak. Žene Device mogu biti fizički besprekorno građene žene. Žene Device teže prefinjenom izgledu i bezvremenskoj odeći u kojoj mogu sa posla da odu na večeru, a zatim u večernji izlazak, zbog čega su veoma kritične u odabiru outfita i u kupovini.

Omiljene boje su joj žuto-smeđa i mornarsko - plava. Ono po čemu ćete uvek prepoznati ženu Devicu jeste upečatljiv parfem na njoj i u torbi, jer voli da odiše svežinom. Naravno, cpele moraju da se slažu sa tašnom, a minđuše sa ogrlicom i narukvicom.

 

Njen ormar je besprekorno složen i tačno se zna gde šta stoji. Nije nemarna i neuredna čak ni kod kuće. Međutim, koja je tajna njenog prirodnog izgleda, žena Devica nikada neće otkriti.

 

 

LJUBAV

 

Žena Devica veruje u pravu ljubav. Njena ljubav je posebnija od ljubavi drugih zodijačkih znakova, koja svojim intenzitetom i jedinstvenim stilom može zatamniti sve druge žene. Međutim, nju je preteško osvojiti. Pouzdane i lojalne, Device izvagaju i rezmotre sve činjence i emocije pre nego što se predaju. Žena Devica bi radije izabrala da bude sama nego sa pogrešnom osobom. Razlog tome je što je zaista iskrena i emotivna i ne očekuje manje od toga i boji se da bude povređena. Ona ne dozvoljava da je iko vuče za nos, ima talenat da prepozna skoro svaku laž ili čak i najslabiji trag nesigurnosti kod partnera. Takođe, žena Devica voli sebe, ali zato ona vidi sve svoje mane savršeno jasno i zna da ne može da živi na način na koji drugi očekuju. Nezavisna i jaka osoba, Devica, za razliku od urbane legende, ne traži spasavanje, već kvalitetno društvo.

 

Ukoliko se Devica oseća sigurno u vezi, ona će uraditi sve da održava vezu. Ona će zaista ići miljama daleko za one koje voli i to sa osmehom na licu. Ona svoja obećanja ispunjava. Učiniće sve da vam pomogne kada imate problem. U njenoj kući sve sija, odlično kuva i kod nje sve funkcioniše perfektno. Harmonično je brižna i posvećena svim članovima porodice.

Takođe, kada Devica shvati da njen brak nije savršen i ako nađe pravu ljubav, neće se dvoumiti između prekida i ostajanja. Ona je uvek iskrena prema sebi i prema drugima. 

Device se najbolje slažu sa Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom i Jarcem.


 

 

U KREVETU

 

Devica možda izgleda nežno, ali njenu uzdržanost ne treba mešati sa hladnoćom. Device su izuzetno senzualne i strastvene žene koje zaista uživaju u vođenju ljubavi i seks je za njih izduvni ventil, pun nepredvidivih i neplaniranih strasti. Pritom, intimni odnos sa Devicom je uvek veliki izazov. Potrebno je stimulisati je i intelektualno, zadovoljiti detaljima i okruženjem, pa je potrebno osvajati je iznova i iznova, od sveća i ruža na krevetu do druge krajnosti seksualnih igara u kojima uživa. Njen donji veš je uvek poseban, od čipke do kože. Deluje nestvarno kada se kaže da su Device pomalo promiskuitetne naravi, ali ovo je ženski znak koji zaista voli muškarce. Uživa u flertu navodi muškarce da je obožavaju, jer ih čini osvajačima i zaštitnicima. Sklona je tajnim i čudnim vezama i avanturama i veoma joj je važno da živi svoju maštu. Žena Devica ume da bude atraktivna i u poznijim godinama i što je starija to privlači vise muškaraca.

 

Potrebno je samo da je se oseti iskreno poželjno od strane svog partnera koji mora biti zaista kompletna i inteligentna osoba da bi oduševila i uzburkala njenu maštu.

 

 

POGLEDAJTE: SVI VOLIMO NEKU DEVICU. KOJA JE VAŠA?

 

 

PORODICA I PRIJATELJI

 

Devica prema porodici gaji veliko poštovanje i neizmernu ljubav, posebno prema starijim članovima porodice. Device nisu osobe koje će direktno pokazati svoje emocije, radije će to uraditi kroz konkretna dela. Device su žene koje će posle obroka prve krenuti da peru suđe i priskočiti u pomoć kada su potrebni pomoć i nega. Uvek će biti tu da saslušaju probleme svoje bližnjih. Ova žena je organizator najvećih iznenađenja, poklona i proslava i neprestano iskazuje svoju pažnju članovima porodice.

 

Devicu je, podjednako, veoma korisno imati kao prijatelja. Pouzdane su, surovo iskrene, nikada neće odati ničiju tajnu, a odlične su u davanju saveta i zaista rešavaju probleme. Takođe, nikada neće nametati svoje mišljenje, dok joj to ne tražite. Devica je prijateljica koja će vas uvek podsetiti da vodite računa o sebi i o svom izgledu i biće prisutna u svakom važnom događaju svojih prijatelja. Međutim, za razliku od nekih znakova koji imaju ogroman krug ljudi oko sebe, Device imaju svega nekoliko posebnih prijatelja, jer ne prihvataju svakoga u svoj život.

 

 

KARIJERA


Analitične, detaljne, pametne i tolerantne – osobe u ovom znaku su radnici kakve samo možete poželeti. Poštuju sva pravila i rade svoj posao perfektno, do najsitnijih detalja. Takođe, ambiciozne su, vole da uče nove stvari i predano rade na sebi. Devicu ćete najčešće naći na rukovodećim pozicijama, u kojima su nenadmašne, pa čak i obožavane, jer su pravedne.

 

Devica blista u svim poslovima koji zahtevaju organizaciju, a njena metodičnost je čini pravom osobom za  medicinu. Njena planeta je Merkur, planeta komunikacije, pa su za nju idealni poslovi u oblasti novinarstva i književnosti. Neće pogrešiti ni ako odluči da bude učitelj, psiholog, socijalni radnik ili nutricionista. Odlične si u rešavanju problema što ih čini savršenim za neke naučno-istraživačke poslove, pa čak i detektivske.

 

Ukoliko nešto ne funkcioniše kako bi trebalo - zaposlite ženu Devicu i rešićete sve probleme.

 

ZDRAVLJE

 

Zdravstveni problemi od kojih najčešće boluje žena Devica su želudac, žuč, srce, oscilacije pritiska, glavobolje i problemi sa očima, limfnim sistemom, kao i sa donjim delom kičme. Međutim, one veoma vode računa o svom zdravlju. Redovno idu kod lekara, premda nisu često bolešljive. Mnoge Device vode zdrav život, rekreiraju se i, jedu umereno, idu na spavanje na vreme i uglavnom imaju dobar imunitet. Uvek su dobro informisane o svojoj bolesti. U svojoj kući vek imaju malu apoteku za „ne daj Bože“, koju naravno nose sa sobom gde god da pođu. Ukoliko vam nekada zatreba lek obratite se Devici u svom okruženju.

 

Za Devicu se obično kaže da će biti zdrava onoliko koliko ume da se opusti, da se ne plaši i ne brine, ali je malo Devica koje to mogu. Ne postoji probavni sistem koji bi bez problema mogao da podnese ogromnu količinu briga, strahova i perfekcionizma. Nervni sistem Devica je zbog toga veoma tanan, zbog čega su pripadnice ovog znaka dosta nervozne.

 

 

 

MANE

 

Devica ume da bude previše kritična prema sebi i prema drugima, jer je najsigurnija kada sama donosi i sprovodi odluke. Žena Devica nekada zbog preterane odmerenosti deluje hladno i bezosećajno. Zbog toga u očima drugih često izgleda previše netaktično. Neretko, ume da bude preokupirana detaljima. Kada ih neko jednom razočara, nikada ga više zaista ne gledaju istim očima. Razlog tome je što su preosetljive i lako ih je emotivno povrediti. Kada su povređene, potpuno se povlače u sebe i postaju potpuno nekomunikativne. Najčešći razlog njihovog povlačenja su razočaranja, jer o drugima misle više nego o sebi.


Nastup im je direktan i ciničan, ali često su i preterano tihe i stidljive. Sa novcem mogu da budu veoma škrte, jer je njima potrebno zaista malo novca za velike stvari i ne vole da troše novac uzaludno i ne razumeju ljude koji su opušteni u tom pogledu.

 


 

POZNATE ŽENE U ZNAKU DEVICE

Iako ne vole da budu u centru pažnje, žene Device imaju zaista poseban intelekt , posvećenost i disciplinu, zbog čega se često nalaze na crvenom tepihuMeđutim, retko ćete ih naći u žutoj štampi kao vinovnike nekog skandala.

Poznate žene device su: Cameron  Díaz, Salma Hayek, Shania Twain, Sophia Loren, Agatha Christie, Anastasia, Pink, Bionce, Blake Lively, Claudia Schiffer, Cameron Díaz, Marija Kilibrada.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar