Zvezde kažu da treba pažljivo izabrati datum venčanja

Autor: Astrousluge komentara 0 Pravi datum za venčanje prema numerologiji

 

Svako želi da njegov najlepši dan u životu bude dobro odabran. Kada treba da se posvetimo nekom ceo život, jako nam je bitno da to bude kad 'zvezde kažu'.

Ljudi  biraju da se venčaju na datum koji za njih ima značenje, međutim, postoje i druga skrivena značenja koja bi trebalo da znaju iz numerologije pri odabiru datuma venčanja. Datum pomoću numerologije možete jednostavno izračunati: saberite mesec, dan i godinu kad ste se ili ćete se venčati, sve dok ne dobijete jednocifren broj.

Na primer, ako je datum venčanja bio 26. 11. 1989. tada zbrajate 2 + 6 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9= 37; 3 + 7 = 10; 1 + 0 = 1.

 

 

POGLEDAJTE: UPOREDNI HOROSKOP - DA LI STE NAŠLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

 

 

Značenje brojeva je sledeće:

 

 

Jedan

Vladar broja jedan je Sunce. Ovaj broj je važan za par i u braku i pre njega. On se odnosi na romantičan susret i dugo, nezaboravno udvaranje. Iako je u prošlosti ovog para bilo velikih ljubavnih razočaranja, oni zaista žele da brak uspe i grade topao i emotivan odnos. Ovaj par se odlično poznaje i trudi se da ispuni sve želje svom partneru. Jedini mogući problem nastaje zbog temeljnog preispitivanja odluka o I u braku.

 

Dva

Broj dva opisuje par koji su imali ili će imati ekstremno veliku ili ekstremno privatnu svadbu. Kod njih nema sredine. Takođe, moguće je da među ovim partnerima postoji neka velika tajna ili problem sa porodicom. Povezuje ih strast i dobra namera, ali često je potrebno mnogo truda da bi brak uspeo, zbog čestih svađa, ljubomore i zameranja. Veoma je važno da dođe do dobre komunikacije, koju će ojačati njihov sanjarski i dečiji entuzijazam, a kasnije će ga uozbiljiti deca.

 

Tri

Ovo je par koji ima dobar ugled, moć i status i imaće veliki finansijski prosperitet. Ljubav je, takođe, velika, kao i ego. Broj tri donosi velike šanse za stvaranje velike porodice, sa troje i više dece. Iako deluje vrlo staloženo i uspešno, ovaj par, međutim, između četiri zida ima burne svađe, koje mogu nastati zbog protivljenja ovom braku. Brak učvršćuju zajednički projekti i ciljevi, a najveći izazov je udaljavanje zbog loše komunikacije i povlačenja u sebe.

 

Četiri

Ovaj par je veran i odan i može imati tradicionalan, ozbiljan i dubok brak. Numerološki, ovo je verovatno sudbinski par koji može postići čuda. Partneri ispunjavaju emocionalne potrebe i osećaju veliku sigurnost jedno u drugom. Jedini problem koji se može javiti u ovom donosu je rutina, koja, vremenom, strast može pretvoriti u prijateljski odnos supružnika koji postaje sve manje ljubavnički.

 

Pet

Ovaj par čine individualci koji se odlično slažu, ali iznad svega vole svoju slobodu. Za njih je ljubav prosto gledanje u istom smeru. Samim im, neophodno im je da dele iste vrednosti, a odnos obogaćuju putovanjima i neprestanim promenama. Ovaj odnos je podjednako seksualan i intelektualan. Oni će se često seliti, menjati poslove i projekte, što održava čar njihove ljubavi i osećaj zajedničke borbe sa životom koja ih povezuje.

 

Šest

Ovaj emotivni par pokreće Venera. Među njima ima mnogo ljubavi, strasti, lepote, smeha i suza. S obzirom na to da su obično oba partnera podjednako emotivna, vrlo su razigrani i ponosni. U stanju su da satima razgovaraju i raspavljaju se, ali da isto tako lako rešavaju probleme. Obasipaju se čestim komplimentima i izrazima ljubavi. Međutim, često su posesivni i ljubomorni.

 

Sedam

Sedam je opasan broj i par koji je odabrao ovaj datum za dan venčanja, trebalo bi da se pripazi. On pokreće napetost, prepreke i osude ljudi. Obično postoje ljudi koji žele da ih rastave i veoma je važno da budu međusobno potpuno iskreni, bez ikakvih tajni. Česti razlog prepreka su različita religija ili rasa supružnika. Prevazilaze se snažnom borbom.

 

Osam

Osam označava veoma kompatibilan par, na sve načine. Oni će dugo razumeti poglede i dodire ispod stola, sa jednakom strašću. Ovaj par može zaista biti srećan do kraja života, ukoliko ne ugrozi svoju finansijsku sigurnost. Moguće je da je jedan od partnera sklon porocima i veoma je važno da se tome ne preda kako ne bi uništio brak. Ljubav se nikada neće ugasiti.

 

Devet

Devet je poseban broj. Povezuje se sa Neptunom, tajnama i sudbinom. Samim tim, veza ovog para je veoma duhovna, logična i spontana. Venčanje usledi spontano, kao rezultat ljubavi. Međusobno se razumeju i daju poptunu slobodu jedno drugom. Međutim, tu može nastati problem u vidu preljube i udaljavanja. To se može da se spreči samokontrolom i odbijanjem flerta s drugim ljudima, jer ovaj brak ne može da preživi preljubu.


 

Pored numerološkog datuma venčanja, postoje određena značenja u vezi sa odabirom venčanja. 


1. Januar ukazuje na veliku zaljubljenost, ali i moguće nelagodnosti u braku.

2. Februar ukazuje da život treba da održi saglasnost, ljubav i poverenje između muža i žene, što može biti teško.

3. Mart je alarmantan mesec. Biće i suza i smeha, ali porodični život može biti pod senkom budućeg supružnika.

4. April donosi podjednaki užitak parovima, ali i promenljivo vreme i raspoloženje.

5. Prema popularnim verovanjima, majska venčanja dovode do brze preljube.

6. Verovanja kažu da će brakovi koji su sklopljeni u junu trajati celi život i dati porodici samo srećne trenutke i putovanja.

7. Venčanje u julu mesecu je takođe pogodno i donosi sreću mladencima, ali moraće mnogo da rade da bi se prehranili.

8. Supružnici će biti istinski prijatelji i ljubavnici dugi niz godina ako se venčaju u avgustu, ali će prolaziti velike promene.

9. Ako vi i vaš partner sanjate o zaista snažnom braku, izaberite septembar za proslavu. Život u braku biće tih, lak i miran.

10. Oktobar nije najpovoljniji trenutak za brak. Život ovog para može biti finansijski težak i dvosmislen.

11. Novembar obećava dobar brak i veliko uživanje budućim supružnicima.

12. Decembar je divan mesec za stvaranje mlade porodice. Ljubav u takvom braku raste i učvršćuje se bez prestanka.


Kada se određuje astrološki dobro vreme za venčanje, astrolog mora da izdvoji dosta vremena za to. Uvek je najbolje birati nedelju, jer je nedelja Sunčev dan. Sunce je dobra planeta i donosi sreću. Subotu vodi Saturn, što može da da osećaj obaveze i težinu odnosu, ali ni to nije uvek loše, jer je brak ipak obaveza za ceo život. Ponedeljak je za bogatstvo, utorak za zdravlje, sreda je dobra za sve, a četvrtak i petak su mogući gubici.

Svi brojevi na koje nam zvezde ukazuju da su dobre ili opasne neguju se i leče iskrenim emocijama kojima već ni svemir ne može ništa. Želimo vam takvu ljubav i brak.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar