Kovitlac emocija koji vas vodi u najlepše snove - Žena Rak

Autor: Astrousluge komentara 0 Žena Rak

 

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita – žena Rak!

 

OSOBINE

Ovom znaku pripadaju žene rođene između 21. juna i 23. jula i sa njihovim znakom počinje leto. Njena vladajuća planeta je Mesec. S obzirom na to, ona je, kao i Mesec - zagonetna, privlačna i nedokučiva. Nju najčešće kroz život vodi srce, a ne glava, što je zasluga senzibiliteta koji je izvan granica uobičajenog. Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od ostalih. Ume u svemu da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potrebni kanali za kreativno izražavanje. Sa njom imate sve... od komedije do tragedije i kuću iz Hiljadu i jedne noći. Iz tog razloga, ženi rođenoj u ovom znaku potrebno je mnogo nežnosti - da je dobije i pruži u jednakoj meri. Kada se prepusti, ona je savršeni slušalac i savetnik kojima se mogu poveriti i najdublje tajne. Ima jaku volju i istrajna je u svemu što radi. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome.

Na kraju, Žene Rakovi su jako maštovite i sklone umetnosti i sanjarenju. Kao vodeni znak uživaju u opuštanju pored vode, idealno pored mora.
 

IZGLED

Prosečne su visine, sa raskošnim i lepo oblikovanim bokovima i bedrima. Imaju privlačne crte lica, razmaknute oči smeđe boje, prćast nos, pune usne i širok osmeh. Preferiraju tradicionalan i konvencionalan stil oblačenja, sa naglaskom na ženstvenost i udobnost. Bela, plava i srebrna boja su za nju najbolji izbor. Žena Rak nikada neće nositi prenapadne odevne kombinacije niti mnogo šminke. Radije će više para potrošiti na kvalitetan šampon i omekšivač, jer bujna kosa je njen najveći ponos.

Ima posebnu sposobnost da se s ograničenim budžetom oblači fenomenalno. Voli vintage garderobu.

 

LJUBAV 

 

Žena Rak voli da bude zaljubljena, voli ljubav i kada voli - onda voli zauvek! Ona poseduje plemenitost duha i neverovatnu snagu osećanja. Po njenom mišljenju, muškarac je taj koji treba da napravi prvi korak i iako odmah zna hoće li prihvatiti njegovu ponudu ili ne, ona mu svojim ponašanjem neće dozvoliti da on unapred "pročita" njene namere. Kada jednom izabere sebi partnera, spremna je da učini sve za njega, a ono što od njega traži zauzvrat je potpuna vernost. Međutim, njen muškarac nikada neće znati da li će ga dočekati sa suzama ili sa osmehom, jer jedna jedina stvar je predvidiva kod ove žene jeste njena nepredvidivost! On neprestano mora da joj dokazuje ljubav, uz romantiku i komplimente, zagrljaje i naklonost. Idealan partner koji će zadovoljiti ženu Raka u vezi je izmišljeni lik iz ljubavnog filma- neko ko je intuitivan i ko će razumeti njihove osećaje,onako kako oni razumeju tuđe.

 

Ovoj ženi je vrlo lako da se uda. Ona traži zaštitu i uvek je nalazi. Ako je uzmete za suprugu, bićete sigurni da ste oženili jednu pravu ženstvenu ženu. Takođe, ova instiktivna žena ima izuzetan smisao za biznis i u stanju je da svome mužu da savet od neprocenjive vrednosti. Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom i Ribom, a sa Jarcem može imati vrlo poseban odnos. Vodolije ne podnosi ili je potajno u njih zaljubljena. Često joj se dopada Ovan, ali nema snage za njega.

 

 

U KREVETU

Ženi rođenoj u znaku Raka je jako teško da preuzme inicijativu kada je reč o seksualnim odnosima. Ona je stidljiva, nežna i draže joj je da muškarac bude taj koji će preduzeti prvi korak. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva. Ipak, kada jednom oseti sigurnost i oslobodi se sa partnerom - strastveno se prepušta seksualnom užitku.

Za razliku od nekih znakova, ženi Raku se ne dopada nikakva žurba u krevetu i zato bira nežne i posvećene partnere koji su spremni da izdvoje poprilično vremena za istraživanje i maženje u krevetu uz tv i vino. Najčešće se u odnose upušta sa osobom prema kojoj gaji duboka osećanja, ali ne beži ni od povremenih avantura.

 

 

POGLEDAJTE: SVA LICA PORODIČNIH RAKOVA

 

 

PORODICA I PRIJATELJI

Karakteristika Raka u horoskopu je privrženost porodici i prijateljima, za koje su veoma vezani. Uživaju u vremenu provedenom sa prijateljima i porodični ručak za njih je odličan način druženja i provođenja vremena sa bliskim osobama. Najviše vole atmosferu gde mogu da komuniciraju, nego bučna mesta i gužvu, gde atmosfera sa ljudima nije bliska. Briga za sve oko sebe ih ispunjava i život im čini smislenim. Ona je najbrižnija majka i prijateljica koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvek nazvati da vidi jeste li dobro.

Rakovi nemaju neki ogroman krug prijatelja, jer ne vole strance, ali oni koje imaju su pravi. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvećeg blaga, a i same su prijateljice koje vredi čuvati.

 

KARIJERA

S obzirom na to da su okrenuti kući i porodici, za njih su stvoreni poslovi od kuće. To može biti čak i hobi koji ih ispunjava i koji vole, a može ih dovesti do dobre karijere, jer kada nešto rade - onda to rade predano. Oni nisu dobri u timskom radu i lakše obavljaju stvari oslanjanjući se samo na svoje snage. Ukoliko ipak rade u kolektivu koji im odgovara, onda su privrženi firmi, šefu i kolegama. S obzirom na to da su empatični i brižni, najviše im leže medicinske profesije, kao i briga o životinjama, a njihova mašta ih često ostvaruje u svetu umetnosti. Žene Rakovi vole novac, mada im nije presudan za sreću. Lako ga zarade, ali ga razumno troše.

 

ZDRAVLJE

S obzirom na to da je ovo znak kojim upravljaju emocije, zdravlje žene Raka zavisi od toga na koji način se bori sa njima. Ono što se vrlo često dešava jeste da se oni sa njima i ne bore, nego sve to guraju pod pod svoj oklop dok mogu. Nakon toga nastaje prasak i emotivno prejedanje. To može da dovede do brojnih stomačnih problema. Generalno, njihova slaba tačka, kada je zdravlje u pitanju, su stomak, genitalni organi i slab metabolizam.

 

MANE

Najveća mana žene u horoskopskom znaku Rak jeste da su nestalne i promenljive osobe, kao i Mesečeve mene i plima i oseka koje ih prate. Njihov problem je u tome što se plaše vezivanja i odbijanja. Ukoliko ih povredite ili razočarate, oni to jako dugo pamte, do te mere da možemo slobodno reći da su zlopamtila. Ukoliko se to desi, mogu vrlo lako postati mrzovoljne i ogorčene i zavući se u sebe. Ovo nekad dovede do toga da postanu apatične, lenje i zapuštene. Sklone su preterivanju u svemu, naročito u jelu, piću, seksu i izležavanju. Takođe, često ćete ih zateći u pričama i razmišljanima o nekim njima dragim događajima koji su se nekada desili. Neki Rakovi naprosto ne mogu da uživaju izvan svojih granica i domova. Potrebni su im stalni dokazi da ih volite i da su vam potrebni. Ne može svako biti njihov prijatelj niti dopuštaju svima da zavire pod njihovu ljušturu.

 

POZNATE ŽENE U ZNAKU RAK

Poznate žene u znaku Raka su čuvene lepotice i umetnice: Sofia Vergara, princeza Diana, Meryl Streep, Olivia Munn, Diane Kruger, Gisele Bündchen, Selana Gomez , Frida Kahlo, Liv Tyler, Pamela Anderson, Nicole Scherzinger.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar