Koji je idealni kućni ljubimac za vaš horoskopski znak?

Autor: Astrousluge komentara 0 Horoskop i kućni ljubimci

 

Naš odabir kućnih ljubimaca i odnos prema njima je, takođe, zapisan u našoj natalnoj karti!

 

Kućni ljubimci pripadaju 6. kući u natalnoj karti. Osobe sa jakom šestom kućom imaju najmanje dva kućna ljubimca, životinje su za njih nešto posebno i deo su njihovog životnog stila. Za ovakve osobe postoje velike šanse da za svoj životni poziv izaberu upravo zanimanje u vezi sa istraživanjem, lečenjem i promovisanjem životinja ili životinjskih prava.

Međutim, za odnos prema kućnim ljubimcima veoma su važni i položaj Sunca, Meseca i 4. polja, kao polje našeg doma u kojem su životinje obožavane. Zatim, Sunce i Mesec u 5. kući mogu označiti veliku ljubav prema životinjama. Ukoliko se Sunce nalazi u 8. kući, obožavamo mačke, ukoliko su Sunce i Mesec u konjukciji sa Marsom, životinje su muškog pola, a ukoliko je reč o Veneri, onda su ženke.

Ukoliko o planetama govorimo u smislu živih bića, Sunce i Mesec predstavljaju psa i mačku. Astrološki gledano, osobe sa slabim Suncem bi trebalo da drže mačku u kući, jer ona pojačava njihovo Sunce, što često važi i za Mesec. Stepen na kojem se ove planete nalaze opisuje boju životinja.


 

OVAN

Ovan voli životinje, ali pošto je Mars vladar znaka, onda će po simbolici odabrati neku živahnu životinju. Najbolja opcija je manji pas ili neki srednje veličine, koji može dosta da se kreće. Međutim, za impulsivne i strastvene Ovnove, idealan kućni ljubimac bio bi onaj koji bi poslušno sledio njihove ideje, ali Iipak, mora imati i stav, kako im ne bi dosadio. Idealni ljubimci su pas i konj.

 

BIK

Bikovi sporo biraju ljubimca, ali kada ga pronađu, ne mogu da se odvoje od njega. Bikovi će najviše hraniti svog ljubimca i sve što može da se nabavi za udobnost životinje će biti obezbeđeno. Idealni ljubimci su pas, kornjača i krava.

 

BLIZANCI

Blizanci vole sve da imaju u paru, pa i ljubimce. Najčešće su to neobične i vesele životinje, koje uživaju u društvu. Njihove životinje su njihovi prijatelji i smatraju ih delom svoje porodice. Bitno im je da mogu da putuju sa njima. Sigurno je da vole papagaje, jer mogu sa njima da pričaju. Idealni ljubimci za znak Blizanci su i majmun i zec.

 

RAK

Rak je kućni tip. Voli da provodi vreme sa porodicom ili sam, pa će se životinja koju uzme osećati vrlo dobro i imaće dosta pažnje. Rakovi vole da uživaju i spavaju, pa žele takve ljubimce. Najčešće uzimaju hrčka, morsko prase, ribice ili mačku.

 

LAV

Lav voli da bude u centru pažnje pa će izabrati baš takvog ljubimca. Pošto ne može da ima lava za kućnog ljubimca, odabraće nešto slično njegovom karakteru, a to može biti velika mačka ili bilo koja druga životinja ili ptica koja pleni svojom lepotom. Retko kad će držati više od jedne životinje. 

 

DEVICA

Devica je najpedantniji znak. Ne voli nered, pa će odabrati životinju koja će da pravi najmanje nereda ili neće ni imati životinju. Previše brinu o zdravlju svojih životinja i među najodgovornijim vlasnicima životinja je upravo ovaj znak. Može uzeti mačku ili psa sa kratkom dlakom, a dobar izbor su i ribice, majmun i papagaj.

 

 

POGLEDAJTE: SVI VOLIMO NEKU DEVICU. KOJA JE VAŠA?

 

 

VAGA

Vage će uglavnom imati par nekih životinja. Vodiće ih na izložbe, kupovati im odeću i paziti ih. Vole životinje koje su velike, svetle i koje su verni prijatelji. Uglavnom biraju pse ili papagaje za ljubimce, ali kućni ljubimac najmenjen svim Vagama su mačke. Njihovu neodlučnost zamenjuje mirnoća mačaka koja im pomaže da uživaju u životu.

 

ŠKOPRION

Škorpioni po horoskopu su inteligentni i vrlo osvetoljubivi i nije im se pametno zameriti, niti ih na bilo koji način provocirati. Sve što odiše opasnošću ili lukavošću je idealno za ovaj znak: škorpije, paukovi, zmije i mačke. Voli da udomljava životinje sa ulice, da bi ih spasio od lošeg života.

 

STRELAC

Po simbolici Strelac ili Kentaur je pola čovek, pola konj. On je povezan sa prirodom i voli sve životinje, a posebno konje, pse i hrčke. Oni su simpatični, veseli i razigrani, te uvek spremni na pustolovine, baš kao i pripadnici ovog horoskopskog znaka. Ovaj znak je jedan od onih za koje je idealno da imaju ljubimca i neće se ljutiti i ako im poklinite neku, jer se lako brinu o njima.

 

JARAC

Jarac ne podnosi stres oko kućnih ljubimaca, pa ih retko ima. Pre će imati dva ljubimca nego jednog, jer ne mora onda da se opterećuje igranjem sa njima. Za Jarca bi najbolja odluka bila da uzme psa ili kornjaču, jer može da ih ostavi same kad ima dosta obaveza i oni su jako verni i poslušni

 

VODOLIJA

Ovaj znak od ljubimca pravi prijatelja. Uvek će uz sebe imati psa, možda i više njih. Međutim, od Vodolija uvek možete videti nešto neobično, pa se ovo odnosi i na ljubimca. Može posedovati neku egzotičnu životinju da bi se pohvalila kako ona može da čuva zmiju, papagaja i ptice koji pričaju, jer to ne može svako. Udomljava životinje kad god može.

 

RIBE

Ribe su najromantičniji znak. Vole da sve bude ušuškano, vole svoju privatnost i retko kad su otvorene. Za njih je najbolji izbor mačka, jer mogu da spavaju zajedno i da uživaju. Naravno, Ribe vole i svoje ribice i gmizavce više od bilo kog drugog znaka.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar