Kako Bikovi zavode ?

Autor: Fyodor Bolshakov komentara 0 Kako Bikovi zavode ?


Bik Ovan

Bik smiruje Ovna i unosi stabilnost u zajednički život ukoliko razlika u temperamentima nije suviše velika, jedno drugom će biti prava podrška.

Bik Bik
Mogu se slagati pod uslovom da imaju dovoljno novca za udoban život. U suprotnom nece biti dobro.

Bik Blizanci

Ako su oboje skloni umetnosti, komunikacija će biti lakša. U braku je bolje da žena bude Bik.

Bik i Rak

Oboje su vezani za kuću i porodicu i materijalna dobra. Sa dovoljno novca če živeti udobno, u ljubavi i slozi, a bey novca ce ici jako teško.

Bik i Lav
Vezuje ih ljubav prema lepom, aii ih suprotni temperamenti razdvajaju. Lavu je potrebno divljenje.

Bik i Devica

Devica intelektualno stimuliše Bika i podstiče ga na akciju. Bik smiruje nervozu Device, ali jeproblem ako je Bik suviše lenj.

 

Bik i Vaga

Oboje su vezani za sve što je lepo i imaju dara za umetnost. Medutim, razlika u temperamentima je tolika, da skoro nikad neće moči zajedno. Koliko god da je Bik vezan za kuću, toliko Vaga voli da izlazi i tu neku slobodu.

 

Bik i Škorpija

Kod škorpije ostaje izvesna doza večitog nezadovoljstva. Najbolje će se slagati u intimi. Da bi ostali, zajedno, Bik ne sme podsticati ljubomoru Škorpije.

 

Bik i Strelac

Spajaju ih ljubav prema prirodi i zdravom životu. Inače su suviše različiti da bi jedno drugom zapali za oko. Veća je verovatnoća da će biti samo prijatelji.

Bik i Jarac

Oboje vole sigurnost i jasno odredene odnose. Dobar su spoj za zrele godine.

Bik i Vodolija
Vodolija ne podnosi sputanost koju joj Bik nalaže. Mogu biti odlični prijatelji, ali ne i ljubavnici.

Bik i Ribe

Suprotnosti koje se privlače, ukoliko Bik nije suviše materijalno orijentisan, a Ribe nematerijalno. Neko mora da se pobrine o egzistenciji, inače su oboje senzualni i senzibilni.

 

 

 


Fyodor Bolshakov

Autor: Fyodor Bolshakov

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Fyodor Bolshakov klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar