Teško je osvojiti, još teže zadržati - Žena Blizanci

Autor: Astrousluge komentara 0 Žena Blizanci u horoskopu

 

Ona može da vam proda ljutu papriku i da vas ubedi da ćete se sa njome zasladiti bolje od ijedne čokolade. Ona je znak Blizanci u horoskopu!

 

OSOBINE

Žene Blizanci su kraljice pozitivne energije i šarma. Ove dame su najsposobnije da sebe prikažu u pozitivnom svetlu. Međutim, iako na prvi pogled ljupke i mile, ispod oklopa kriju sistem za koordinaciju svih dešavanja oko njih i njihova prava emocija pripada samo retkim ljudima.

Od rane mladosti su svesne svojih sposobnosti, posebno verbalnih, na kojima rade celog života. Potpuno su sigurne da sve mogu ubediti u sve. I mogu. Žena Blizanci je izuzetno pametna i ima izuzetnu sposobnost ubeđivanja i diskutovanja. Neprestano je radoznala i provokativna u svojim brzim mislima, idejama i rečima. Pamti i najsitnije detalje, čak i one beznačajne. Veoma je talentovana, posebno za glumu. Nikada je nećete zateći da beži od problema ili svojih grešaka, već se sa svima nosi potpuno hrabro, izazovno i intrigantno. Iako dobro kontroliše emocije, veoma je vatrena i senzualna. Međutim, ovoj ženi brzo sve postane dosadno, pa joj je potrebna stalna promena i komunikacija. Ona nikada ne spava i ne želi to. Ova žena može biti Madam Džekil sa beskornim manirima, a u sledećem trenutku divlja i nepredvidiva, ali ne manja fascinantna. Neki bi rekli da je žena Blizanci više žena u jednoj ili previše osoba u jednoj, ali od ovog viška glava ne boli, jer su sve zaista posebne i zanimljive.

 

IZGLED

Žena Blizanci je obično višeg rasta i vitke ili mršavije građe i ima izražene ruke sa dužim prstima. Kosa joj je smeđa ili svetlija, kao i oči i ima široko ili visoko čelo i lep i pravilan nos. Hoda brzim koracima i uzdignute glave. Ponekad izgleda neuhvatljivo. Svoju nervozu kanališe raznovrsnom gestikulacijom ili mimikom. Često cupka i prevrće nešto u rukama, ali se to ne primećuje od njenog vrcavog pogleda.

Oblači se vrlo autentično, obično su u pitanju jarke boje, posebno zelene nijanse i voli da nosi raznovrsni nakit. Uživa u kupovini, ali nekada i samu sebe iznenadi svojim odabirom.

 

LJUBAV 

Kada je reč o ljubavi, žene Blizanci su veoma senzualne i nemaju problem da krenu u osvajanje svoje simpatije. Zaljubljuju se i odljubljuju češće od drugih znakova u potrazi za savršenstvom u ljubavi, ali se iskreno i jako retko zaljube. One veruju da je potpuna ljubav zapravo utopija i zato na ljubav gledaju kao na izazov ili flert, u čemu su nenadmašne. U emotivnim vezama se najbolje slažu sa muškarcima čija energija ih privlači i može da bude dobra pokretačka osnova za sve ono što žele da sprovedu. One vole snažne muškarce. Trude se da u ljubavi žive pravu bajku, koja će ih inspirisati i ispuniti emotivno svakog dana.

Ova žena nije fatalna i ne teži dramatičnim i romantičnim trenucima, njoj su potrebni razgovor, zabava i mentalna stimulacija. U potpunosti će otkriti sve strane svoje ličnosti i biti lojalna i verna tek kada upozna pravog muškarca. Međutim, do toga se teško dolazi, jer je nju veoma teško uhvatiti i sačuvati. Ona ceni svaki originalni napor svog partnera, ali uvek očekuje više od toga. Voli da istražuje um partnera i da sazna sve njegove želje i namere. S obzirom na to da je sklona jakoj racionalizaciji činjenica, teško je ulaziti u raspravu sa njom, jer će uvek pobediti. 

U vezi sa ovom ženom nikada neće biti mirno, ali ni dosadno.

 

U KREVETU

Žena Blizanci u seksu je najsvestranija od svih znakova, a seks za nju nije samo fizička aktivnost, već i mentalni sport. Voli da eksperimentiše u krevetu i da proba sve novo čega se seti. Žena Blizanci želi potpun doživljaj, kompletnu stimulaciju svih čula, vida, zvuka i dodira. S obzirom na to da mrzi tišinu, uživa u glasnim uzdasima i provokacijama tokom odnosa.

Za nju ne postoje tabui. Želi da pruži zadovoljstvo podjednako koliko želi i da uživa u njemu. U to spadaju i igračke, zavodljivo rublje i esencijalna ulja, kao i perverzna prerušavanja i gluma.

 

POGLEDAJTE: TRI LICA ZNAKA BLIZANCI 

 

PORODICA I PRIJATELJI

Važna karakteristika znaka Blizanci je njihova sposobnost da vide obe strane medalje u svakoj situaciji. To je čini posrednikom u porodici, kao i među njenim prijateljima. Njen intelekt i razumevanje ljudske prirode omogućava joj da uspešno balansira između različitih grupa i tipova ličnosti i često je dominantna i u porodici i u grupi prijateljaPorodica im je veoma važna i prijateljstvo sa roditeljima i braćom i sestrama se ne dovodi u pitanje. Porodične obaveze su za Blizance veliki izazov u kojem uživaju i najviše posvećuju svoju kreativnu stranu.

Veoma cene svoj širok krug prijatelja i uvek imaju zanimljiva dešavanja i teme sa njima. Kao pažljivi savetnik, uvek će dati dobar savet i objektivno mišljenje. Pored toga, ima odličan smisao za humor i veoma je dopadljiva u svakom društvu. Međutim, njoj je važno da je ljudi saslušaju i ukoliko nema povratnu informaciju, brzo će izgubiti interesovanje za druženjem.

 

KARIJERA

Najpogodniji posao za ženu Blizanci je onaj koji stimuliše intelekt. One su često veoma obrazovane i posao koji se bave je vrlo dinamičan i zahteva veliku snalažljivost. Najbolji poslovi za njih su poslovi učitelja, polemičara, novinara, pisca ili advokata, ali i trgovca. Bilo koja oblast komunikacija je njihova platforma za uspeh. Kada vidite ženu koja je okružena tehnologijom, često nosi laptop i stalno gleda u telefon, najčešće je reč o ženi u znaku Blizanci.

Međutim, odlučivanje između praktičnosti i uživanja može da bude težak izbor za ovu ženu. Iako im je novac veoma važan, jer mnogo troše, ipak im je važno da rade posao koji ih ispunjava. Najčešće ipak uspevaju da pronađu balans i posao koji obuhvata i jedno i drugo.

 

ZDRAVLJE

Deo tela koji predstavljaju Blizanci su ramena, ruke i nervni sistem. Najčešće bolesti su u vezi sa ovim organima, kao i sa disajnim putevima. Telesna konstitucija im je slaba, ali su psihički veoma vitalni. Ne posvećuju veliku pažnju zdravlju, ne štede se, ali kada se razbolje brzo ozdrave. Važno im je da se ne nerviraju i da dobro spavaju da ne bi naškodili svojoj trezvenosti koja ih održava i pomaže im da se brzo izleče. 

 

MANE

Žena Blizanci često počinje mnogo stvari odjednom, a na kraju ne završi ništa. Razlog tome je to što se veoma teško koncentriše i veoma im je teško da se udube u materiju. Obično sve razumeju veoma površno zbog konstantne želje da se zabave koja im skreće misli sa suštine. Iz tog razloga, iako izgledaju kao stručnjaci za mnoge teme, obično to znaju samo površno.

Takođe, ove žene ne ispunjavaju obećanja i svoje odgovornosti, pa se ne može uvek osloniti na njihovu reč. Isto tako, imaju mnogo prijatelja, ali sa retkima su zaista povezani, možda čak sa jednom osobom za koju nikada to ne biste rekli, koja je obično potpuno staložena i tiha, jer imaju potrebu da ih neko takav prati i sasluša. Često su sklone tračevima, namerno ili nenamerno i posesivne su kada se njihovi prijatelji posvete novim ljudima.

 

POZNATE ŽENE U ZNAKU BLIZANCI

Šarmantne dame ovog znaka dominiraju i na crvenom tepihu:

Merlin Monro, Angelina Jolie, Helena Bonham Carter, Džoan Kolins, Kirsten Scott Thomas, Nicole Kidman, Adriana Lima, Angelina Jolie, Svetlana Ceca Ražnatović, Anica Dobra.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar