Ljubav i strast! Kako Venera u natalnoj karti utiče na vas znak?

Autor: Astrousluge komentara 0  venera u natalnoj karti

Venera u znaku Ovna                

Venera u znaku Ovnu ukazuje na ogromnu strast i otvorenost prilikom iskazivanja osećanja u ljubavi. Ona takođe ukazuje na vrlo hrabre osobe koje se u ljubavi neće plašiti da svojoj voljenoj osobi uvek napomenu šta im smeta a šta prija i koje će se uvek truditi da poboljšaju kvalitet veze u kojoj su.

Venera u znaku Bika

Venera u znaku Bika u ljubavnom odnosu često uzrokuje težnje ovih osoba za stavljanje većeg akcenta na materijalne vrednosti, pa tako nekada može izgledati kao da ove osobe izgrađuju odnos na osnovama nekog interesa i da su emocije tek u drugom planu. Ovakve osobe su veoma organizovane pa ponekad čak i proračunate i u ljubavi se neretko vode isključivo razumom. Vole udobnost, u svojim vezama uživaju, a kada se zaljube mogu biti veoma posesivne i ljubomorne.

Venera u znaku Blizanaca

Za osobe sa Venerom u znaku Blizanaca se često smatra da se u ljubavi teže vezuju za partnera i da su u velikom broju slučajeva okrenute slobodnijem shvatanju ljubavnih veza, da su pre sklone avanturama i provodu i da ne vole kada im neko previše oduzima slobodu, ali se takođe smatra da su ove osobe sklone češćem menjaju partnera.

Venera u znaku Raka

Venera u znaku Raka daje osobe koje su izuzetno emotivne, ali i osetljive u ljubavi što može izazvati razočarenja pošto teže harmoniji u ljubavnom odnosu, tako da se može lako dogoditi da najmanja sitnica i nesporazum negativno utiče na njih i budu utučene.

Venera u znaku Lava

Za osobe kojima je Venera u znaku Lava ova planeta donosi gordost, strast, vernost, ali i želju za dominacijom u vezi, kao i moguću pojačanu želju za uživanjem u zadovoljstvima u ljubavi tj u seksu. Ove osobe su veoma uporne kako bi u ljubavi postigle to nešto šta su naumile, ali takođe vole da ugađaju partneru poklonima.

Venera u Devici

Za osobe sa Venerom u znaku Device često se može reći da su često usamljene. Ovakvim osobama je teško da nađu adekvatnog partnera, jer u ljubavi previše biraju, tako da u suštini neretko vode usamljenički život i dosta pate. Ove osobe su sklone da u ljubavnom odnosu sve stvari detaljno analiziraju i drže stvari pod kontrolom, a Venera takav pristup Device ne dožvoljava, jer je ona otvorena za ljubav, strast, slobodu i skladnost.

Venera u znaku Vage

Kod osoba sa položajem Venera u Vagi ova planeta ukazuje na izraženu iskrenost i poverenje u ljubavnom odnosu. Kada je partnerski ljubavni horoskop u pitanju ovakav položaj Venere kada je dobro aspektovan ukazuje na lakše postizanje ljubavnog odnosa punog uzbuđenja, međusobne naklonosti.

Venera u Škorpiji

Za Veneru u znaku Škorpije u odnosu na ostale aspekte mogu reći da donosi ili čistu tj. iskrenu ljubav, ili ljubav pomešanu sa preteranom posesivnošću i ljubomorom. Ovde je karakteristićna ogromna kolićina seksualne energije i snažna emocijalna naglašenost što ove osobe čini fatalno privlačnim za suprotan pol.

Venera u Strelcu

Za osobe sa Venerom u znaku Strelca se može reći da su vrlo otvorene i iskrene u ljubavi, i da su pune samopouzdanja, često su galantne i bez predrasuda.

Venera u Jarcu

Za osobe kojima se Venera nalazi u Jarcu važi to da su u ljubavnim odnosima često hladne. Cene nadmoćnost i za partnera sebi često biraju partnere koji su na položajima. Uzbuđuje ih moć partnera jer Venera u Jarcu donosi sklonost ka ovakvim podsvesnim shvatanjem ljubavi.

Venera u Vodliji

Za osobe sa Venerom u Vodoliji važi da mogu težiti punoj ravnopravnosti i dogovoru prilikom donošenja bilo kakvih odluka u ljubavnoj vezi, a takođe je prisutna i velika sloboda koju svojim partnerima mogu biti skloni da daju.

Venera u Ribama

Za osobe sa Venerom u Ribama važi da su iskrene i čiste u ljubavi koju pružaju osobama do kojih im je iskreno stalo.U ljubavni odnos se upuštaju često zbog same ljubavi tj. nemotivisano nekim materijalnim interesom ili nekom lošom namerom. Venera u Ribama samo dodatno razbuktava senzualnost i potrebu za pravom i iskrenom ljubavlju. Ovim osobama se u velikom broju slučajeva veruje, jer su retko spremne na nešto ružno u vezama u kojima su.

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar