Muškarac Ovan - Zavodnik mekog srca

Autor: Astrousluge komentara 0  Muškarac Ovan u horoskopu

 

Za muškarca Ovna se kaže da je to muškarac za kojim žene lude, jer ima šta da pruži. Šta ga to čini toliko posebnim?

 

 

OSOBINE

 

Ovan je impulsivan, tvrdoglav i silan! Harizmatičan, nosilac liderskih veština, Ovan nema straha da istraži nepoznato. On ima unutrašnju snagu da preuzme vođstvo na celom univerzumu i verovatno će u tome uspeti, uz svog mentora – planete Mars. Njihove posebne vrline su poštenje, čast i disciplinovanost. Ne boje se opasnosti, te među njima može biti i heroja.

 

Ovan vlada glavom i u njegovoj je prirodi da zaštiti misli kao fizičku sigurnost, više nego drugi znakovi. Ovan tako može na lak način da pređe iz sfere misli na konkretnu akciju, što ga čini odličnim inicijatorom koji uči da usmeri svoju energiju na najproduktivniji način.

 

 

IZGLED

 

Muškarci Ovnovi moraju da se bave sportom, makar iz rekreativnih razloga, jer samo na taj način mogu da potroše višak energije koja je kod njih sklona kumulaciji. Vole da nose udobnu i sportsku odeću, mada i da pokažu najbolje kombinacije sprotske elegancije. Rođeni u znaku Ovna visokog su rasta, vitki, elastičnog hoda, skoro mačjeg, ali veoma sigurnog koraka i odlučnog izgleda, sa prodornim, zečijim očima.

 

 

LJUBAV

 

Ovan je veoma dobar čovek, što ga čini prilično popularanim među damama. On prilazi ljubavi kao da ulazi u bitku, a kao i u većini bitaka, on bira borbu, u kojoj će obično pobediti. veruje u idealnu ljubav i savršenog partnera, ali će čekati dok god je i ne nađe. Raskide lako preboli, ukoliko se razočara u vrednosti partnera.Ako želite da zavedete muškog Ovna, pripremite se za težak zadatak. Nemojte toliko da polažete u estetiku, već se više trudite da budete zanimljivi i da ostavite nesvakidašnji utisak. Ne smete otići u krajnost da vas ne bi protumačio kao nestabilnu ličnost.

 

Muškarac Ovan uživa u svakoj priči koja nije previše laka i dosadna za njega.

 

 

U KREVETU

 

Ako imate muškarca Ovna za ljubavnika, imate vatromet u spavaćoj sobi! Senzualan, gladan ljubavnik, on je veoma zahtevan, sa veoma razvijenim libidom. Pored toga što je sjajna, strast sa Ovnom može da gori previše, prebrzo i da se pretvori u pepeo nakon vrlo kratkog perioda, zato se stalno i inteligentno mora držati uzbuđenim. Posebno koristi oreol opasnosti oko njega da dominira.

 

POGLEDAJTE: TRI LICA HOROSKOPSKOG ZNAKA OVAN

 

PORODICA I PRIJATELJI 

 

Porodica im je važna i ukoliko je porodičan čovek, imaće najviše poslovnih, ali i drugih rezultata. Iako često nisu u kontaktu sa porodicom zbog svojim ambicija, ona im je uvek u srcu. S obzirom na to da osobe rođene u ovom znaku lako stupaju u komunikaciju, oni u toku života ostvare neverovatan broj veza i poznanstava i vole da imaju raznolik krug prijatelja. Ipak dugoročni i pravi prijatelji im postaju samo oni koji su isto toliko energični i koji mogu da ih prate.

 

 

KARIJERA

 

Radno okruženje je savršen prostor za ambicioznog, kreativnog Ovna. Odlična sposobnost predviđanja omogućuje Ovnu da uvek bude korak ispred i da postavi stvari na svoje mesto. Kada je suočen sa izazovom, Ovan će lako proceniti situaciju i doći do rešenja. Konkurencija mu ne smeta, samo ga podstiče da bude još bolji.

 

Nestašica novca za Ovna je retkost, zato što voli da radi, ipak može se desiti da ga potroši u rekordnom vremenu. U jednu stvar ipak možete da budete sigurni, a to je da će uživati u svemu tome. Najbolju karijeru mogu da ostvare kao agenti prodaje, trgovci, menadžeri, dirigenti i vlasnici preduzeća.

 

 

ZDRAVLJE

 

U zodijačkom krugu deo tela koji predstavlja Ovan je glava, pa su njihove osetljive tačke  oči, zubi i uši. Kako glava upravlja i ostalim delovima tela, oni su skloni iscrpljivanju sve svoje snage, pa često dolazi do ponovnog "punjenja akumulatora". Tada ih zahvataju depresija, groznice i akutne upale. Trebalo bi dosta da spavaju i da žive uredno. Inače su dobrog zdravlja i puni energije i vitalnosti, a ako se razbole, veoma su teški kao pacijenti.

 

 

MANE

 

Ovan često prosto ne zna sta želi i pokušava da ostvari nesto, iako ni njemu nije jasno zbog čega se trudi. Takođe zbog svoje tvroglavosti, Ovnovi veoma često imaju problema u ljubavi i u životu, jer ne žele da pristanu na bilo kakav kompromis. Isto tako je mana Ovnova je to što nekada pokušavaju da ostvare sve odjednom, što dovodi do velikih neuspeha. Ovnovi previše insistiraju na nekim detaljima i umeju da stvore problem tamo gde ga zapravo i nema.

 

 

POZNATI MUŠKARCI U ZNAKU OVNA

 

Poznati mušarci Ovnovi su uspešni na svakom polju života kojem su se posvetili, tako da među njima ima mnogo poznatih ličnosti. Neki od najpoznatijih muškaraca Ovnova su: Goran Bregović, Elton John, Quentin Tarantino, Christopher WalkenChristopher Walken, Christopher Crowe, Hugh Hefner, Marlon Brando, Charles Spencer Chaplin, Heath Andrew Ledger, Andrés Arturo García.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar