Žena Ovan - Najveći borac u svetu punom nesigurnosti

Autor: Astrousluge komentara 0  Žena Ovan u horoskopu

 

Znate onu upornu, ambicioznu ženu koja tera svoje, ide glavom kroz zid i nema dlake na jeziku? To je žena Ovan!

 

OSOBINE

Ovan je prvi znak zodijaka, onaj koji započinje zodijački krug – predvodnik.  Znaku Ovna pripadaju žene rođene između 21. marta i 19. aprila. Drugim rečima, vladavina ovog znaka počinje sa buđenjem proleća. Nije ni čudo onda što su stalno u pokretu i akciji.

Njihova planeta je Mars, koja ih čini upornim, proaktivnim pa čak i ratobornim i agresivnim u nekim situacijama. Njihov element je vatra, a  omiljena boja je crvena. Vatra sama po sebi simbolizuje vatren temperament i gorivo. Sve ukazuje na to da je žena koja je Ovan u horoskopu žena od akcije koja ne staje.

Samim tim, žena Ovan je nezavisna, snažna i puna samopouzdanja. Ne voli da se bavi smicalicama i prevarama, šta misli - to i kaže, šta naumi - to i uradi.

 

IZGLED

Ono po čemu ćete odmah prepoznati ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku jeste njena glava. Ima jako sprecifične crte lica sa izraženim jagodicama i ide visoko uzdignute glave ili ističe glavu na neki drugi, sebi svojstven način. Atletski je građena, voli sport i takmičenja i stalno je u pokretu. Njene odevne kombinacije mogu biti vrlo neobične. Rado će nositi crvenu garderobu iako je mnogi smatraju previše napadnom bojom i teško se odlučuju da je nose. Njoj ne smeta da bude upadljiva, jer uvek veruje u sebe. 

Ako je devojka u znaku Ovna stvarno zagrejana za modu, možete biti sigurni da će ona da bude ta koja će prva poneti najnovije modne trendove i prva će znati gde su rasprodaje i povoljne cene i izboriti se da prva dobije komad garderobe koji joj je zapao za oko.

 

LJUBAV 

Što se ljubavi tiče, ovo je onaj tip devojaka koje je veoma lako razumeti. Ona se sa emocijama ne igra, voli ili ne voli, nema sredine! Ako joj se muškarac dopada, to će mu i reći ili staviti do znanja konkretnim flertom. Ako se upusti u vezu, verna je partneru i podržava sve njegove napore, čak i kada su pogrešni. Ona ima energije za dvoje, što ne ide u njenu korist i bude često iskorišćena od druge strane. Međutim, ako emocija nestane, sa će lakoćom će preboleti raskid veze.  Odgovara joj ambiciozan partner koji prati njene ideje i njen tempo, ali onaj koji će povremeno biti u stanju da uđe i u konflikt sa njom i izboriti se za svoj stav.  

Treba imati na umu da žena u ovom znaku ne voli laskavce i lažne komplimente i ako neko pokuša da joj se približi lažnim izlivom emocija, ona će pobeći glavom bez obzira!

Najbolje se slaže sa muškarcima Blizancima, Vodolijama i Vagama.

 

U KREVETU

Zna da uživa u seksu i ne pristaje da ostane u vezi sa muškarcem koji u krevetu ne zadovoljava njene apetite. Njen libido je jak i voli da vodi igru, odnosno da bude dominatna.  Na ovom polju, kao partneri, najbolje joj pariraju Lavovi u horoskopu. Ako ova devojka nešto želi da isproba i dobije od svog partnera, ona to traži bez oklevanja. Ako negde partner prekorači meru i nešto joj se dopadne u krevetu i to će staviti do znanja.

 

POGLEDAJTE: TRI LICA ZNAKA OVAN

 

PORODICA I PRIJATELJI

Karakteristika žene Ovna u horoskopu je posvećenost porodici i prijateljima, ali i tu je ona opet centar sveta. Trudiće se oko njih samo da bi ostavila utisak i da bi impresionirala.  Ako je porodica ponosna na nju, njenom samopouzdanju nema granica. Voli svoje prijatelje, rado im pomaže, ali više joj prija muško nego žensko društvo.

 

KARIJERA

Karijera joj je veoma važna u životu. Ona nikada neće dozvoliti da finansijski zavisi od nekoga. Ambiciozna je i vođa je, pa su takve i radne pozicije koje pripadnica ovog znaka bira, voli da zapoveda, da bude šef, da bude glavna i da povlači sve konce. Ne podnosi lenjivce i pasivce. Ona ne voli da štedi, iako je svesna da to ponekad može biti od koristi. Zato zna da odvoji deo novca da obezbedi sebi finansijsku sigurnost. Sve ostalo što zaradi, voli da potroši na sebe i na svoja velika ili mala zadovoljstva.

 

ZDRAVLJE

Svaki znak ima neki deo tela koji je njihova jaka i slaba tačka, a kod Ovnova je to glava. Samim tim, njeni zdravstveni problemi su najčešće u vezi sa sa migrenama, vrtogavicma, mozgom, raspoloženjem, depresijom ili nervozom.  

 

MANE

Kao i svaki čovek, ni ona nije savršena i ima mana, posebno ukoliko se planete i zvezde poklope tako da je ona dupli Ovan u horoskopu, što sve njene osobine čini prenaglašenim i manama. Njena ambicioznost i želja za uspehom tada mogu da prerastu u sebičnost i agresivnost, pa i nedostatak kontrole nad sobom.

Često je optrećena kontrolom i ne shvata da ljudi oko nje moraju sami da nauče neke lekcije i da ne mora da bude umešana u sve. Takođe, kada jednom stvori svoje mišljenje i stav o nečemu, teško ih menja. Voli i da se svađa – ponekad iz čista mira, da pokaže svoju dominaciju. Ljudima ponekad deluje sarkastično, iritantno i  agresivno, a u kolekciji negativnih osobina imaju i ljubomoru, posebno kada su ljubavne veze u pitanju.  

Ponekad je veoma detinjasta i sklona avanturama.


Međutim, njena tajna je velika i u tome da u čemu god da leži njena strast – ona je u tome uspešna, jer daje 110% sebe!

 

POZNATE ŽENE U ZNAKU OVNA

Sa ovakvom energijom, entuzijazmom,ambicjom, motivacijom i harizmom, nije nebično uvideti da ima dosta poznatih žena u znaku Ovna, kao što su: Lady Gaga, Mariah Carey, Emma Watson, Diana Ross, Victoria Beckham, Carmen Electra, Cynthia Nixon, Sara Jessica Parker, Maria Sharapova.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar