Mesečni horoskop za april 2020. godine. Saturn i Mars u Vodoliji!

Autor: Astrousluge komentara 0  Mesečni horoskop za april

 

Početak aprila nam donosi konjukciju Saturna i Marsa na prvom stepenu znaka Vodolije, što će dovesti do snažnog mešanja dve energije, hladne i restriktivne od strane Saturna i agresivne od strane Marsa.

Ova vruće - hladna kombinacija dovodi do velikih napetosti, što znači da će se verovatno u toku ovog meseca okončati celokupna restriktivna situacija ili će se stvoriti značajni uslovi za njen završetak.

Venera se nalazi u zoni fiksne zvezde Algol koja nosi prirodu Saturna i Marsa, što znači da ćemo se biriti za ljubav, novac, životne radosti, zadovoljstva i uživanja ili će se upravo sada roditi neke zaista ozbiljne karmičke veze koje će imati ogroman emotivni intenzitet i trajanje. Venera 3. aprila prelazi u znak Blizanci sve do početka avgusta. Ona će pojačati komunikaciju, počećemo lakše da dišemo i pričamo o ljubavi. 

Mesečeva prva četvrt u znaku Raka, koji predstavlja dom, porodicu, zemlju, korene, stabilnost i sigurnost će biti naglašena. Koliko god nam bilo teško na tom planu, ovo je prilika da obratimo više pažnje na prave vrednosti, koje smo do sada zanemarivali. 

Već 8. aprila je pun Mesec u znaku Vage. Pošto tog dana imamo i tačan kvadrat Marsa iz znaka Vodolije sa Uranom iz Bika – sigurno je da će ovaj period biti vrlo naelektrisan i savetujemo da ne donosite značajnije odluke.

Merkur iz znaka Riba prelazi u znak Ovan 11. aprila. Mnogo toga, do sada sakrivanog od nas – izaći će na svetlost dana i pokrenuće našu inicijativu i optimizam. 

Sunce prelazi u znak Bika 19. aprila i počinje vladavina ovog znaka, u kojem će mlad Mesec biti 23. aprila. Naglašena mirna, Bikovska energija doneće rasterećenje od pritisaka a istovremeno otvoriti i vrata mnogo pokretnijem i življem narednom mesecu.


 

OVAN

Posao: Polje posla je pod jakim uticajima koji donose promene. Ovi uticaji vam mogu doneti novi posao, promenu posla, kao i promenu na poslu koji trenutno radite. Međutim, do kraja meseca će vas pratiti nervoza i tenzija, što može doneti netrpeljivost sa kolegama i nadređenima, pa se pripazite. Oni koji su nezaposleni ovog meseca će imati dosta sreće i povoljnih poslovnih prilika. Savet je da se maksimalno angažujete kako biste ove uticaje iskoristili.

Ljubav: Za Ovnove april je povoljan mesec za ljubav. Venera i Mars obećavaju lepu saradnju muškog i zenskog principa, u harmoničnim su aspektima i u jakim znacima, pa donose usklađenost. Takođe, strasti će se razbuktati, pa očekujte mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom. Oni koji su u dužim vezama, kao i brakovima, imaće jako pozitivan period sa voljenom osobom, a slobodni Ovnovi će tokom meseca imati puno uspeha sa suprotnim polom. Vaša energija i samouverenost neće ostati nezapažena.

Zdravlje: Osetljiva tačka su kosti, kolena i glava. Više se odmarajte.


 

BIK

Posao: Polje posla je povoljno postavljeno i može doneti dosta uspeha, kroz neku promenu, koja je moguća krajem meseca. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i nadređenima, a takođe, očekujte i porast finansija, naročito krajem meseca. Međutim, nezaposlenim Bikovima nije povoljan period da nađu adekvatan posao, pa je najbolje da se strpite još neko vreme. Onima koji su u privatnom biznisu posao je stabilno postavljen, naročito ukoliko je posao u vezi sa hranom ili sa nekretninama.

Ljubav: Vladarka vašeg znaka, Venera, tokom meseca ulazi u vazdušni znak Blizanaca, što će vam doneti pojačanu potrebu za kontaktom i komunikacijom sa partnerom. Oni koji su slobodni, najpre će sresti zanimljivu osobu preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Ovaj uticaj donosi dosta flerta, komunikacije, ali isto tako i skolonost ka paralelnim vezama. Lako se mogu pojaviti dve osobe koje će vam podjednako biti interesantne. Za one Bikove koji su u dužim vezama, a naročito u braku, uticaj Saturna otežava komunikaciju sa partnerom i unosi nervozu u vaš partnerski odnos. Savet je da budete maksimalno tolerantni.

Zdravlje: Slaba tačka vam je nervoza, ali su mogući i problemi sa varenjem i sa kožom. Povedite računa o ishrani, jer je moguće da nabacite kilograme.


 

BLIZANCI

Posao: Osetljiv uticaj Merkura na vaš znak može doneti probleme na poslu. Mogući su nesporazumi sa kolegama, ali i sa nadređenima. Ipak, ovaj uticaj je prolaznog karaktera, tako da ćete naći uspešno rešenje. Nezaposleni Blizanci sada lako mogu naći neki posao i to preko interneta, pa ukoliko ste zainteresovani za tako nešto, ovaj mesec je povoljan za nove početke. Onima koji se bave privatnim poslom, moguć je manji zastoj, pa pripazite u ovom periodu na finansije, jer su mogući neplanirani troškovi.

Ljubav: Tranzit Venere kroz vaš znak doneće vam privlačnost, lakoću u komunikaciji i povećani smisao za humor, tako da ćete veoma biti zanimljivi suprotnom polu. Blizanci koji su slobodni, sada lako mogu naći emotivnog partnera, jer ovaj uticaj to obećava. Oni koji su u dužim vezama mogu osetiti neku monotoniju, a mnogi ce ući u flert ili čak i avanturu sa osobom koju poznaju kroz posao ili neke poslovne prilike. Za one koji su u braku, situacija nije baš najbolja. Partner će biti naporan i zahtevan, a vi ćete želeti samo da pobegnete od problema, jer niste spremni ni za promene niti za neke ozbiljne razgovore.

Zdravlje: Rasejanost, napetost i nervoza pratiće vas skoro celog meseca. Najbolje da se što više odmarate, a dobar san bi mogao dosta da pomogne. Nađite neki hobi koji će vam zaokupiti pažnju i odvojiti vas od preteranog razmišljanja, kojem ste skloni.


 

RAK

Posao: Polje posla nosi jako lep uticaj Sunca u znaku Ovna i Rakovima donosi uspešnost, kao i mogućnost napredovanja. Imaćete podršku nadređenih u svakom smislu, a vaše zalaganje i odanost biće nagrađeni. Rakovima koji su na većoj poziciji, ovaj period je posebno povoljan, jer ćete ovog meseca imati podršku kolega i uspostavićete dobre dogovore za dalje poslovanje. Rakovi koji su u privatnom biznisu, takođe, su pod jakom zaštitom planeta, pa će imati nove kvalitetne ideje kao i mogućnost za njihovu realizaciju.

Ljubav: Pratiće vas osetljivost tokom celog meseca, kao i veća potreba za bliskošću sa partnerom. Moguće je da će to, na neki način, smetati vašem partneru, koji će misliti da ste postali posesivni. Jako je važno da tokom ovog meseca budete tolerantniji u svakom pogledu. Oni koji su u braku imaće nesuglasice u partnerskom odnosu. Sada je jako povoljan period za one Rakove koji su slobodni. Poznanstvo sa mlađom osobom neće vas ostaviti ravnodušnim, tako da je veoma moguć ulazak u emotivnu vezu, naročito na kraju meseca.

Zdravlje: Slaba tačka tokom ovog meseca su grlo i sinusi. Razmislite o nekoj kombinaciji vitamina koji podižu imunitet.

                                                                                                                                                                                                                          


 


 

LAV

Posao: Tokom celog meseca bićete zauzeti poslom i novim poslovnim strategijama. Ovaj mesec vam donosi mnoštvo lepih ideja, koji posao mogu podići na veći nivo. Mnogi od vas će razmišljati i o promeni posla, a mnogi će želeti i da se okušaju u privatnim vodama. Ipak, bolji dani tek dolaze, pa sačekajte. Za Lavove koji su nezaposleni i traže posao, ovaj mesec može doneti povoljne vesti kao i ozbiljne dogovore. Imaćete podršku od osobe koja će imati uticaj da vam pomogne.

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajem koji može doneti nesuglasice u partnerskom odnosu. Partner će biti dosta zahtevan, pronalaziti greške i kritikovati vas, što će vama dosta teško padati i imaćete potrebu da se odvojite od partnera na neko vreme. U ovom periodu mnogi od vas mogu doći u situaciju da prekinu vezu zbog nagomilane energije, koja će remetiti vaš partnerski odnos. Slobodnim Lavovima smeši se ljubav sa osobom koju upoznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Povoljna postavka Venere i Saturna donosi mogućnost da vam se svidi osoba koja je kvalitetna i koja može postati kanditat za ozbiljniju priču.

Zdravlje: Slaba tačka ovog meseca mogu biti noge i kolena. Više šetajte, a preporučljivo je i da radite vežbe istezanja.


 

DEVICA

Posao: Uticaj Venere u znaku Bika donosi povoljnosti na poslu, dobar odnos sa saradnicima, dobitke i mogućnost napredovanja. Posao će biti naklonjen tokom celog meseca, imaćete osećaj da ste sve uradili kako treba, a to će vam dati zadovoljstvo i unutrašnji mir. Tokom meseca Venera prelazi u znak Blizanaca i daje mogućnost da dobijete neke nove poslovne ideje, a u tome ćete imati podršku i pomoć mlađe osobe. Za nezaposlene Device nije baš najbolji period za pronalaženje posla, jer će se dogovori odlagati i vrlo je moguće da ćete ceo mesec provesti čekajući da se nešto konkretnije desi.

Ljubav: Ovaj mesec je jako povoljan za Device koje su u tajnim vezama ili u nekim tajnim kontaktima. Imaćete prilike da pobegnete od stvarnosti i da napunite baterije kroz susrete sa voljenom osobom, ali neko blago nepoverenje i sumnjičavost će vas pratiti tokom celog meseca. Obratite pažnju na komunikaciju, jer lako može doći do nerazumevanja i pogrešnog tumačenja istine. Za one koji su u bračnim vodama, može se reći da nastupa period kada ćete i vi, ali i vaš partner imati potrebu da se osamite. U najekstremnijim slučajevima može doći do udaljavanja ili monotonije u vezi.

Zdravlje: Slaba tačka su želudac kao i sistem organa za varenje. Obratite pažnju na ishranu i unosite u organizam što više tečnosti.


 

VAGA

Posao: Tokom meseca dosta ćete razmišljati o poslu, ali i o poslovnoj budućnosti, pa ćete imati potrebu da stvorite širu sliku svega što vas interesuje, da napravite dobru strategiju kao i jasan plan kako ćete, korak po korak, moći da realizujete ono što želite. Povoljan je period za učenje, sve vrste edukacije, polaganje ispita i spremanje istih. Vage koje se bave pisanjem, podučavanjem, medijima i izdavaštvom…imaće dosta uspeha u svom poslu.

Ljubav: Venera u povoljnom aspektu sa Marsom i Saturnom doneće stabilnost u emotivnim odnosima. Povoljan je period da se bivše ljubavi vrate i da postanu deo vaše sadašnjosti. Venera u znaku Blizanaca donosi dosta flerta, udvaranja, kao i mogućnost ostvarenja emotivne veze zbog jakog uticaja Saturna. Za one koji su u dužim vezama ili braku, takođe dolazi harmoničan period sa voljenom osobom. Sada ćete moći da razrešite neke nedoumice iz prethodnog perioda i da učvrstite i osvežite vaš odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično!


 

ŠKORPIJA

Posao: Aspekt Marsa i Saturna u znaku Vodolije doneće vam neke nove ideje, kao i jasnu viziju kako da ih ostvarite na poslu. Mnogi od vas će se odvažiti da promene posao, a mnogi će pokušati da se oprobaju u sasvim novim poslovnim sferama. Ovaj uticaj će u vama probuditi jaku želju da napredujete i da se popnete na jedan stepenik više, pa makar to značilo i da ćete morati da rizikujete. Za one koji su nezaposleni, jako je povoljan period da preko prijatelja nađete posao, naročito ako je taj posao u vezi sa tehnikom, elektrotehnikom, IT i kompjuterima.

Ljubav: Povoljan uticaj Venere i Marsa doneće vam jaku privlačnost i uspeh kod suprotnog pola. Partner će vas pratiti u svemu i bićete usklađeni u željama i namerama. Za one koji su u bračnim vodama, takođe je povoljan period. Imaćete više vremena da se posvetite partnerskom odnosu i ponovo probudite vatru, koja je već neko vreme nedostajala. Slobodnim Škorpijama je jako povoljan period da ostvarite kontakt sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Imajte inicijativu.

Zdravlje: Slaba tačka su vam mokraćni putevi i bešika.


 


 

STRELAC

Posao: Polje posla vam nosi nove početke. Imaćete potrebu da postavite novu strukturu i da odbacite sve stare delove koji vam više ne služe. Ukoliko se bavite poslovima u vezi sa trgovinom, saobraćajem i marketingom, povoljan je period i da započnete nešto novo. Međutim, ukoliko planirate da kupujete ili prodajete nekretninu, savet je da se strpite još neko vreme. Nezaposlenim Strelčevima je povoljan period da pronađu posao, ako su spremni na kompromise.

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima koji nose jako lepu energiju. Tranzit Venere u Blizancima kroz vaše polje partnerskih odnosa donosi lep potencijal za ljubav. Oni koji su slobodni, najpre će upoznati nekog na javnom mestu ili preko prijatelja. U pitanju je mlađa, komunikativna osoba, koja će vam se veoma dopasti. Za one koji su u bračnim vodama, takođe je povoljan period da se približe partneru, da ostvarite dobru komunikaciju, alli i da pronađete način da se lepo zabavite kroz šalu i smeh.

Zdravlje: Slaba tačka su donji deo leđa, kukovi i noge.


 

JARAC

Posao: Posao je stabilno postavljen, vi nigde ne žurite, jer znate dobro da vreme radi za vas. Sada ćete imati vremena da neke stvari popravite, unapredite i stvorite još stabilnije uslove za posao u narednom periodu. Oni koji su nezaposleni, čuće povoljan glas u vezi sa poslom, a moguće je i da već pravite dogovor za neki novi početak. Problem vam može zadavati osoba rođena u znaku Ovna, koja će u posao unositi nepotrebnu žurbu i tenziju. Bitno je da se ne nervirate, jer sve će doći na svoje mesto vrlo brzo.

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima koji nose dosta osetljive emocije. Partner će od vas tražiti zaštitu i razumevanje koje vi svakako nesebično dajete, pa će vas zbuniti tolika preosetljivost. Sada je jako povoljan period da ostvarite blizak odnos sa partnerom i da otkrijete sve tajne jedno drugom, što će stvoriti još veći sklad u vašoj vezi. Slobodnim Jarčevima moguće je poznanstvo sa nešto starijom osobom koju upoznaju preko prijatelja. Dosta dobre komunikacije, zajednička interesovanja, slični pogledi na život…veoma je moguće da uđete u vezu koja dobija ozbiljniji tok.

Zdravlje: Slaba tačka su kolena i zglobovi. Više šetajte, a pomogle bi vam i neke lagane vežbe istezanja i razgibavanja.


 

VODOLIJA

Posao: Ulazak Saturna u vaš znak zahtevaće veću ozbiljnost i posvećenost na poslu. Nećete više razmišljati od danas do sutra, već ćete imati potrebu da napravite jedan veći biznis plan za duži vremenski period. Saturn zahteva da postavite novu strukturu i da postavite nove temelje i ciljeve u vezi sa poslom i karijerom. Mnogi od vas će odbaciti nepotrebno i fokusirati se na one stvari koje će vam doneti uspeh u budućnosti, a zasnovane su na čvrstim i kvalitetnim osnovama. Povoljan je period za učenje, edukaciju, kao i za dovršavanje započetih stvari za koje niste ranije imali toliko vremena.

Ljubav: Slobodnim Vodolijama je sjajan period za nova poznanstva i to naročito preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovaj uticaj donosi dosta dobrog i interesantnog razgovora, smeha, šale…i to će vam veoma prijati. Moguće je da upoznate pametnu, obrazovanu osobu, mladoliku ili mlađu od vas, koja će vas veoma zainteresovati i privući. Za one koji su u braku, takođe sledi period harmonije i dobrog druženja, što će unaprediti i učvrstiti vaš ljubavni odnos. Za one koji su u tajnim vezama sledi period zatišja.

Zdravlje: Napeti ste i nervozni. Ostavite brige po strani i pokušajte da se zabavite čitanjem neke interesantne literature, kao i gledanjem dobrih filmova.


 

RIBE

Posao: Merkur u Ribama donosi vam rasejanost i konfuziju u mislima, što se lako može odraziti i na vaš posao. Budite oprezni sa potpisivanjem dokumenata, posebno sa papirologijom, jer se u tom delu lako mogu napraviti neke greške i propusti. Ovaj uticaj, takođe može doneti i nesporazum u komunikaciji, a takođe se može lako desiti da taj nesporazum nepovoljno deluje na poslovni tok, pa budite oprezni. Za one koji su nezaposleni nije baš povoljan period za nove početke, pa se strpite još neko vreme.

Ljubav: Polje ljubavi je pod jakim uticajem Neptuna, što je pogodno za tajne ljubavne veze, ali nije tako povoljno za odnos sa stalnim partnerom, jer se može lako pojaviti neka sumnja ili neiskrenost, koja će vas uznemiriti. Savet je da ne reagujete odmah, već da pustite da se situacija sama iskristališe, da ne biste ulazili u nepotrebne svađe i još više zatezali vaš odnos sa voljenom osobom. Onima koji su slobodni, povoljan je period za romantične susrete, udvaranja i zavođenje, kao i da ostvarite strastven odnos sa osobom koja, najverovatnije, nije slobodna, a ta veza nema baš stabilne osnove za budućnost.

Zdravlje: Odlično!


 

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.