Tajna Saturnove moći

Autor: Astrousluge komentara 1  Saturn

 

Saturn je najmoćnija planeta! O njemu se najviše priča, on izaziva poštovanje ili strahopoštovanje, a njegovi tranziti se nikada ne propuštaju.

Najkraće bi se njegov moto mogao opisati Ničeovom rečenicom: "Neka me mrze, ali neka me se plaše!" Poput najstrožeg profesora, teškog karaktera, nemoguće ga je obrlatiti i nikada ne odustaje od svojih principa. Šta god da radite u njegovu čast, njemu je svejedno.

Kakvu to tajnu Saturn zna kada sebi dopušta toliku čast i samopouzdanje?

Ovo je pitanje na koje su mnogi pokušavali da odgovore, da bi uvek došli do istog odgovora - jer mu se to našlo na putu. Bili bolesni ili zdravi, grešnici ili sveci, on nas sve prigli i nabaci na svoja leđa. Videvši i razumevši svačiju bol i slabost duše i tela on se ne divi nikome, svi su mu jednaki, uvek je tu kada je najteže da nas podigne i kada je najbolje, da nas spusti. Trudi se da budemo realni, da bismo bili dobro. Saturn nam daje mapu sa životom kakav nas čeka i sa svim putokazima kako da se sa tim izborimo i vraća nas na naš put. Putokazi često mogu biti i strmi, mračni i teški, pa smo prinuđeni da se služimo unutrašnjim vidom. Ako se vodimo strahom, videćemo samo stravu, kad se saberemo i prepustimo, naći ćemo put. Važno je da ne tražimo prečice, jer će nas vratiti na početak.

U skladu sa svojom karmičkom energijom, ove godine, Saturn nam donosi značajne promene, iskustva i lekcije. Generacije koje su rođene prilikom zadnjeg njegovog boravka u Jarcu, 1988. i 1991. godine, ovaj period će doživeti kao značajno vreme da započu važan posao ili karijeru, da uđu u brak ili parnerstvo i dobiju dete. Generacija, koja je dođena od 1959. do 1962. godine, ovaj ciklus će doživeti kao vreme da svoja iskustva i znanje primeni i prenese na njeno okruženje ili društvo u kojem živi, što će biti veoma značajno. Osobe koje su rođene u zemljanim znacima, Jarcu, Biku ili Devici, doživeće u narednom periodu najveće promene. Saturn će kod njih stabilizovati i učvrstiti osnovu za uspeh u budućnosti i povećaće njihovu kontrolu, red i trud. Posebno će nepovoljno delovati na znakove koji su rođeni krajem septembra, u znaku Vage, krajem marta u znaku Ovna i one rođene krajem juna u znaku Raka, ali najviše na decembarske Jarčeve. Saturn u Jarcu je taj koji donosi obaveze i dužnosti, koje, ako se ne prihvate, donosi poteškoće, restrikcije, a ponekad i strah, brigu i bolesti.

Smatra se da je Saturn uticao i na pojavu pandemije kada se našao u istorijskoj konjukciji sa Plutonom u znaku Jarca od kraja decembra 2019. do kraja februara 2020. Prvi slučaj je u Vuhanu u Kini otkriven 1. decembra kada se Jupiter, planeta putovanja i razmene, spremala da završi posetu svom matičnom znaku Strelcu i pređe u znak Jarca, pridruživši se istorijskoj konjukciji Saturna i Plutona u istom znaku. Efekat prisustva Jupitera mogao je delovati poput opuštajućeg ventila na sve ono što je bilo ugušeno ili skrivano. Pritom, Saturn je tada započeo prvu etapu trogodišnjeg putovanja kroz Vodoliju. To ukazuje da naredni izazovi mogu nastati kroz neka širenja u atmosferi, uključujući respiratorne infekcije koje se prenose vazduhom. Saturn će se kretati Vodolijom do 1. jula i vrlo je moguće da ćemo s prestankom pandemije, možda videti ubrzavanje razvoja bitkoina ili neke nove ekonomije - što je trend koji su astrolozi predviđali još 2018. godine kada je planeta radikalnih transformacija Uran, započela svoje osmogodišnje putovanje kroz znak Bik.

 

POGLEDAJTE: VODOLIJE ZNAJU I ONO ŠTO ĆE BUDUĆNOST TEK SAZNATI

 

Najvažnije je da smo naučili da su Saturnovi tranziti uvek korisni bez obzira da li su bolni, neprijatni ili su životne lekcije teške i naizgled nesavladive, jer zahtevaju da se kroz kroj snažan i vidljiv napor oslobodimo strahova, frustracija i svega što je suvišno u životu.

 

 

U zavisnosti od toga kojom kućom vam prolazi u natalnoj karti, na tom polju će Saturn zavesti red. Na ličnom planu, to će biti promene u onoj oblasti u kojoj nam se nalazi znak Jarca u natalu, pa pogledajmo šta o tome govori podznak:

 

OVAN

Saturn će tokom svog tranzita korz znak Jarac ući u vašu 1. kuću u natalu, ako ste u podznaku Ovan. Ukoliko budete savesni, radom ćete stvoriti temelje za uspešnu budućnost, ali ukoliko niste, bićete surovo kažnjeni. Nekima će Saturn doneti poteškoće sa nadređenima, a ako ste u poznim godinama, vi ćete biti autoritet. Oni koji imaju Sunce ili Mesec u Ovnu moraju biti veoma strpljivi u svakoj svojoj odluci, posebno kada je reč o zdravlju.

 

BIK

Jarac je u 9. kući natala, a kada Saturn uđe u nju, zahtevaće veliku istrajnost, posebno na studijama. Oni koji planiraju put u inostranstvo, treba da to urade ako im Saturn priži povoljne aspekte, da bi put bio uspešan. Oni koji imaju Sunce, Mesec ili Veneru u Biku uspeće da ostvare neki vid sigurnosti i stabilnosti na finansijskom i na emotivnom planu.

 

BLIZANCI

Vama će period naredne tri godine doneti veliku odgovornost za posao i novac drugih ljudi. Pažljivo sa ulaskom u kredit, jer može biti veoma dugotrajan i rizičan. Ukoliko savladate strah, moći ćete sve probleme da pretvorite u uspeh.

 

RAK

Podznak u Raku ukazuje da Saturn prolazi kroz 7. kuću partnerstva, braka i javnosti. Moraćete da preuzmete veliku odgovornost u braku, a vrlo je moguće da će se to desiti zbog zdravlja partnera, koje može biti poljuljano. Svakako, postoji velika verovatnoća da može doći do udaljavanja od partnera. Ukoliko ste sami, upoznaćete muškarca u znaku Jarca, koji stoji čvrsto na zemlji. Ukoliko su vam sunce i Mesec u Raku, obratite pažnju i na svoje zdravlje.

 

LAV

Onima koji su Lav u podznaku, Saturn će opteretiti poslovni život. Biće vam teško da zadržite ili nađete novi posao. Morate promeniti i svoje životne navike, kako biste sačuvali zdravlje. Budite strpljivi, mudri i u radu i u životu i nemojte da vas savlada strah, jer ste onda u velikom problemu.

 

DEVICA

Ukoliko vam je podznak u Devici, Saturn vam je okupirao ljubavni život. Postoji mogućnost da uđete u vezu u kojoj ćete moći da primenite sve dosadašnje iskustvo. Treba da naučite da se ne suzdržavate i da pokažete veću privrženost partneru. Ukoliko Saturn pravi nepovoljne aspekte sa natalnom Venerom, Marsom, Mesecom ili Saturnom, slede vam ljubavne poteškoće. Takođe, ako su aspekti dobri, neki vaš hobi može postati dobar posao. Ako ste rođeni u sunčanom znaku Device, imaćete mnogo uspeha na svim poljima.

 

VAGA

Vagama u podznaku Saturn ulazi u 4. kuću koja se odnosi na dom i na porodični život. Porodićne obaveze će se povećati, a moguće je i posao, posebno ako je u vezi sa zemljom i sa građevinom. Moguća je i bolest u porodici, kada je reč o starijim ljudima, pa ćete pojačati brigu i odgovornost prema njima. Ukoliko u Vagi imate Sunce ili Mesec, trebalo bi da budete odlučni i istrajni, i da savladate sve svoje strahove, da ne bi uticali i na vaše zdravlje.

 

ŠKORPIJA

Ako vam je podznak u Škorpiji, Saturn će ući u vašu 3. kuću i doneti vam probleme u komunikaciji, kao i one u vezi sa učenjem i sa putovanjima. Ukoliko su povoljni aspekti sa vašim planetama, bićete uspešni u učenju i komunikaciji sa ljudima iz neposredne okoline, a ukoliko su negativni, moraćete mnogo odgovornije da se posvetite svojim mentalnim aktivnostima. Budite oprezni u saobraćaju, posebno za vreme vlage.

 

STRELAC

Saturn ulazi u vašu 2. kuću i naučiće vas da napokon budete racionalni i štedljivi i ulažete u nešto što će vam doneti finansijski dobitak. Možete biti uspešni u poslovima koji su u vezi sa prošlošću, istorijom, starim predmetima, sa matematikom i slično. Takođe, vreme je za post i dijete.

 

JARAC

Jarčevi u podznaku će morati da budu veoma izrdžljivi. Ukoliko su vam aspekti sa Saturnom dobri, postaćete mnogo ozbiljniji i istrajniji, kao i racionalniji. Ukoliko su negativni, godina će vam biti jako teška, posebno na polju zdravlja. Obratite pažnju na kičmu, kolena, zube, kožu, kao i na glavu i mentalne poremećaje, posebno kada je reč o depresiji. Ako ste sunčev Jarac, svakako morate biti disciplinovani. Vratiće vam se karma iz prošlosti da vas nečemu nauči.

 

VODOLIJA

Ukoliko ste Vodolija u podznaku, onda će Saturn iću u 12. kuću, što će dovesti do toga da ćete hteti da se osamite. Međutim, to će vam pomoći da radite nešto novo, posebno preko interneta. Morate da se odmarate i radite na svom zdravlju, posebno ukoliko ste veterinari ili se bavite uzgojem velikih životinja.

 

RIBE

Ako vam je podznak u ribama, vama Saturn prolazi kroz 11. kuću prijateljstva, grupe ili udruženja. Moraćete da napravite selekciju među prijateljima i da budete veoma odgovorni u prijateljskim odnosima. Ako ste rođeni u sunčanom znaku Riba, Saturn je u dobrom aspektu prema Suncu, pa ćete trudom i radom postići mnogo toga.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


http://pixlevitras.com/ 2022-07-11
levitra buy online usa levitra vs viagra cost https://pixlevitras.com/


Ostavite komentar