Mesečni horoskop za mart 2020. godine. Retrogradni Merkur i Saturn u Veneri

Autor: Astrousluge komentara 0  Mesečni horoskop za mart

 

Na početku marta u znaku Riba su Sunce, retrogradni Merkur i Neptun. U znaku Ovna se nalazi Venera, u znaku Bika Uran i Mesec u svojoj prvoj četvrtini, a znaku Jarca su Mars, Jupiter, Pluton i Saturn.

Dominacija znaka Jarca je evidentna, a Saturn – kao krajnji dispozitor svih planeta u momentu ulaska u mart pravi kvadratni aspekt sa Venerom i označiće velike bitke na polju ljubavi, poslovne i materijalne sigurnosti, kao i za oslobođenje od represivnih okolnosti koje su nas stisle sa svih strana.

Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Vodolije 4. marta iz kojeg će direktno krenuti 10. marta, kada će se, konačno rešiti bitna pitanja koja su ostala nezavršena. Već 5. marta Venera prelazi u znak Bika i obezbediće nam materijalnu sigurnost. Ona je prvi pravi vesnik proleća koje dolazi, jer će mnogi pod njenim uticajem i u skladu sa povoljnim aspektima koje pravi sa Marsom, Jupiterom, Plutonom i Saturnom – ostvariti povoljne poslovne rezultate, ali i srediti svoje emotivne relacije i ući u odnose koji imaju predispozicije da traju.

Međutim, u noći 9 marta počinje pun Mesec u znaku Device. Ovaj pun Mesec donosi nam malo nelagodnosti kada je reč o poslu i o zdravlju. Još jedan vid nelagodnosti stiže 16. marta, kada Merkur u direktnom hodu ponovo ulazi u znak Riba, koji je još uvek u svojoj senci i nosi veo obmana i magle kada je reč o važnim pitanjima, situacijama i ljudima.

Nelagodnost će kratko trajati, jer 20. marta Sunce prelazi u znak Ovna, zvanično otvarajući prolećnu sezonu. Vreme je za buđenje!

Posle skoro tri decenije, 22. marta Saturn ulazi u znak Vodolije. Saturn je ovde dominantan, u kvadratnom aspektu sa suvladarem VodolijeUranom iz znaka Bika i stvara veliki sudar starog i novog i pojačanu želju za oslobođenjem od pritisaka.

Ubrzo nakon toga, 24. marta Mlad Mesec ulazi u znak Ovna i potvrđuje nam da je vreme za promenu i za akciju, koja će pretposlednjeg dana meseca, kada Mars pređe u znak Vodolije to potvrditi i kao podrška Saturnu i Suncu, pokrenuti novo doba.

            

 

OVAN

Posao: Jaka energija Marsa u Jarcu pratiće vas tokom celog meseca i doneće vam mogućnost za uspeh. Imaćete podršku osobe koja je na položaju ili vam je nadređena. Ovakvi uticaji mogu vam doneti veliki uspeh ovog meseca, ukoliko se maksimalno potrudite i date sve od sebe. Finasije su, takođe, u porastu, pratiće vas priliv novca, dobici i srećne okolnosti. Zbog toga, ovaj period je veoma povoljan za kupovinu nekretnina ili za bilo kakav vid prodaje. Oni koji su nezaposleni tokom ovog meseca veoma lako mogu pronaći odgovarajući posao.

Ljubav: Sada je povoljan period da se obnovi neki kontakt iz prošlosti koji je ostao nedefinisan ili nedorečen. Takođe, slobodnim Ovnovima smeši se novo poznanstvo ili nova ljubav sa osobom koju sreću na javnom mestu. Međutim, za one Ovnove koji su u dužim vezama nije naročito povoljan period. Kvadrat Venere i Saturna može pokvariti odnos sa partnerom i dovesti do zahlađenja, sumnji i nesporazuma. U ovom periodu lako može doći i do prekida veza, naročito onih u kojima već duži period vlada monotonija. Isti uticaj važi i za one koji su u bračnim vodama, jer nezadovoljstvo može eskalirati prekidima odnosa.

Zdravlje: Slaba tačka su bubrezi i bešika, pa budite oprezni.

 

BIK

Posao: Sreća na poslu će vam biti prilično naklonjena ovog meseca. Jupiter u Jarcu donosi vam stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete poslovne ideje i planove. Budite obazrivi sredinom meseca, jer upliv Marsa donosi mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama. Za Bikove koji se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili nekretninama, sjajan je period za realizaciju većih poslova, kao i za poboljšanje finansija. Nezaposleni Bikovi imaju veće šanse za zaposlenje tokom ovog meseca, a moguća je i pomoć od strane prijatelja.

Ljubav: Ovaj mesec je dosta osetljiv za one Bikove koji su u dužim vezama ili u braku. Kvadrat Venere i Saturna donosi emotivno nezadovoljstvo, ali i preispitivanje emocija, sopstvenih želja i uverenja. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos tokom ovog meseca doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija. Sačekajte još neko vreme. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija za ljubav, naročito za one Bikove koji su slobodni. Smeši se ljubav sa osobom koju ćete upoznati na poslu ili na važnom poslovnom dešavanju. Uticaji su jako povoljni, pa se može razviti ljubav na duže staze.

Zdravlje: Odlično!

 

BLIZANCI

Posao: Rasejanost koja će vas pratiti tokom celog meseca dosta će uticati na poslovne rezultate. Postoji velika mogućnost da napravite greške za koje će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Budite oprezni sa papirologijom, potpisivanjem dokumenata kao i sa sklapanjem poslovnih dogovora i ugovora. Uticaj retrogradnog Merkura može vam dosta otežavati poslovnu situaciju. Za Blizance koji su nezaposleni, takođe nije najpovoljniji period za posao, osim što postoji mogućnost da se ponovo aktivira neki posao na koji ste dugo čekali. Ovaj uticaj je jedino povoljan za one Blizance koji se bave nekim umetničkim zanimanjima, filozofijom, religijom i duhovnošću.

Ljubav: Odličan period za tajne ljubavi, tajne veze, kao i za povratak bivših ljubavi. Potrebno je da imate inicijativu ukoliko želite da obnovite neki ljubavni kontakt koji je prekinut. Slobodnim Blizancima sledi zanimljiv period i poznanstvo sa mlađom osobom koju će upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža. Ima izgleda da ta osoba ipak bude zauzeta, ali je povoljan period za flert, udvaranje kao i za ljubavne avanture. Zauzetim Blizancima druga polovina meseca je mnogo povoljnija za ljubav. Uzivaćete u društvu voljene osobe, a moguć je i zajednečki put. Oni koji su u braku imaće stabilan i blizak odnos sa partnerom. Mogući su dogovori oko renoviranja stana ili opremanje stambenog prostora.

Zdravlje: Slaba tačka su grlo i disajni putevi.

 

RAK

Posao: Trigon Meseca u Biku sa Saturnom i Plutonom opisuje ovaj period kao potencijalno jako uspešan za posao i finansije. Najbolje ćete profitirati kupoprodajom nekretnina, radom sa hranom, ali isto tako i putem poslova u vezi sa bankarstvom, finansijama i ekonomijom. Ovaj aspekt vam pruža mogućnost da osetite atmosferu i da reagujete na vreme i u pravom smeru. Oni koji su u privatnom biznisu suočiće se sa periodom koji donosi uspeh, povećanje i širenje posla. Sada je pravi moment da nešto promenite i proširite, ili da se udružite sa nekim i usvojite nove ideje. Ukoliko se bavite trgovinom, uvozom ili izvozom, imaćete jako lepe šanse da profitirate.

Ljubav: Trigon Venere u Biku i Marsa u znaku Jarca doneće vam dosta uspeha i povoljnih prilika na polju ljubavi. Sada je jako povoljan period za slobodne Rakove da uđu u emotivnu vezu. Osoba sa posla već duže vreme misli na vas, a to ste verovatno i primetili i osetili i spremni ste da reagujete. Zauzeti pripadnici ovog znaka, takođe, imaju lepe uticaje za ljubav. Nekima će se javiti i mogućnost da se tajno zaljube i uđu u tajnu vezu. Oni koji su u stabilnoj vezi uživaće u srećnim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti da biste se bolje osećali.

 

 

 

LAV

Posao: Sekstil Sunca sa Jupiterom i Marsom vama donosi veliku energiju, odlučnost i želju za uspehom. Sada je pravo vreme da svoje ideje i zamisli sprovedete u delo. Dobar je period za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Maštajte, pravite velike planove, jer lako mogu da se ostvare. Osećaj sreće i lakoće pratiće vas celog meseca i ostavljaćete snažan utisak na sve sa kojima sarađujete. Za nezaposlene Lavove je jako povoljan period za pronalaženje posla. Lako može da se desi da iskrsnu čak i dve poslovne prilike. Nemojte da propustite onu priliku koja u vama budi lepši osećaj - polet, radost i ushićenje.

Ljubav: Polje ljubavi je pod jako lepim uticajima tokom meseca. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti, jer sledi poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom i jako privlačnom, koja će pokrenuti u vama leptiriće u stomaku. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi će i ući u emotivnu vezu. Oni koji su zauzeti su već duže vreme pod jakim uticajem Urana, koji unosi nestabilnost u bračne ili duže veze. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Različitosti će se naći u sukobu mišljenja i očekivanja.

Zdravlje: Proverite pritisak.

 

DEVICA

Posao: Tranzitna Venera i Mars u zemljanom znaku unose stabilnost u vaše polje karijere. Uticaji su povoljni za povećanje posla i širenje posla, kao i za nove poslove. Ipak, retrogradni Merkur moze vam tu i tamo praviti pometnju, pa mnoge stvari nećete moći da držite pod kontrolom, što će vam unositi nemir. Bolje je da sve veće odluke ipak ostavite za neki drugi put, ali ako smatrate da nema čekanja, savet je da još jednom sve proverite, ali i da se konsultujete još sa nekim, jer ćete tako moći lakše da uvidite da li vam je nešto promaklo.

Ljubav: Trigon Venere i Marsa ka vašem Suncu doneće vam jako lepa dešavanja na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Oni koji su sami upoznaće privlačnu osobu koja će probuditi uspavane emocije. Moguća je ljubav na kraćem putu ili poznanstvo sa osobom koja živi negde dalje od vas, u susednom mestu ili susednom gradu. Oni koju su zauzeti, takođe će imati skladan odnos sa svojim partnerima. Mnogi će se odlučiti za početak zajedničkog zivota ili proširenje porodice.

Zdravlje: Pad imuniteta doneće osetljivost na prehlade, pa ćete biti podložni virusnim infekcijama.

 

VAGA

Posao: Polje posla će biti pod izazovnim aspektima tokom meseca. Nailazićete na prepreke- u saradnji, dogovorima, kao i rokovima. Izbegavajte sukobe na poslu, jer možete sebi time više nauditi nego postići pozitivno rešenje. Polje posla moze doći u preispitivanje. Mnogi od vas će shvatiti da nisu na pravom mestu, pa će na dublji način početi da razmišljaju kako sebe vide u poslovnoj budućnosti. Povoljan je period za obrazovanje, kurseve, sticanje novih znanja i veština. Oni koji su nezaposleni na malo teži način će doci do željenog posla, pa se moraju naoružati strpljenjem.

Ljubav: Jak aspekt Venere i Saturna komplikovaće vas emotivni život u prvoj polovini meseca. Lako moze doći do konflikta sa voljenom osobom, kao i do nezadovoljstva ili sumnje u ljubav. Oni koji su u braku treba da budu strpljivi i tolerantni, da ne bi došlo do prekida odnosa. Druga polovina meseca je povoljnija za ljubavne odnose. Oni koji su slobodni mogu upoznati važnu osobu putem nekog vida druženja.

Zdravlje: Osetljiviji će biti mokraćni putevi, bubrezi i bešika, pa povedite računa o tome.

 

ŠKORPIJA

Posao: Na polju posla ovog meseca možete postići veliki uspeh i napredak. Potrebno je samo da imate više inicijative. Aspekt Sunca i Jupitera donosi povoljne prilike kao i naklonost kolega i nadređenih. Oni koji su u privatnom biznisu imaju povoljne uticaje za napredak, širenje posla i dobru saradnju sa poslovnim partnerima. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike. Jako su povoljni uticaji i za promene, unapređenja i partnerske odnose.

Ljubav: Ulazak Venere u znak Bika aktivira vaše polje ljubavi i partnerskih odnosa. Period je izuzetan za sve Škorpije, zauzete i slobodne. Ovaj uticaj podiže ljubavnu energiju, pa lako možete da ostavite snažan utisak na suprotni pol. Savet je da se što više krećete, družite, izlazite, jer najpre na nekom javnom mestu možete upoznati interesantnu osobu za vas. Naglasak će biti na strastima i privlačnosti, pa vam ova energija može prodrmati ljubavni život iz korena.

Zdravlje: Moguće su glavobolje kao i bolovi u predelu vrata i ruku.

 

           

 

STRELAC

Posao: Jupiter u Jarcu donosi vam mogućnost materijalizacije poslovnih želja i planova. Povoljan je period za početak novog posla. Bitno je da ne odustajete ako naiđete na neke prepreke i da svoju zamisao dovedete do kraja, isplatiće vam se. Budite oprezni sa novcem tokom meseca, imaćete veću želju za trošenjem novca i to vas može dovesti u problem. Oni koji su u privatnom biznisu ovog meseca mogu napraviti veliki iskorak u poslovanju, naročito ako se bavite poslovima u vezi sa inostranstvom, strancima, podučavanjem i turizmom.

Ljubav: Polje ljubavi je pod jakim uticajem promena, što znači da u vaš život može ušetati nova ljubav sa osobom koja je iz inostranstva ili ćete je upoznati na putu. Ovaj mesec donosi mogućnost da upoznate osobu baš po vašoj meri, koja će vam biti inspiirativna i veoma zanimljiva. Takođe, povoljan je period za tajne ljubavi i tajne veze, ali budite pažljivi, jer ovaj uticaj može doneti i razotkrivanje. Za one Strelčeve koji su u stabilnim vezama ovaj uticaj donosi mogućnost za jako lep i prijatan kontakt sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slaba tačka su noge i prepone. Prijaće vam da više šetate i bavite se sportom.

 

JARAC

Posao: Mart mesec je posebno dobar za Jarčeve. Lekcije koje ste naučili u predhodnom periodu konačno ćete moći da primenite i da, pritom, naiđete na razumevanje i podršku. Nagrada i napredak su sasvim izvesni, kao i konačno rešenje nekog problema sa kojim se već duze vreme mučite. Taman kada ste pomislili da rešenja možda i neće biti i da se uzalud toliko trudite, ono će doći samo od sebe. Osećaj ce biti sjajan. Držite se ustaljenog ritma i posla koji znate da radite, jer tu sada leži mogućnost napretka i povećanja društvenog položaja, kao i povećanja prihoda.

Ljubav: Period preispitivanja, ćutanja, sumnji i nezadovoljstva se još neko vreme nastavlja. Ukoliko se još nije vratila osoba iz prošlosti za kojom patite, sasvim je izvesno da će se to desiti sada, tokom marta meseca. Ne gubite strpljenje i nadu. Velika je šansa da ovog meseca otpočne lepa ljubavna priča, koja će obeležiti vaš zivot. Osobe u braku će moći da odahnu, jer najveće brige prolaze i popuštaju i vraćaju se bolji i ispunjeniji dani. Savet je da ukoliko razmišljate o razvodu - odložite tu misao, jer ipak je to bila faza koja prolazi.

Zdravlje: Proverite pritisak i ne odlažite redovne kontrole kod lekara.

 

VODOLIJA

Posao: Mesec mart Vodolijama donosi mogućnost sukoba sa pretpostavljenima, zbog različitosti stavova i ideja. Naglašeno je i nerazumevanje kolega koji mogu pomisliti da ste previše direktni i iskreni za njihov ukus. Ne nervirajte se, prihvatite da trenutno nije trenutak da vas razumeju. Ne odustajte od ideja, već ih sačuvajte za sebe i za neki bolji trenutak. Naglašena je i želja za promenom radnog okruženja i posla i to ne uzalud. Služajte svoje instinkte, dovešće vas na pravo mesto. Mnogi od vas će ozbiljno razmišljati o dodatnom obrazovanju.

Ljubav: Period izazova, slobodnih ljubavi, promena, ali i prekida dugih veza... Osećaćete se tesno u svojoj koži, partner vam može biti i dosadan, a dominiraće želja za upoznavanjem novih ljudi koji su vam slični. Možete lako ući u kratkotrajnu vezu, ali isto tako je i lako prekinuti. Družite se što više, jer upoznajući druge, bolje ćete razumeti sebe sada. Slobodnim Vodolijama smeši se ljubav sa osobom koju mogu upoznati preko posla ili nekog vida obrazovanja.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe, usled brzog života i nepravilne ishrane. Jedite sporije i redovnije.

 

RIBE

Posao: Naglašena intuitivnost govori da ovog meseca možete iskoristiti sve povoljnosti vašeg znaka. Posebno povoljan period je za rad u grupi, za osobe koje se bave umetnošću, kao i za humane profesije. Prva polovina meseca je nešto nepovoljnija, jer je preosetljivost naglašenija, ali usmerevanjem energije na brigu o drugima možete umanjiti ovu neprijatnost. Druga polovina meseca donosi uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike. Mnogi od vas će razmišljati o promeni posla.

Ljubav. Nežna, romantična osećanja obeležiće mesec mart. Moguće je da se zaljubite, ali i da patite, jer ćete misliti da partner ne može da razume vaša osećanja i potrebe. Za zauzete Ribe je period posebno izazovan za ulazak u ljubavne veze i tajne ljubavi. Moguće je i da mislite da vas partner vara ili da je neiskren. Slobodnim Ribama smeši se ljubav sa osobom koja je mlađa, koju ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Preosetljivost i želja za osamljivanjem. Preporuka: Sto više šetnje i boravka na svežem vazduhu. Budite umereniji u porocima.

 

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.