Mesečni horoskop za februar 2020. godine. Mesec u konjukciji sa Uranom i retrogradni Merkur!

Autor: Astrousluge komentara 0 Mesečni horoskop za februar

 

Ispratili smo januar mesec koji je bio mesec broja 5 i ušli u februar mesec broja 6. Šestica je broj ljubavi, porodice i sloge i simbolizuje sve one stvari kojima vlada Venera i koje su lepe, romantične i emotivne.

Tokom ovog meseca je dobro da se posvetite ljubavnim i porodičnim pitanjima, da se pomirite ako ste u svađi sa nekim i da tražite kompromis i zajednički jezik u odnosima sa bližnjima. Kroz diplomatiju mogu da se nađu rešenja za sve probleme. Vreme je da se ostave trzavice i nesuglasice po strani i da nađete mir i slogu sa onima koje volite. Povoljan je mesec i za nove ljubavi ali i za stabilizaciju u već postojećim ljubavnim vezama.  S obzirom na to da 17. februara stiže retrogradni Merkur, pripremite se za napetost na svim poljima života, koja će se posebno odraziti na emotivnom planu i koja se može rešiti samo strpljivošću i voljom.


 

OVAN

Posao: Mesec započinje povoljnim aspektom Marsa i Merkura što vama donosi brzinu i jasnoću u zaključivanju i donošenju odluka. Bićete brzi i efikasni, sa puno novih ideja za sebe i za kolege. Aspekti su veoma povoljni za Ovnove koji nisu zaposleni, kao i za one koji su u privatnom biznisu. Finansijska situacija će vam biti priličlno stabilna u februaru, a postoji mogućnost i dodatnog priliva novca. Oni koji se bave bankarstvom, finansijama i nekretninama mogu imati jako unosan mesec i ostvariti dobro poslovanje.

Ljubav: Pozicija Venere u Ribama u vašem polju tajni stvara sklonost ka tajnim ljubavima i susretima, tako da su moguće afere i ulazak u veze koje su zabranjene. Međutim, ovaj aspekt može doneti razotkrivanje takvih veza, pa se pripazite. Za one koji su u dužim vezama postoji mogućnost braka, mada mnogi Ovnovi još uvek nisu spremni za tako velike promene. Druga polovina meseca naročito je povoljna za slobodne Ovnove, jer ćete biti jako privlačni za suprotni pol, što donosi ulazak Venere u vaš znak.

Zdravlje: Sklonost prehladama.


 

BIK

Posao: Polje posla je pod jakim uticajem Saturna i Plutona, što donosi korenite promene. Kod mnogih Bikova doći će do promene u strukturi i načinu poslovanja, a prilagođavanje će vam teško pasti. Prisutan je izvestan strah zbog posla i nesigurnost kako ćete uspeti da se prilagodite novonastaloj situaciji. Nezaposlenim Bikovima je povoljan period za pronalaženje posla, naročito u državniim institucijama. Takođe, onima koji se bave kreativnim poslom, modom, slikarstvom, muzikom i dizajnom, jako je povoljan period za inspiraciju i nadahnuće.

Ljubav: Vladarka vašeg znaka, Venera, smeštena je u vodenom znaku Riba, što će vama doneti veliku privlačnost i bićete pravi magnet za suprotni pol. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koja vam se već duže vreme dopada, naročito ako tu osobu poznajete sa posla. Slobodnim Bikovima smeši se ljubav sa osobom koju upoznaju preko prijatelja ili društvenih mreža...a u ovom periodu neko prijateljstvo lako može da preraste u emotivnu priču. Dakle, izuzetno vam je povoljan period za ljubav i romantične susrete. Partner će vam biti naklonjen, a moguće je i da će vas obradovati prijatnim iznenađenjem.

Zdravlje: Nervoza i problemi sa digestivnim traktom.


 

BLIZANCI

Posao: Odličan period za posao. Bićete inovativni i puni novih ideja, pa ćete se isticati na poslu tokom ovog meseca. Ovaj mesec je povoljan i za napredak na poslu, za koji ćete imati podršku od strane nadređenih i kolega. Očigledno ćete se isticati i odskakaćete od proseka u svakom pogledu, teško da će neko moći da Vam parira. Jako je povoljan period i za Blizance koji traže posao. Sa ovim uticajima, do posla možete doći brzo i neočekivano, zato dajte sebi dozvolu da tražite bolje i kvalitetnije mesto za rad. Za one koji su u svetu kompjutera, digitalnog marketinga i IT tehnologije, snažan je period da dostignete maksimum i da napredujete još više.

Ljubav: Polje ljubavi nosi lepa iznenađenja i zanimljiva poznanstva za slobodne Blizance. Moguće je da kroz neke poslovne prilike upoznate jako pametnu osobu koja će vas osvojiti. Ovi uticaji obećavaju da veza može da traje na duže staze i da bude veoma ozbiljna. Za one koji su u braku nije naročito povoljan period. Imaćete mnogo nesuglasica i nesporazuma oko novca i finansija sa partnerom, pa polje braka može lako da uđe u veliku krizu. Za one koji su u tajnim vezama, takođe. dolazi period nekog zastoja, kao i sumnje u partnera. Savet je da ne analizirate puno, već da budete strpljivi i da pustite da ovi uticaji prođu.

Zdrvlje: Nervna napetost i mentalna iscrpljenost mogu vas dosta ometati tokom ovog meseca. Savet je da priuštite sebi više sna i odmora.


 

RAK

Posao: Prijatna atmosfera na poslu pratiće vas tokom celog meseca. Bićete jako kreativni, pomalo i lenji, ali očekujte poboljšanje finansija, povećanje plate ili neke iznenadne dobitke. Za one koji se bave umetničkim zanimanjima ovaj mesec donosi uspeh, ali i popularnost. Nezaposlenim Rakovima ovaj period može biti dosta konfuzan, kao da lutate i ne znate da li je nešto dobro za vas ili nije. Ipak, imate povoljne uticaje da pronađete posao do kraja ovog meseca. Period nikako nije povoljan za studente i polaganje ispita, naročito ako mislite da se možete igrati na kartu sreće.

Ljubav: Polje partnerstva je pod jakim uticajem Saturna, naročito kod Rakova rođenih u trećoj dekadi. Partner može biti hladan, mrzovoljan, zahtevan, a, takođe, postoji naznaka i da odnos zahladi u narednom periodu. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu poslovnom prilikom. Tajni pogledi, skrivene emocije, zaljubljivanje, sve je moguće ovog meseca. Oni koji su u tajnim vezama mogu biti izloženi razotkrivanju, naročito ako su u vezi sa osobom sa kojom poslovno sarađuju.

Zdravlje: Slabe tačke ovog meseca su kolena i zglobovi.


 

LAV

Posao: Posao vam donosi nesporazume ovog meseca. Poslovna situacija će se odvijati tokom koji niste planirali i očekivali. Nemojte se držati starih, već se otvorite za nove mogućnosti. Dobro bi vam došao savet ženske osobe. Oni koji nisu zaposleni će se možda zaposliti tokom prve polovine meseca. Prilika mozda nije najsjajnija, ali može vam doneti zadovoljstvo i uspeh. Pripadnici ovog znaka koji su u privatnom biznisu, naročitu pažnju treba da posvete finansijama. Ukoliko imate dugovanja - gledajte da ih što pre vratite.

Ljubav: Pod uticajima ste koji donose tajne veze, skrivanje emocija i flert sa osobom koja nije slobodna. Ipak, sve će vas to dosta privlačiti. Onima koji su u braku, Merkur već neko vreme pravi probleme u komunikaciji sa partnerom, pa može doći i do težih reči i neočekivanih ispada zbog nakupljenog nezadovoljstva. Pripazite da ne zatežete situaciju jos više. Slobodnim Lavovima smeši se novo poznanstvo sa osobom koju ćete upoznati poslovnom prilikom. Naglasak je na strastima i avanturi, tako da je teško da to može biti odnos na duže staze.

Zdravlje: Kod vas su prisutni uticaji koji donose dosta nervoze, nestrpljivosti, gubitak koncentracije, kao i sklonost povredama.


 

DEVICA

Posao: Polje posla je pod jakim uticajem promena, što vama donosi nesigurnost, jer volite da je sve sređeno i definisano. U ovom periodu je moguće da se dogode izvesne promene na polju posla, da menjate posao ili da dobijete neke nove radne obaveze. Oni koji su nezaposleni sada mogu brzo doći do posla, samo je bitno da imate veliku inicijativu u ovom periodu. Device koje se bave poslovima u vezi sa trgovinom, saobraćajem ili transportom treba da budu na oprezu, jer su uticaji takvi da mogu doneti neke greške, kao i probleme u komunikaciji sa kolegama ili poslovnim partnerima.

Ljubav: Veoma je nestabilan period za ljubav za Device koje su u brakovima ili u dužim vezama. Želećete da iznesete na videlo neku istinu, kao i da se napokon suprostavite nekim stvarima koje vas već duže vreme opterećuju i zbog kojih niste zadovoljni. Pazite da ne budete puno oštri, jer lako može doći do svađe i do toga da odnos sa partnerom padne u krizu. U ovom periodu su mogući i nagli i neočekivani prekidi veza. Slobodnim Devicama smeše se nova poznanstva sa osobama koje upoznaju preko prijatelja ili nekog druženja. Naglasak će biti na flertu i komunikaciji, pa postoji velika mogućnost da preko nekog vida druženja sa osobom sa zajedničkim interesovanjima može doći do ulaska u emotivnu vezu.

Zdravlje: Odlično!


 

VAGA

Posao: Period za posao je veoma povoljan, naročito za one Vage koje se bave poslovima koji su u vezi sa trgovinom, konsaltingom i podučavanjem. Imaćete jako lepe ideje, koje će vam unaprediti posao i poslovnu saradnju, a ni finansije neće izostati. Za one koji se bave umetničkim zanimanjima, jako je povoljan period da se pokrenu na tom polju, jer su mogući pozitivni kontakti sa ljudima koji će vam pomoći oko realizacije nekih vaših ideja ili projekata. Za nezaposlene Vage nije najpovoljniji period za posao, jer u ovom periodu mnoge Vage poželeće promenu posla, a mnoge će dobiti neke nove ideje za budućnost.

Ljubav: Polje ljubavi je pod strastvenim uticajima, pa ako ste sami, imaćete mogućnost za novo poznanstvo i ulazak u vezu. Oni koji su u vezama, suočiće se sa mnogo napetosti i ljubomore u partnerskom odnosu, ali će se sve brzo i rešiti. Oni koji su u braku, imaće još nezgodniji period, jer su moguće svađe i nesuglasice. Generalno, period nije toliko nepovoljan, ali nosi neke tajne, sumnje i prevare, posebno kada je reč o Vagama koje su u tajnim vezama.

Zdravlje: Imunitet je oslabljen, čuvajte se prehlada. Moguća je i sklonost ka alergijama, a slaba tačka su mokraćni putevi i bešika.


 

ŠKORPIJA

Posao: Tokom ovog meseca bićete usmereni na posao i na zaradu. Moguće je da postignete veliki uspeh ako vam je posao u vezi sa inostranstvom, strancima, transportom i turizmom. Generalno, pred vama je poletan period, sa mnogo energije i novih ideja i planova, koje ćete moći lako da realizujete. Nezaposlene Škorpije, takođe, mogu imati uspeha, uz veliku inicijativu i maksimalno angažovanje. Ipak, imaćete i veću sklonost da trošite novac, pa pripazite da ne preterate.

Ljubav: Jako su povoljni uticaji za ljubav, pa ukoliko ste sami, uskoro ćete se i zaljubiti. Postoji mogućnost tajne veze sa osobom koja vam se već neko vreme dopada, mada postoji i mogućnost da ta osoba nije slobodna. Za one koji su u braku. povoljan je period za partnerske odnose. Takođe, vidi se da ćete imati i dosta zajedničkih aktivnosti sa partnerom, a moguće je da uskoro odete i na neko putovanje. Za one Škorpije koje su u tajnim vezama, ovi uticaji donose jako lepe i strastvene susrete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Kod vas su slabe tačke grlo i disajni putevi. Više se odmarajte.


 

               


 

STRELAC

Posao: Polje posla je pod uticajima koji mogu doneti neke neprilike i iznenadne situacije, koje vama neće ići na ruku. Mogući su i sukobi sa kolegama, pa se pripazite. Ako ste u privatnom biznisu, imaćete manji zastoj u poslovanju. Period je posebno nepovoljan za nezaposlene Strelčeve, osim ako niste odlučili da sreću u poslu potražite u inostranstvu, jer vam ovi uticaji to mogu doneti.

Ljubav: Jako je povoljan period za ljubav, bilo da ste sami ili zauzeti. Osoba sa posla će vam direktno pokazati naklonost, ali ni vama neće biti svejedno. Takođe, postoji mogućnost vraćanja prošlosti u vaš život. To može biti neko sa kim ste ranije bili u vezi ili neka priča koja je ostala nedovršena, a koja sada ima velike šanse da se ponovo aktivira. Oni koji su u braku imaće dinamičan period sa voljenom osobom, a takođe i mogućnost kraćeg puta u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca naročito je povoljna za one Strelčeve koji su u tajnim vezama.

Zdravlje: Manji problemi sa nogama i stopalima.


 

JARAC

Posao: Polje posla je sjajno postavljeno ovog meseca, jer ćete imati jako lepe prilike da poslovno napredujete. Podržava vas osoba koja ima uticaja. Mnogi Jarčevi će uskoro pronaći posao, naročito ako već duže vreme čekaju na to. Finansije su u odličnom stanju tokom meseca, a mogući su i iznenadni dobici novca. Druga polovina meseca donosi brzu energiju, mnogo žurbe i promena planova, ali vidi se da ćete moći da se nosite sa svim tim izazovima. Ako se bavite ekonomijom, bankarstvom i finansijama, ovaj mesec će biti posebno povoljan i plodan za vas.

Ljubav: Jak uticaj Venere i Neptuna na vaše polje ljubavi staviće naglasak na tajne veze i skrivanje emocija, ali su moguća i nova poznanstva, naročito ako ste slobodni. Sada je pravo vreme da se zaljubite u osobu koja je mlađa od vas i veoma komunikativna, a koju ćete upoznati preko prijatelja, u nekom izlasku ili druženju. Jarčevi koji su u braku imaće veoma napet period, sa mnogo nesporazuma. Međutim, Jarčeve koji su u tajnim vezama čeka idiličan period koji će ljubav i strast rasplamsati više nego ikada.

Zdravlje: Slaba tačka tokom ovog meseca biće donji deo leđa, kukovi i noge.


 

VODOLIJA

Posao: Oni koji su nezaposleni, kao i oni koji poslom nisu zadovoljni, tokom ovog meseca mogu da naprave pozitivne promene, uz veliku inicijativu. Generalno, Vodolijama je ovaj mesec jako povoljan za posao, moći ćete da napredujete i ostvarite dobre rezultate, a takođe i da započnete neke nove akcije na poslu, koje će se u budućnosti veoma isplatiti. Posebno je povoljan period ukoliko se bavite poslom koji je u vezi sa tehnikom, elektrotehnikom ili kompjuterima. Finasije će biti u blagom padu krajem meseca, a oni koji imaju neka dugovanja mogu doći u problem sa rokovima, pa se pripazite.

Ljubav: Imate veoma dobru energiju tokom ovog meseca, što će se, naravno, svideti vašoj drugoj polovini, koja će vam pokazati zahvalnost i naklonost u vidu prijatnog iznenađenja. Vodolije koje su slobodne neće to još dugo biti. Ovaj mesec obećava dosta flerta, udvaranja i nova interesantna poznanstva. Povoljan je i period za ljubavnike koji su bili u svađi ili prekidu, jer ovaj mesec nosi mogućnost pomirenja. Uticaj Venere, planete ljubavi, kroz vaše polje novca, donosi vam i dobitke od strane voljene osobe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima, kao i prehlade.


 

RIBE

Posao: Polje posla je pod uticajima koji nose izazove, tenziju, ali i mogućnost nekih grešaka, pa se pripazite. Osoba sa posla vam nije naklonjena i pokušaće da vas osujeti na neki način. Pripazite da ne reagujete bučno i naglo, već hladne glave. Oni koji traže posao, tokom ovog meseca mogu lako da ga i pronađu. Jako je bitno da budete inicijativni, jer Vam može uleteti i neki neočekivani posao, koji bi mogao biti jako dobro rešenje za vas. Oni koji se bave trgovinom, transportom i saobraćajem, mogu dosta profitirati tokom ovog meseca, a jako je povoljan period i za sve one Ribe koje su u privatnom biznisu.

Ljubav: Ljubav će vam biti jako naklonjena tokom meseca, jer ćete biti jako privlačni za suprotni pol. Ako ste u braku, idealan je period da poboljšate odnos sa partnerom, a odlazak na put bi posebno osvežio vaš bračni zivot i ponovo probudio uspavane emocije i strasti. Oni koji su slobodni, sretaće zanimljive osobe, flertovaće i udvaraće se, tako da je interesantan period za ljubav i druženje. Za one koji su u tajnim vezama, takođe je povoljan period za ljubavne surete i romansu.

Zdravlje: Mogući su pad imuniteta, pospanost, pad pritiska i problemi sa cirkulacijom.


 

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.