Mesečni horoskop za januar 2020. godine: Dominacija Venere i prvo pomračenje Sunca

Autor: Astrousluge komentara 0  Mesečni horoskop za januar mesec

 


Veliki mesečni horoskop za prvi mesec 2020. godine je spreman! 

U januar nove godine ulazimo uz dominaciju znaka Jarca u kojem se nalaze Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i PlutonVenera je u znaku Vodolije, a Mesec i Neptun su u znaku Riba. Uran je retrogradan u znaku Bika, a Mars se nalazi u znaku Škorpije.

Važna dešavanja ovog meseca su prelazak Marsa u znak Strelca 3. januara koji će nam doneti energiju i inicijativu na svim planovima. Već 10. januara, međutim, dolazi pun Mesec i pomračenje u znaku Raka. Ovo je prvo od šest pomračenja Meseca i Sunca koji nas očekuje tokom 2020. godine i najavljuje velike preokrete. Pomračenje će pokrenuti pojačanu nervozu i napetost i nije dobro za donošenje važnh odluka, posebno u krugu porodice, jer su mogući konflikti. Odmah sledećeg dana Uran ulazi u znak Bika izazivajući preokrete, promene, nepredviđena i neočekivana dešavanja koji će pojačati našu želju za promenom. Venera 13. januara, zatim, ulazi u znak Riba i pokreće veo tajnih ljubavnih dešavanja i susreta, pojačanu romantiku, sanjarenja i pojavu platonskih ljubavi. Merkur 16. januara ulazi u znak Vodolije, a od 20. januara pojavljuje se i Sunce, ukazujući da je vreme za nove ideje, za kreativnost i više društvenosti. Međutim, u noći između 24. i 25. januara mlad Mesec se prikrada i ovom znaku, što će se videti u narednom mesecu. 

U suštini, januar je mesec koji će nas obojiti snažnom i stabilnom energijom za početak godine. Mars će nam doneti energiju, Venera više ljubavi i pozitivnih osećaja, a planete u znaku Jarca donose uspeh na poslovnom planu. Uživajte u prazničnim januarskim danima da napunite baterije za ostatak godine koja će biti veoma turbulentna.

U nastavku pogledajte šta su planete u januaru pripremile za vaš horoskopski znak:

 


 

OVAN

Posao: Polje posla je pod uticajem Saturna što će od vas zahtevati maksimalnu posvećenost. Biće vam potrebno puno energije za start, ali naoružani ste strpljenjem. Sada možete i početi sa primenom novih ideja koje ste osmišljavali poslednjih meseci. Ako nastupate hrabro, odvažno, vaš glas će se čuti i biti podržan. Druga polovina meseca opisana je ulaskom vašeg vladara Marsa u vatreni znak Strelca, što će pojačavati vašu veru, entuzijazam i dobronamernost. Bićete takmičarskog duha i ostavljaćete veoma pozitivan utisak na svoje poslovno okruženje. Za nezaposlene Ovnove povoljan je period za pronalaženje posla, naročito onih koji su u vezi sa inostranstvom, strancima, podučavanjem i obrazovanjem.

Ljubav: Za zauzete Ovnove period za ljubav je nestabilan. Moguće su nesuglasice i tenzije u partnerskim odnosima, tako da ćete teško pronalaziti zajednički jezik. Slobodnim Ovnovima moguće je lepo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža koje moze da se pretvori u emotivnu vezu. U narednom periodu potrebno je dosta toleranicije u odnosima, što vama može predstavljati problem. Druga polovina meseca je jako povoljna za tajne susrete i tajne ljubavne veze. Generalno, druga polovina meseca vam donosi mogućnost uživanja u partnerskim odnosima, naročito ako negde putujete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.


 

BIK

Posao: Poslovne prilike se smanjuju tokom ovog meseca, ali je jako povoljan period da započete poslove privedete kraju. U radnom okruženju su mogući konflikti i nervoza, pa se pripazite napetosti. Bikovi koji su nezaposleni imaju prilike da tokom ovog meseca pronađu posao. Obratite se prijateljima za pomoć, jer je moguće da preko prijatelja pronađete posao. Bicete inovativni i puni lepih ideja, ali isto tako i veoma praktični.

Ljubav: Bikovima je odličan period za ljubav i za nova poznanstva. Osoba koja vam se izvesno vreme dopada počinje da obraća više pažnju na vas. Sada je jako povoljan period da ostvarite emotivnu vezu, naročito sa osobom koju ste upoznali na poslu. Zauzetim Bikovima je sjajan period za ljubav. Imaćete prilike da provodite dosta lepog i prijatnog vremena sa voljenom osobom. Bićete aktivni tokom meseca, imaćete ponude za druženja, izlaske i provode. To mozda nije uobičajeno za vaš temperament, ali ovaj mesec donosi dosta kretanja dosta aktivnosti zbog kojih nećete zažaliti.

Zdravlje: Slaba tačka su noge i prsti. Čuvajte se povreda.


 

BLIZANCI

Posao: Prva polovina meseca nije naročito naklonjena uspehu na poslu. Pratiće vas rasejanost, pa ćete biti usporeniji nego inače, a mogući su i problemi sa dogovorima, kao i nesporazumi, nejasnoće i nerazumevanje. Druga polovina meseca je dosta povoljnija za poslovni uspeh, bićete brzi i efikasni sto će pomoći da ostvarite dobre rezultate. Nezaposlenim Blizancima nije najpovoljniji period za pronalaženje posla. Ovaj period je najbolji za kreativce, jer ovi uticaji donose umetničku inspiraciju.

Ljubav: Jako povoljan period za Blizance koji su slobodni. Bićete komunikativni, veseli, vrlo privlačni za suprotni pol i lako ćete stupati u komunikaciju. Moguće je poznanstvo sa mladjom osobom, obrazovanom i kreativnom, koju ćete upoznati preko prijatelja ili u izlasku. Zauzetim Blizancima je povoljan period za putovanja sa voljenom osobom. Kroz iskren razgovor i lepu komunikaciju moći ćete da se priblizite jedno drugom. Takođe, uticaji su povoljni za stupanje u bračnu zajednicu.

Zdravlje: U ovom periodu vaš imuni sistem će biti osetljiviji nego inače. Bićete skloni prehladama i virusnim infekcijama, pa se pripazite.


 

RAK

Posao: Jak uticaj Saturna donosi poteškoće u izvršavanju radnih zadataka. Pratiće vas emotivna osetljivost koja će uticati na koncentraciju, pa su moguće i greške koje vam mogu napraviti problem. Jedna osoba sa posla će vas dovesti u neprijatnu situaciju, ali savetujemo da ne reagujete i da ne ulazite u konflikte. Nezaposlenim Rakovima je jako povoljan period da pronađu posao, naročito ako čekaju da se ispuni neko prošlo obećanje u vezi sa pronalaskom posla. Osoba koja ima uticaj da vam pomogne sada će biti u prilici to da uradi. Savet je ipak da budete aktivni u svemu tome.

Ljubav: Jupiter u polju partnerstva donosi vam ležerniji i lakši period, kada ćete moći da uživate sa voljenom osobom. Mnogi od vas će otputovati, najverovatnije na neke dalje destinacije. Generalno je povoljan period za one koji su u braku ili u dužim vezama. Slobodne Rakove takođe čeka zanimljiv period. Venera u Ribama donosi mogućnost da uđete u vezu sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Moguće je da će u početku veza biti tajne prirode, ali isto tako je vrlo moguće da osoba ne bude sasvim iskrena prema vama. Naročito je povoljan period za one Rakove koji su u tajnim vezama, s obzirom na to da dolazi veoma povoljan period za ljubavne susrete i za romansu.

Zdravlje: U ovom periodu slaba tačka će biti stomak i sistem organa za varenje.

 

        

 

LAV

Posao: Sunce i Jupiter u Jarcu donose uspeh i stabilnost u karijeri. Bićete jako fokusirani na posao i na uspeh. Pružiće vam se prilike koje ćete uspeti da iskoristite na pravilan nacin, a koje će vam doneti stabilnost i dugotrajnost. Lavovi koji traže posao mogu imati uspeha već u prvoj polovini januara, uz mogućnost da iznenada dobiju novi posao. Druga polovina meseca je povoljna za nove početke, narocito za Lavove koji započinju privatan biznis. Mnoštvo lepih poslovnih ideja pomoći će poslovna saradnja i pomoć istomišljenika.

Ljubav: Sjajan period za ljubav i ljubavna dešavanja. Bićete zapaženi gde god da se pojavite i jako privlačni za suprotni pol. Za one koji su slobodni, postoji mogućnost poznanstva na javnom mestu, u nekom društvu, izlasku ili preko prijatelja. Mnogi od vas će imati prilike da naglo ulete u emotivnu vezu, ali ona neće biti dugotrajna. Zauzeti Lavovi dobiće svu pažnju svojih partnera/partnerki. Pozicija Marsa u znaku Strelca dodaće povoljnu notu vašoj energiji. Dosta dobrog raspoloženja pratiće vas tokom celog meseca.

Zdravlje: Slaba tačka ovog meseca mogu biti srce i krvni sudovi. Povedite računa o ishrani.


 

DEVICA

Posao: Budite dosta oprezni tokom meseca kada je reč o poslu i o finansijama. Postoje uticaji koji vam mogu doneti poteškoće u saradnji sa kolegama i sa poslovnim partnerima. Takođe, iako obraćate paznju na svaki detalj, pod ovim uticajima lako može da vam promakne greška oko koje ćete se vi najviše nervirati. Nezaposlenim Devicama nije najpovoljniji period za pronalaženje posla. Nešto što ste planirali i očekivali neće biti kao što ste zamislili, pa vas to može razočarati, naročito ukoliko se oslanjate na obećanja, jer dogovori mogu lako da se izjalove.

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajem Neptuna što vam moze doneti dosta nejasnoća u ljubavnom životu. Sumnjaćete u partnera, moguće i u njegove emocije, pa će vam biti potrebni veći dokazi za ljubav. Mnoge Device će se suočiti sa razočaranjem u partnera, a može se desiti i da otkrijete neke neistine ili nešto što je partner prećutkivao, što će vam doneti dodatno nezadovoljstvo, brigu i razočaranje. Slobodne Device mogu lako da se zaljube, ali budite pažljive, jer ovi uticaji ne mogu doneti zadovoljstvo na duže staze.

Zdravlje: Nervni sistem je osetljiv, pa su moguće nesanice i stomačni problemi. Pokušajte da se što više odmarate.


 

VAGA

Posao: Polje posla je pod znakom promena i novog početka. Mnoge Vage će razmatrati mogućnosti za posao, a mnoge će doneti odluku da se dodatno edukuju kako bi poboljšale svoju poslovnu poziciju, mada nisu isključene ni korenite promene. Uticaji za posao su generalno povoljni, pa ćete biti u mogućnosti da napravite jako pozitivne planove za budućnost. Za nezaposlene Vage je povoljan period da pronađu privremeni posao.

Ljubav: Tokom meseca će biti naglašen uticaj prošlosti, pa se mogu pojaviti bivše ljubavi ili osobe koje poznajete od ranije. Mnoge Vage će sresti svoje sudbinske partnere ili stati na ludi kamen. Za one koji su u braku nisu najbolji uticaji, nervoza i napetost remetiće partnerski odnos. Uticaj tajnih veza biće dominantan u drugoj polovini meseca ulaskom Venere u znak Riba. Tajni sastanci, tajna zaljublivanja, skrivanje emocija će biti čarobni i romantični. Jako je povoljan period za putovanja, jer upravo se na putu možete i zaljubiti.

Zdravlje: Obratite paznju na mokraćne puteve i na bešiku, jer ćete biti skloni prehladama, infekcijama i upalama.


 

ŠKORPIJA

Posao: Sam početak godine mnogim Škorpijama doneće mnogo posla i obaveza. Energiju će vam pružiti Vaš vladar Mars, smešten u vodenom znaku Škorpiona. Mars i Pluton u povoljnom aspektu doneće vam veliku energiju i moć da jako brzo i precizno ostvarite ono što ste zamislili. Nezaposlenim pripadnicima ovog znaka smeši se iznenadna povoljna poslovna ponuda. Ostavićete jako dobar utisak u razgovoru za posao i imaćete prednost u odnosu na ostale kandidate. Poslovi u vezi sa finansijama i bankarstvom biće vam dosta naklonjeni, tako da možete da očekujete porast finansija i neočekivane novčane dobitke.

Ljubav: Mesec će biti ispunjen jakim strastima, ljubomorom i posesivnočću, narocito za Škorpije koje su u vezama. Želećete da imate kontrolu nad partnerom, ali će vam se on suprostaviti, što će vama doneti nesigurnost i pokrenuti sumnju u partnerove emocije. Unosite previše nervoze u partnerske odnose, tako da su vrlo moguće svađe kao i prekidi veza. Slobodnim Škorpijama je povoljan period da upoznaju interesantnu osobu koja će im se veoma dopasti, mada postoji velika mogućnost da ta osoba nije slobodna.

Zdravlje: Odlično!

 

 

STRELAC

Posao: Vaš vladar Jupiter, smešten u zemljanom znaku Jarca, zahtevaće od vas temeljan pristup poslu i poslovnim obavezama. Ako ste tokom prošle godine imali neke propuste ili preskakali neke obaveze, sada ćete morati da prionete na posao da ih do kraja meseca završite. Onima koji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za postavljanje novih temelja i ciljeva, kao i za proširenje posla. Imaćete dosta dobrih ideja i dovoljno energije da svoje planove i ciljeve ostvarite.

Ljubav: Tokom meseca biće dosta jakih uticaja na ljubavna dešavanja. Položaj Marsa u vašem znaku pojačaće zelju za kretanjem, akcijom i za druženjem, a takođe će vam doneti i jako lepu energiju koja će biti privlačna suprotnom polu. Druga polovina meseca donosi lepu atmosferu za ulazak u vezu, pa će se mnogi od vas zaljubiti. Zauzeti Strelčevi biće više okrenuti prijateljima, druženju i izlascima, a manje partneru koji se u ovom periodu može osetiti zapostavljenim. Za one koji su u tajnim vezama ovaj period je zbog boravka Venere u znaku Riba jako povoljan za ljubavne susrete.

Zdravlje: Mars u Strelcu će biti dosta aktivan, doneće vam jaku vitalnu energiju, ali i sklonost povredama. Naročito su ugroženi donji deo leđa, kukovi i noge.


 

JARAC

Posao: Prelazak Jupitera preko vašeg Sunca može vam doneti napredovanje na poslu, bolje finansije i ugled među kolegama. Postoji mogućnost da zatražite bolju poziciju i da dobijete zasluženu nagradu za trud. Za one Jarčeve koji su u privatnom biznisu povoljan je period za širenje posla, ali i za pronalaženje novih poslovnih saradnika. Dogovori koje sklopite ovog meseca biće pozitivni za budućnost vaše karijere. Međutim, nezaposlenim Jarčevima nije najpovoljniji period za pronalaženje posla, pa savetujemo da malo sačekaju.

Ljubav: Ovog meseca pratiće vas sreća na ljubavnom planu, tako da ćete imati dosta prilika da upoznate nekog zanimljivog. Partner će biti mlađi od vas, ali su velike šanse da se jako dobro uklopite i da veza bude ozbiljna. Oni koji su u braku biće okrenuti obavezama, porodici i poslu, a manje će imati vremena za svoje partnere. Druga polovina meseca donosi mogućnost tajne veze sa osobom koju ćete upoznati na poslu. Nije isključeno da ste vi tu osobu već i upoznali, ali januar mesec donosi mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Ovog meseca biće osetljivi zglobovi, kolena i stopala.


 

VODOLIJA

Posao: Vodolijama se smeše nove poslovne prilike i promena posla. Ako je posao na neki način povezan sa strancima i sa inostranstvom, takva saradnja može doneti uspeh i ostvarenje planova. Odnosi među kolegama ovog meseca mogu biti napeti, činiće vam se da kolege ne rade punim elanom, što će vam mnogo smetati ako primetite da morate da odrađujete tuđi deo posla. Nezaposlenim Vodolijama stiže dugo očekivana povoljna prilika da počnu da rade.

Ljubav: Prva polovina meseca činiće da budete veoma privlačni za suprotni pol zbog boravka Venere u vašem znaku. Najpre ćete preko prijatelja ili društvenih mreža upoznati interesantnu osobu koja će vam se dopasti. Osoba je malo eksentrična, moguće da radi neki zanimljivi posao ili ima neke neobične hobije koji će vas impresionirati. Za zauzete Vodolije savršen je period da negde otputuju sa voljenom osobom. To može biti i neki kraći put, ali jako ćete se lepo provesti. Druga polovina meseca donosi jake emocije Vodolijama koji su u tajnim vezama. Partner će vas obradovati nekim lepim poklonom ili drugim iznenađenjem koje će vam prijati.

Zdravlje: Dosta napetosti i nervoze uticaće nepovoljno na vaš nervni sistem, koji je ionako osetljiv. Preporučujem više sna i odmora tokom ovog meseca.


 

RIBE

Posao: Nepovoljan aspekt Merkura sa Neptunom uticaće na vašu koncentraciju, pa ćete biti rasejaniji nego obično. Ovaj uticaj može dovesti do grešaka na poslu, pa budite obazrivi ako potpisujete dokumente. Uticaj Sunca i Jupitera na vaše polje posla može vam doneti neočekivani uspeh i popularnost, posebno Ribama koje su na nekoj poziciji. Nezaposlenim Ribama nije najpovoljniji period za pronalaženje posla, jer su poslovi koji vam se nude ovom periodu prolaznog karaktera.

Ljubav: Boravak Venere uticaće na početak tajnih veza, kontaktata i skrivenih emocija. Zauzetim Ribama je jako povoljan period za romantične trenutke sa voljenom osobom.Najpovoljniji period je za one Ribe koje su već u tajnoj vezi, kao i za one koji nameravaju to da budu. Odličan je period da negde otputujete, bilo da ste slobodni ili niste, jer uticaji donose mnoga lepa iznenađenja i lepe ljubavne trenutke sa voljenom osobom. Mnogi od vas će se na putu i zaljubiti.

Zdravlje. Odlično.


 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar