Kako sam pronašla ljubav svog života?

Autor: Sanja Grubač komentara 0 Kako sam pronašla ljubav svog života?

 

Jedna Ljilja iz Požarevca nam je poslala pismo, ali ne bilo kakvo pismo... Ovo pismo potvrđuje sve za šta se mi borimo! Naš cilj je da budete srećni, voljeni i uspešni i da nikada ne odustanete od borbe za lepši i bilji život! Ljiljino pismo nas je jako usrećilo i motivisalo da nastavimo da se trudimo. 

Evo kako je Ljilja priznala sebi da osoba sa kojom je u vezi nije prava za nju i otvorila se ka novoj ljubavi... Prenosimo Ljiljino pismo u celosti: 

Da li je tarot toliko moćan?! Možda i nije, ali moj život je promenio u potpunosti.

 

Pozvala sam prvi put kad se karmički čovek (zvaćemo ga tako) nije javljao danima. Uvek on to tako, ali taj put je baš preterao...Svi me pritiskaju da godine prolaze, kao da ja to ne znam, a on me vuče za nos...I tako dok se nisam čula sa tom ženom. Bila je tako blaga, da nisam ni primetila da mi ustvari nagoveštava da moj karmički ustvari nije taj....Da nije sudbinska veza svaka zbog koje ronimo suze, da postoje divni partnerski odnosi puni ljubavi i poštovanja. Ih kao da bi ja nju i slušala tad...

 

Ja sam htela da me moj karmički oženi, da se promeni, da me voli, poštuje. ..

 

Ja sam pričala svoju bol,a ona je radila svoje kroz tarot. Ja nisam htela da pričam šta sam sve prošla u toj karmičkoj vezi, ali verujte bilo je strašno.Neprijatno mi je da iznosim intimu, ali da mi je neko rekao da ću u roku od mesec dana biti kao nova osoba,ne bih mu u životu poverovala... Ubrzo nakon što sam prekinula sa mojim karmičkim pojavio se novi muškarac, muškarac koji je sve vreme bio tu, a ja ga nisam primećivala zbog karmičkog... Sada sam u srećnoj vezi, planiramo porodicu...

 

Samo kratko ću reći HVALA!!

 

KAKO TI DA PRONAĐEŠ LJUBAV SVOG ŽIVOTA? 

 

 

 


Sanja Grubač

Autor: Sanja Grubač

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Sanja Grubač klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar