Karmička ljubav - Kako da prepoznaš uticaj karme na tvoj ljubavni život?

Autor: Astrousluge komentara 0 Karmička ljubav - Kako da prepoznaš uticaj karme na tvoj ljubavni život?

 

Karma – termin koji je preuzet sa istoka, a označava „put koji duša mora da pređe u ovoj inkarnaciji kako bi nešto naučila“. Neretko, karmu vezujemo za „dug predaka“ ili „dug iz prošlih života“ koji mora da bude otplaćen u ovom životu, u ovoj inkarnaciji. Karma može da ima ogroman uticaj na naš ljubavni život, a za to se vezuju termini kao što su „karmička ljubav“,karmičke veze“ i „karmički susreti“. 

Karmičke veze dođu onda kada ih najmanje očekujemo, kada ih ni ne naslućujemo. Kroz njih vraćamo karmičke dugove i učimo važne životne lekcije. U karmičkim ljubavima se najčešće ponavalja obrazac iz prethodnih ljubavi ili prethodnih života – cilj je da se nešto iz prošlosti ponovo proživi i okonča. Karmičke ljubavi su najčešće veoma strastvene, ali i bolne. Najčešće, zbog previše jakih emocija, postanemo žrtve partnera. Zbog toga se karmička ljubav najčešće doživljava kao kazna, a ne kao oslobađanje tereta i olakšanje. Često se pitamo zašto se nešto baš nama dešava i kako da utičemo na to?

 

Šta sve najavljuje dolazak karmičke ljubavi?

Savetujem vam da obratite pažnju na sledeće događaje, jer oni najavljuju dolazak karmičke ljubavi u vaš život:

  • Slučajni susreti sa jednom istom osobom
  • Dugo ste bez partnera i imate osećaj da nikada nećete ni da pronađete pravu osobu za sebe
  • Imate osećaj da partenra sa kojim ste tek stupili u emotivni odnos poznajete od ranije, iako to nije tačno
  • Prilikom susreta sa određenom osobom osećate jaku privlačnost, čudnu energiju koja vas povezuje
  • Dok provodite vreme sa partnerom osećate napetost, kao da iščekujete da će nešto da se  desi
  • Stalno sanjate iste snove, snove koji kao da predstavljaju fragmente vašeg života – teško vam je da razdvojite san i realnost​

 

Karmička ljubav se najčešće desi nakon dužeg perioda samoće, onda kada to najmanje očekujemo, onda kada i prestanemo da se nadamo da ćemo stupiti u neki emotivni odnos. Karmičkoj vezi prethodi veliki broj slučajnih susreta sa jednom istom, nepoznatom osobom, uz osećaj da se poznajete od ranije.

 

Karakteristike karmičke ljubavi

Kao što sam već napisala, u karmičkoj ljubavi se ponavlja obrazac ponašanja iz prethodnih ljubavi ili iz prethodnih života, naših ili od predaka. Međutim, ovog puta model ponašanja i krajnji ishod moraju da budu drugačiji, kako bi se „karma“ prekinula i kako se ne bi prenela u naš naredni život ili na život našeg potomka.

Iako u početku karmička ljubav deluje slatko poput jabuke u šećeru, vremenom ona postaje skup mračnih momenata i to najčešće jer:

  • Većina karmičkih veza započinje sa prevelikim očekivanjima – nadamo se da će to biti nešto  veliko i snažno – PRAVO, a te iluzije gaji samo osoba koja mora da otplati karmički dug
  • U karmičkim vezama jedna osoba voli više i jače, dok druga vremenom postaje ravnodušnija
  • Energija karmičke ljubavi je previše jaka, te nas uvlači u ponor i od nas pravi žrtvu – žrtvu koju voljena osoba može da iskoristi kako-god poželi.

Ne moraju oba partnera istovremeno da otplaćuju karmički dug. Zapravo, u karmičkim vezama, najčešće jedna osoba otplaćuje svoj dug, tako da je jedna osoba „učitelj“, a druga „mučitelj“. Na taj način, jedna osoba dobija priliku da bude zaljubljena i blagonaklona, a druga da bude surova. Što je karmički dug veći to će veza biti teža, komplikovanija i iscrpnija.

 

Karmička ljubav nije isto što i sudbinska ljubav

 

Sudbina i karma nisu jedno te isto, a to isto važi i za karmičku ljubav i sudbinsku ljubav.  Sudbinska ljubav se rađa prirodno između dve osobe i njen cilj je porodica, bez obzira na to da li će ona opstati il ne. Karmička ljubav nastaje neprirodno, a njen cilj je da partneri otplate dugove iz prošlih života. Karmičku ljubav je najlakše prepoznati po iznenadnim i burnim emocijama, koje je veoma teško kontrolisati.

 

U toku trajanja sudbinske ljubavi moguće je napraviti karmički dug, koji ćemo mi ili neko od naših naslednika morati da otplati u budućnosti/narednom životu.

 

Karmička ljubav je mač sa dve oštrice

Karmička ljubav je mač sa dve oštrice. Ona nam pomaže da otplatimo sve dugove iz prošlosti i da nastavimo da živimo oslobođeno od svih stega.  Međutim,  sa sobom donosi mnogo bola, tuge, svađa i slično. Ono što je sigurno je da nam KARMIČKA LJUBAV UVEK NEŠTO DONOSI –  oslobađanje od dugova, srodnu dušu ili važnu životnu lekciju. 

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar