Ove numerološke analize morate da znate: Ime, Bioritamski broj, Generacijski broj, Lični broj

Autor: Astrousluge komentara 0 Ove numerološke analize morate da znate: Ime, Bioritamski broj, Generacijski broj, Lični broj

 

 

NUMEROLOŠKA ANALIZA IMENA 

Vaše ime, kao i datum rođenja nosi određene naznake o tome ko ste i i ko ste trebali biti. Sudbinski broj se računa sabiranjem svih brojeva vašeg imena.

Dok se broj životnog puta računa iz sume broja datuma vašeg rođenja, sudbinski broj otkriva šta trebate postati. Mnogi ljudi tek kasnije shvate da se celi život kreću u pogrešnom smeru. Takođe mogu saznati da su potrebne male promene kako bi se vratili na pravi put.

A I J  1

B K R  2

C G L S Ć Č Š LJ  3

D M T Đ Dž  4

E H N NJ X  5

U V  6

O Z Ž  7

F P  8

Napišite svoje ime i prema tabeli iznad, svakom slovu pridružite odgovarajući broj, potom sve saberite. Ako ste dobili dvocifreni broj, opet ga saberite, dok ne dobijete broj od 1-9.

 

NUMEROLOŠKA ANALIZA DATUMA ROĐENJA

Životni put je zbir brojeva koji čine vaš datum rođenja. Ovaj broj određuje ko ste vi u trenutku rođenja i pokazuje koje ćete sve prilike imati u životu. Takođe, možete saznati koji su vaši talenti, kao i područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Životni put se dobija zbrajanjem dana, meseca, godine rođenja.

Kao primer ćemo izračunati broj životnog puta:

Sabira se 9 (dan) i 1 (mesec), a kada se doda i 1960 (godina) dobije se

9+1+1+9+6+0=26=1

Tako da je broj 1 broj životnog puta!

 

BIORITAMSKI BROJ 

Određuje ličnost čineći osobu prepoznatljivu po ponašanju, stavu. Kroz bioritamski broj osoba sazreva, pulsira, nalazi sebe u životu. On daje snagu i pokreće nas i u tom smislu neke situacije olakšava, a neke otežava.

 

GENERACIJSKI BROJ 

Kroz njega se ispoljavamo. Ukoliko je naše ponašanje u suprotnosti sa generacijskim zahtevima, ne možemo doživeti ispunjenje i uspeh.

 

LIČNI BROJ 

To je sudbinski, karakterni broj. Kroz njega upoznajemo svoju istinsku prirodu. Izračunava se kada se bioritmu doda generacijski broj. A, dobija se sabiranjem celog datuma.

Numerološka karta nam daje smernice o našim potencijalima i pomaže pri donošenju bitnih odluka. Moramo se uskladiti sa stvarima koje nam prirodno odgovaraju, umesto da svoj život podešavamo po modelu zamislili da je pravi.

Duhovni broj je aktivan je čitavog života, a posebno je bitan do 35-40. Posle toga sudbinski broj postaje sve uticajniji, dolazi do postepenih promena stavova prema životu. 

DUHOVNI BROJ 

Pokazuje ono što neko misli o samom sebi, a ono što njegovo okruženje misli o njemu je njegov SUDBINSKI BROJ. Duhovni broj neke osobe je vezan sa danom rođenja. Izračunava se sabiranjem brojeva sadržanih u danu rođenja.

Npr. ako je neko rođen 14.juna, zbir brojeva 1+4=5, dakle duhovni broj te osobe je broj 5!

Duhovni broj je broj Sunčevog znaka i tumači se prema uicaju vladajuće planete. Na njega možemo delimično uticati promenom imena, školovanjem, brakom.

Numerološki kod ima ogroman uticaj na tvoj ljubavni, poslovni, ali i svakodnevni život.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar