Horoskop ti pomaže da ga uhvatiš u laži!

Autor: Marko Voronjin komentara 0  Ljubavni horoskop

 

Naučno je dokazano, kad muškarac laže, uvek se ponaša drugačije. Potrebno je samo uhvatiti pogled koji će ga odati.

 

Ovan

Poricanje. Vikanje. Ovan može preterano reagovati kada je optužen za nešto za šta je kriv. Zato, ako se vaš muškarac razbesni umesto da se smeje na vaša pitanja, vi ste, najverovatnije, osoba koja treba da se naljuti. 

 

Bik

Obično stabilan, Bik, počeće da pokazuje nesigurnost ukoliko laže ili krije nešto od vas. Ukoliko počne da bude ljubomoran, nemojte misliti da je to simpatično. To je znak da postoji problem koji vaš muškarac krije.

 

Blizanci

„Ne budi paranoična“! Treba da posumnjate ako to budete čuli od svog muškarca Blizanca. Blizanac koji uvek deli informacije, krije ih samo ako postoji nešto što treba sakriti.

 

POGLEDAJTE: TRI LICA ZNAKA BLIZANCI 

 

Rak

Rak je sklon tome da dosta vremena provodi sa partnerom, a ako iznenada napravi distancu, postoji nešto što vam prećutkuje. Rak ne voli da bude sam, te ako se udaljio od vas treba da posumnjate da to vreme provodi sa nekim drugim.

 

Lav

Kada počne da laže, muškarac Lav će početi da vas kontroliše ili će započinjati svađe bez razloga, čisto da vam skrene pažnju sa onoga što krije od vas. 

 

Devica

„Nije me briga. Radi šta hoćeš“. Muškarac Devica je obično osećajan i brižan, ali kada nešto krije, radi to tako što izbaci emocije iz svog glasa. Sumnjajte ako iznenada postane hladan i bezobziran. 

 

Vaga

„Zašto mi ne veruješ“? Muškarac Vaga je odličan u laganju kada oseća da je to potrebno. Vaga se okreće emotivnoj manipulaciji kako bi se partner osetio kao užasna osoba što uopšte i pokušava da je optuži za bilo šta.

 

 

Škorpija

Muškarac Škorpija krije nešto kada postane odbojan i grub. Ukoliko iznenada počne sa nekakvim okrutnim komentarima u vezi sa vašom pojavom ili inteligencijom, možete biti sigurni da to radi da bi skrenuo pažnju sa stvari koje krije.

 

Strelac

Nemarni Strelci ostavljaju očigledne tragove kada lažu. Svaki put kada pitate u vezi nečega što vas muči, oni će pomalo promeniti priču. Ukoliko sumnjate da vas vara, samo pogledajte u mobilni telefon ili po svom stanu ili kući - Strelčevi su uglavnom neoprezni i nemarni, te retko kada sakriju sve tragove. 

 

Jarac

„Ti si me dovela do ovoga“! Kada muškarac Jarac laže, on počinje da igra  „ti si kriva“ igru . Ukoliko ga uhvatite u laži, on će to pokušati da okrene na tu stranu da ispadne da ste vi krivi. Ukoliko još nije uhvaćen u laži, uvidećete da je postao sumnjičav prema vama.

 

Vodolija

Muškarac Vodolija može da bude prilično ubedljiv, čak i onda kada laže. Jedini način da primetite da nešto skriva je da maksimalno pažljivo služate ono što vam govori - ukoliko pokuša da udari na vaš razum, a ne na emocije, znajte da nešto nije u redu. 

 

Ribe

Muškarci rođeni u ovom znaku imaju veoma razvijenu savest. Kada primetite da se trudi više nego inače, znajte da postoji šansa da vas laže i da oseća krivicu zbog toga. 


Marko Voronjin

Autor: Marko Voronjin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Marko Voronjin klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar