Uporedni ljubavni horoskop: Da li je on pravi za tebe?

Autor: Astrousluge komentara 0 ljubavni horoskop

 

U jednom od prethodnih tekstova, objasnila sam da su za ljubavne aspekte najvažniji vladar 5. polja koji utiče na prva ljubavna iskustva i predbračne zajednice, vladar 7. polja koji ukazuje na brak i sve povezano sa bračnom zajednicom, dok vladar 8. polja ima veliki uticaj na strastvenost i seksualnost.  Dakle, da bismo saznali kakva je neka osoba u ljubavi, treba posmatrati aspekte koje prave planete u 7, 8. i 9. polju. 

Pročitaj: Ljubav i emocije u natalnoj karti

Ljubavne aspekte jedne osobe kreiraju planete koje utiču na emocije, mentalni sklop i strastvenost i seksualnost – Mesec, Sunce i Venera.

 

Mesečevi aspekti u sinastriji

 

MESEC:  Mesec ima ogroman uticaj na emocije – ljubav, mržnja, posesivnost, ljubomora...

Mesec /Sunce : Dobri aspekti (sekstil i trigon) ukazuje na dobar i kvalitetan odnos, pun lepih zajedničkih trenutaka . Međutim, loš aspekt (kvadrat i opozicija) predstavljaju vezu koja nikako, ali nikako ne može da opstane – raskid ili razvod braka je neminovan.

Mesec/Mesec:  Kada je Mesec dobro postavljen, reč je o potpunom slaganju , bliskosti i predanosti, dok u suprotnom slučaju, veza ili brak su neharmonični, puni prepirki i svađa – skoro pa neizdržljivi.

Mesec/Merkur: Ovaj aspekt ukazuje na dugovečnost, snagu i istrajsnot. Negativan aspekt Markura i Meseca prouzrokuje burne emocije, česte svađe i nesporazume.

Mesec/Venera: Kada su Mesec i Venera u konjukciji, možete da budete sigurni da ćete doživeti ljubav za ceo život – snažnu ljubav koja uspeva da pobedi sve prepreke.  Kada čine trigon i opoziciju, veza ili brak su ispunjeni patnjom, ali partneri to ne vide i ne osećaju, jer su zaslepljeni strašću. Zbog toga se ovakve veze ili brakovi uglavnom raspadnu onda kada strast nestane.

Mesec/Mars:  Aspekt koji naglašava strast i seksualnost. Veza ili brak su se izrodili iz strasti i preterane želje koja postoji između partnera. Problem sa ovakvim odnosom je što kada ta strast počne da slabi, partneri postaju svesni svojih različitosti. Međutim, ukoliko je aspekt dobar, uspeće da prevaziđu to i ostanu zajedno do kraja života.

Mesec/Jupiter: Ukoliko su Mesec i Jupiter dobro postavljeni, sigurnost je zagarantovana: emotivna  i materijalna. Kada su loše postavljeni treba da budete spremni na razočarenje, tugu i bol.

Mesec/Uran: Dobar odnos ukazuje na prijateljstvo, poverenje i iskrenost. Loš aspekt ukazuje na to da će na početku veze ili braka postojati prijateljski odnos, koji će kasnije da se pretvori u bolesnu ljubomoru i nepoverenje, a to uvek dovodi do raskida veze ili razvoda.

Mesec/Pluton: Veoma mračan, ali dugovečan odnos, pun strasti i uzbuđenja. Međutim, u lošem aspektu ukazuje na osvetu, neretko i sa fatalnim ishodom.

 

Sinastrija

 

Aspekti Sunca u Sinastriji

 

SUNCE: Sunce ukazuje na emotivnu i mentalnu kompatibilnost dve osobe.

Sunce/Sunce:  Kada Sunce pravi sekstil ili trigon, reč je o skladnom braku ili vezi. Kada pravi opozit, to je veza ispunjena suprotnostima, neslogom i razočarenjima. U najvećem broju slučajeva, ove veze ili brakovi ne mogu da opstanu.

Sunce/Merkur: Odnos pun razumevanja i poštovanja. U najborem slučaju, ovaj odnos može da dovede do povremenog neslaganja, ali ništa što bi dovelo do prekida odnosa – naravno, ukoliko

Sunce/Jupiter:  Dobar odnos ukazuje na udobar, lagodan i bogat zajednički život, dok loš aspekt ukazuje na neostvarenost, koja može da razori ljubavni život.

Sunce/Saturn: Ukoliko Sunce i Saturn prave kvadrat, možete da budete sigurni da će Vaš ljubavni život da bude stabilan, dugovečan i siguran. Ukoliko prave trigon, brak ili veza će biti pravo mučenje i trpljenje, jer će biti ispunjeni nesigurnošću i kompleksima oba partnera.

Sunce/Uran: Ova kombinacija proizvodi pravi prijateljski odnos, dok loš apsekt može da proizvede određenje sumnje i nesuglasice, ali ćete to da uspete da prebrodite baš zahvaljujući pravom i iskrenom prijateljstvu koje vlada između vas.

Sunce/Neptun: Aspekti koje prave Sunce i Neptun uvek donosi tajne veze, čak i onda kada je osoba u braku.

 

Aspekti Venere u sinastriji

 

VENERA: Reč je o planeti koja ima najveći uticaj na ljubavne aspekte svake osobe. Naime, kada neki astrolog određjuje Vaš ljubavni horoskop, prvo će pogledati „šta radi“ ova planeta.

Venera ima ogroman uticaj na tinejdžerski i devojački period, dok Mesec  utiče na period zrelosti i starosti svake žene. Zbog toga, veoma je važno pogledati kako su aspektovani Mesec i Venera.

U muškom horoskopu, Venera utiče na period detinjstva i tinejdžerski period, dok Sunce ima dominantan uticaj u zrelijem dobu.  Zbog toga, kod određivanja ljubavnih aspekata kod muškaraca, prvo treba pogledati aspekt koji prave Venera i Sunce.

 

Ovde možeš da izradiš natalnu kartu i saznaš kakvi su tvoji ljubavni aspekti. 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar