Tarot karte: Diskovi

Autor: Tamara Mihajlović komentara 0 Diskovi

 

Kao što sam objasnila, Tarot ne predstavlja samo gatanje i proricanje sudbine, već mnogo više od toga.

 

Može vam ukazati na vaše slabosti i vrline, na dobre i loše aspekte vašeg života. Na osnovu toga, iskusni tarot tumač će vam izneti konkretne savete na osnovu kojih možete da poboljšate svoju trenutnu situaciju. 

 

 

NISTE SAMI. NAŠI TUMAČI SU VAM UVEK DOSTUPNI

 

Mala Arkana: Diskovi

 

1. As diskova

Ova karta sugeriše da je gotov ili će uskoro biti gotov burni period vašeg života. Naglašava da vas očekuje novi početak, napredak i uspeh. Najavljuje idealan period za započinjanje nečeg novog – na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.


 

2. Dvojka diskova

Predstavlja iscrpljenost, umor i depresiju. Najčešće ukazuje na to da imate previše obaveza i briga. Ukoliko izvučete ovu kartu razmislite o svemu što vam se dešava. Pokušajte da shvatite šta je to što vam oduzima najviše energije. Nakon toga, sami ili uz pomoć prijatelja, rođaka, astrologa, pronađite način da se oslobodite stresa, briga i umora.


 

3. Trojka diskova

Simboliše zadovoljstvo i nagradu. Budite sigurni da ćete u narednom periodu biti nagrađeni za trud i zalaganje u prethodnom periodu. Očekujte popravljanje odnosa sa partnerom, unapređenje ili povišicu plate na poslu.


 

4. Četvorka diskova

Predstavlja sigurnost i sreću u svim životnim aspektima. Međutim, može da označava i određenu stagnaciju. Moguće je da je vaša veza „upala u kolotečinu“, da ne ostvarujete progres na poslu i slično. Ukoliko izvučete ovu kartu, neophodno je da razmislite o tome da uvedete određene novine u svoj život, da se dodatno angažujete na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.


 

5. Petica diskova

Kada izvučete ovu kartu budite sigurni da u vašem životu vlada neka nesigurnost. Naznačava velike promene kao što su raskid veze, razvod brak, smrt bliske osobe, gubitak posla, bankrot i slično. Veoma je važno da budete svesni perioda koji dolazi i da se pripremite za borbu sa problemima.


 

6. Šestica diskova

Simbolizuje određeno postignuće i pobedu. Moguće je da će se vaša veza završiti brakom, da ćete doživeti unapređenje ili povišicu na poslu, da će se vaše zdravstveno stanje dosta popraviti. Međutim, ovi pozitivni rezultati su posledica vrednog rada u prethodnom periodu. Ne očekujte da će vam sve krenuti na bolje – odjednom.


 

7. Sedmica diskova

Ova karta predstavlja određeno zajedništvo i slogu. Naglašava veliku podršku, razumevanje i pomoć. Možete biti sigurni da će vam drugi ljudi pomoći da ostvarite određeni napredak u životu. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu ili pronaći posao zahvaljujući prijateljima, porodici ili poznanicima. Ova karta uvek najavljuje popravljanje finansijske situacije.


 

8. Osmica diskova

Simboliše period velikih promena, neizvesnosti i borbe. Ukazuje na dosta brige, stresa i neprospavanih noći. Vama sugeriše da je neophodno da uložite mnogo truda i rada kako bi se Vaš život vratio u normalan kolosek.

 


 

9. Devetka diskova

Reč je o karti koja ukazuje na nadu. Poziva vas da povratite veru u sebe, ljude, Boga. Najavljuje vam period blagostanja, sreće i progresa. Budite hrabri sada, sledi razdoblje velikog napretka i uspeha.


 

10. Desetka diskova

Ovo je jedna od najpozitivnijih tarot karata. Simboliše zdravlje, ljubav i novac. Moguće je da će se vaše zdravlje značajno popraviti, da ćete stupiti u brak ili ozbiljnu vezu sa osobom koja je vaša srodna duša. Najavljuje period neizmerne sreće i blagostanja.


 

11. Paž diskova

Odnosi se na komunikaciju i obrazovanje. Ukazuje na to da ćete imati dobre odnose sa drugim ljudima i da ćete svu svoju energiju usmeriti na unapređivanje svog znanja i veština. Napokon ćete postati svesni toga da je vaša budućnost samo u vašim rukama.


 

12. Vitez diskova

Ukazuje na hrabrost, snagu i istrajnost. Ukazuje na veoma burno razdoblje vašeg života u kome ćete morati da pronađete način da se izborite sa problemima isa stresom. Veoma je važno da se izborite sa negativnim emocijama i strahom.


 

13. Kraljica diskova

Predstavlja ženu koja je arhetip prave žene: moćna, predana i ženstvena. Ukazuje na to da će u vaš život ući takva osoba ili da je neophodno da ostvarite kontakt sa svojom ženskom stranom – da damo prednost emocijama.


 

14. Kralj diskova

Simboliše moć, samopouzdanje i tradiciju. Ukazuje na potrebu za ostvarivanje kontakta sa muškom stranom svoje ličnosti – da damo prednost razumu, a ne emocijama.


Tamara Mihajlović

Autor: Tamara Mihajlović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Tamara Mihajlović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar