Tarot karte: Štapovi

Autor: Darka Cvetković komentara 0  Štapovi

 

Tarot predstavlja špil od 78 karata, od kojih 22 čine Veliku Arkanu. Ovom prilikom, govoriću o Maloj Arkani koja obuhvata 56 karata podeljenih u četiri različite grupe: Štapovi, Diskovi, Pehari i Mačevi.

 

Tarot karte: Štapovi

1. As štapova

Reč je o tarot karti, koja ukazuje na novi početak – života, ljubavne veze, posla... Ukoliko izvučete ovu kartu znači da će Vam se u narednom periodu dogoditi pozitivne promene. Savetujem Vam da ne čekate da do promene dođe, već da Vi načinite prvi korak – započnite novi biznis, pronađite hobi, uložite novac u nekretnine i slično, jer ova karta najavljuje period u kome možete ostvariti sve o čemu već duže vreme razmišljate.

2. Dvojka štapova

Ova karta predstavlja odnose sa drugim ljudima i signalizira da je vreme da obratite pažnju na način na koji se odnosite prema njima. Veoma je važno da, nakon što izvučete ovu kartu, dobro promislite o tome ko zaslužuje Vašu punu pažnju, a ko ne. Iznenadićete se kad shvatite da ste većinu vremena poklanjali sebe onima koji ne zaslužuju Vašu pažnju.

3. Trojka štapova

Simboliše određeni napredak na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite sigurni da ćete ubrzo doživeti unapređenje, povećanje plate ili novu romantičnu ljubav. Ipak, da bi sve navedeno moglo da se ostvari, neophodno je da ste dugo čekali na određeni pomak u svom životu.

4. Četvorka štapova

Ova tarot karta ukazuje slavlje,zabavu, radost.  Znači da Vas očekuje uzbudljiv period, koji će se pozitivno završiti. Moguće je da ćete promeniti posao, mesto stanovanja ili partnera. S druge strane, ukazuje i na to da ne smete da prestanete da radite na sebi i da se trudite

5. Petica štapova

Predstavlja sukob, izazov i u krajnjoj liniji, oprez. Ukazuje na to da sledi buran i izazovan period u kome ćete morati da donesete odluke, koje se mogu odraziti na ceo Vaš život. Ovo ne znači da će taj period biti negativan, već da Vas očekuju velike promene na poslovnom, ljubavnom ili  zdravstvenom planu, a kao posledica toga uslediće promena Vaših stavova.

6. Šestica štapova

Ovo je najpozitivnija karta iz grupe štapova, jer simbolizuje pobedu, nagradu i dobre vesti.Ukoliko izvučete ovu kartu, znajte da Vas očekuje miran period u kome ćete moći da se opustite i uživate u svemu što ste stekli u prethodnom periodu.

7. Sedmica štapova

Reč je o karti koja simbolizuje slobodu i nezavisnost. Ukazuje na to da ćete iz teške situacije u kojoj se trenutno nalazite ili ćete se nalaziti, izaći kao pobednik. Ako izvučete ovu kartu budite spremni da načinite prvi korak bez obzira na manjak samopouzdanja i strah koji osećate.

8. Osmica štapova

Ova tarot karta predstavlja početak neke akcije, koja može uneti bitne promene u Vaš život. Naime, konačno ćete napustiti svoju „zonu konfora“ i pokušati da ostvarite ono što ste oduvek želeli.

9. Devetka štapova

Simboliše hrabrost i snagu. Ukazuje na to da je vreme da se „uhvatite u koštac“ sa problemima, a ne da očajavate i čekate „bolje sutra“. Ukoliko imate problem na poslu, u ljubavi ili sa psiho-fizičkim zdravljem, vreme je da započnete borbu protiv njega. Ova karta ukazuje i na to da je vreme da priznate svoje mane i slabosti i da zatražite pomoć isusnije i stručnije osobe od Vas.

10. Desetka štapova

Desetka štapova predstavlja umor i iscrpljenost, koji su posledica borbe sa problemima koji Vas danima, mesecima, pa čak i godinama, more. Izvlačenjem ove karte morate da postanete svesni toga ste preuzeli previše obaveza na sebe i da je vreme da predahnete malo.

11. Paž štapova

Ova karta Vas podseća da treba da uživate u životu i svakodnevnim sitnicama, da treba da se posvetite sebi , svom zadovoljstvu, emocijama i željama.

12. Vitez štapova

Simbolizuje moć Vaše volje. Ukazuje na to da treba da se izborite sa sopstvenim manama i nedostacima. Veoma je važno da ovladate vlastitim emocijama, strahovima i afektima kako biste ostvaritli određeni napredak u životu.

13. Kraljica štapova

Ženesu kreativne, darežljive, senzualne i pune ljubavi. To ujedno predstavlja i njihovu najveću snagu i moć. Ova karta Vam savetuje da se okrenete svojoj instiktivnom strani i da date prednost emocijama, a ne razumu.

14. Kralj štapova

Za razliku od Kraljice, Kralj predstavlja snagu, samopouzdanje i razum. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite sigurni da je vreme da ostvarite kontrolu nad emocijama i afektima i da se okrenete racionalnom mišljenju. 

 

 


Darka Cvetković

Autor: Darka Cvetković

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Darka Cvetković klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar