Ljubavni horoskop:Idealni parovi

Autor: Nataša Đaković komentara 2 Ljubavni horoskop:Idealni parovi

Poštovani čitaoci, prilikom čitanja teksta imajte na umu da je ovo generalizovani prikaz i da Vaša kompatibilnost zavisi i od mnogih drugih parametara, koji se mogu videti jedino u natalnoj karti.

Ovan i Blizanci

Kombinacija ova dva horoskopska znaka obećava dugoročnost.  Reč je o veoma strastvenoj vezi punoj ljubavi i razumevanja. Oba partnera rade na tome da poprave svoj odnos što je više moguće, pa se može reći da je njihova međusobna komunikacija odlična.  Čak i ogromna potreba za isticanjem sebe i svojih individualnih sposobnosti može da deluje pozitivno u ovoj kombinaciji. 

 

 Ovan i Lav

Reč je o veoma strastvenoj vezi, punoj nežnosti, ljubavi i poštovanja. Ova kombinacija obećava dugu i zdravu vezu.  Ovaj par sa lakoćom prevazilazi i Ovnovu potrebu za dominacijom i Lavovu preteranu ljubav prema sebi.

 

Ovan i Vaga

Kao pojedinci, Ovnovi i Vage su potpuno drugačiji i na privi pogled nekompatibilni. Međutim, u ljubavnoj vezi kombinacija ovih znakova je i više nego povoljna. Reč je o ljubavnom paru koji se međusobno dopunjava . Partneri rade sve što mogu kako bi rešili svoje nesuglasice i uvek teže ka tome da pronađu kompromisno rešenje. 

 

Ovan i Škorpija

Ovo je veoma emotivna, strastvena i energična veza. Partneri su obično veoma zaljubljeni i prepušteni svojim osećanijma i strasti. Ova veza ima potencijal da se izrodi u brak. 

 

Ovan i Strelac

Spoj ova dva vatrena znaka obećava dugoročan i energičan ljubavni odnos. Između partnera postoji razumevanje i duboka povezanost i podrška. Može se reći da je ovo jedan od najidealnijih parova u Zodijaku.

 

Bik i Rak

Astrolozi često navode kombinaciju ova dva znaka kao idealnu.  Rakovi teže harmoniji, stabilnosti i miru u vezi, a emotivni Bikovi to sa lakoćom ispunjavaju. Postoji velika šansa da će iz ove veze izroditi ljubav za ceo život – brak.

 

Bik i Jarac

Reč je o veoma nežnom, prijatnom i zaljubljenom paru, koji se ne boji da pokaže svoju ljubav uvek i pred svima. Oni veruju da je u vezi bitno fizičko, ali i duhovno slaganje, kako bi ona bila uspešna i dugotrajna.

 

Blizanci i Devica

Slobodno možemo reći da je ovo jedan od najidealnijih parova u Zodijaku. Oba partnera su veoma inteligentna i puna razumevanja. Partneri imaju odličnu komunikaciju, a svaki problem rešavaju racionalno, pa zbog toga postoji šansa da će se iz ove veze izroditi brak.

Saznajte kako ćete upoznati ljubav svog života

Blizanci i Vodolija

Astrolozi navode ovakav ljubavni odnos kao odnos put poverenja i razumevanja. To je najčešće odnos  koji podrazumeva dobar prijateljski odnos, te zbog toga postoji velika šansa da će se izroditi u veoma ozbiljnu vezu, a kasnije i u brak.  

 

Rak i Rak

Partneri su veoma zaštitnički nastrojeni i emotivni.  Emotivni su i privrženi voljenoj osobi, za koju su spremni da urade ono što su mislili da nikada ne bi. Reč je o paru, koji se neprestano trudi da svoju vezu unapredi i podigne na viši nivo.

 

Rak i Vaga

Rakova emotivnost i Vagina racionalnost predstavljaju dve strane jednog novičića. Zbog toga, ovaj par je veoma uravnotežen, odmeren i energičan. Zahvaljujući ovim karakteristikama, partneri su kompatibilni, a njihova veza ima mogućnost da se podigne na viši nivo.

 

Rak i Ribe

I Rakovi i Ribe su veoma emotivni i prepušteni voljenoj osobi. Zbog toga se u ovom odnosu lako razvijaju snažna osećanja. Reč je o veoma romantičnom odnosu u kom partneri svakodnevno iznenađuju jedno drugo.

 

Lav i Lav

Iako za Lavove važi da su samoljubivi i samoživi, za ovaj par postoje izgledi da će ostati zajedno dug vremenski period, ako ne i celog života. Reč je o uzbudljivoj i zabavnoj vezi u kojoj postoji fatalna privlačnost.

 

Lav i Ribe

Za ovu vezu se može reći da je savršena, jer je u njenoj osnovi snažna psihološka povezanost, a ne samo strast. Ribe su najčešće veoma emotivne, nežne i nespremne na izazove, koje im nameće život. S druge strane Lavovi su neustrašivi i hrabri, te zbog toga savršeno odgovaraju ne tako hrabrim Ribama.

Ljubav u horoskopu

Devica i Strelac

Reč je o vezi u kojoj postoji duboka fizička i mentalna povezanost, a pripadnici ove veze veoma se dobro razumeju, a njihov odnos je i više nego skladan.

 

Škorpija i Jarac

Ova veza je lepa i prirodna, bez preterivanja i naglašavanja određenih misli i osećanja. Oba partnera su zaštitnički nastrojena i učiniće apsolutno sve ne bi li sačuvali svoju vezu i skladan odnos sa partnerom.

Strelac i Jarac

Astrolozi navode ovu kombinaciju kao senzitivnu i čarobnu. Naime, u ovom odnosu postoji konstantna opčinjenost partnerom i stalna opijenost ljubavlju i strašću. Uprkos tome, partneri ne dopuštaju da im emocije pomute razume, te uvek racionalno razmišljaju o svemu u vezi i trude se da, zajedno sa partnerom, donesu bitne odluke.

 

Jarac i Jarac

Ovaj par ostvari apsolutno sve što zamisli. Racionalno pristupa svakom problemu i ne odustaje sve dok ne pronađe odgovarajuće rešenje za neki problem.  Partneri su veoma organizovani, te zbog toga vode skladan i idealno sređen život.

 

Vodolija i Vodolija

U ovom odnosu postoji savršeno razumevanje  konverzacija. Partneri su veoma maštoviti, slobodni i predani onome što rade. Zbog toga, ovo je jedna od najkreativnijih veza u Zodijaku.

 

 


Nataša Đaković

Autor: Nataša Đaković

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Nataša Đaković klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


2018-07-14
Dok se neki zodijacki parovi savr eno slazu zbog svojih slicnosti, drugi svoju ljubavnu srecu pronalaze zbog medusobnih razlika. Medutim postoji veliki broj zodijackih parova cija je ljubav u samom startu osudena na propast jer su zbog svoje nepodudarnosti potpuno nespojivi, i takvi ce ostati zauvijek.


2018-05-09
Hi! Ljubavni par sa ovom zodija kom kombinacijom karakteri e stalo enost, lepa jednostavnost i sna na mentalna povezanost. Medjutim, ponekad kao da im nedostaje ona ljubavna ar - pokazivanje ne nih, tananih i strasnih ose anja to bi ovaj par u mnogome osve ilo i dalo mu jednu novu dimenziju, tako da je ovom paru u osnovi potreban samo okida ili neka vrsta takozvane ljubavne "infuzije" da bi njihova ljubav bila potpuna. Pro itajte jo Vaga i Vodolija slaganje


Ostavite komentar