Ljubavni horoskop: Kako voleti?

Autor: Marko Voronjin komentara 0 Ljubavni horoskop

 

Dosta klijenta mi se javlja sa istim pitanjem - kako voleti nekoga i to mu pokazati i dokazati na pravi način. Kako osobi s kojom smo pokazati koliko nam znače u životu, odnosno koliko smo sretni što je baš ona deo  našeg života i svakodnevice? Ljubav je nemoguće definisati. Niko nije napravio priručnik u kome je definisano šta je to ljubav i kako se treba ponašati kako bi ste sebi osigurali ljubav i sreću. Ali zato za vas imam nekoliko saveta, kojih ako se pridržavate, sigurno ćete usrećiti svoju bolju polovinu, bilo to sa ponašanjem, pravim izborom reči ili poklonom.

Za početak, potrebno je naglasiti kako voleti nekoga znači i prihvatiti sve njegove osobine, prednosti ali i mane. Verujte niko od nas nije savršen, niko nikad ni neće biti savršen, ali voleti nekoga potpuno, znači prihvatiti te nesavršenosti.

Na samom početku veze, u zaljubljenoj fazi nećete ni primećivati mane vašeg partnera ili partnerke, ali s vremenom, kako će efekat zaljubljenosti slabiti, tako ćete početi primećivati nesavršenosti. Tada ćete znati, volite li zaista tu osobu, jer ako ju zaista volite, svi  nedostaci i mane koje pokazuje neće vam ni malo smetati. Prava ljubav znači istovremeno prihvatanje osobe takvu kakva je uz istovremeno pomaganje  da bude što bolja osoba.

Kada volite nekoga, jedan od najlakših i najjednostavnijih načina na koji im možete izjaviti svoje osećaje su reči. Nešto najjednostavnije što možete reći osobi koju volite je "volim te" ili "ja te volim". Tih nekoliko reči nose toliko značenje u sebi, da je nekim ljudima teško izgovoriti ih, jer se osećaju da ih to čini ranjivima. Neke od alternativa koje možete reći svojoj voljenoj osobi su "jako mi  značiš", "ti si mi sve na svetu" ili "ti si najneverovatnija osoba koju sam ikad upoznao/la". Naravno, ne mora biti ništa od navedenog, možete vi reći što god želite, samo je bitno, da ste iskreni dok izjavljujete svoju ljubav i gledate svoju voljenu osobu u oči dok to radite. Tako ćete taj trenutak učiniti  još  intimnijim.

Prava ljubav je bezuslovna, pa ako volite neku osobu, volite je bez da tražite ili očekujete išta za uzvrat. Ako volite nekog samo kako bi ste dobili nešto od njih za uzvrat, to nažalost onda nije ljubav, nego emocionalno ucenjivanje. Ne možete reći osobi da ćete je voleti samo ako napravi nešto ili ako ne napravi nešto drugo da ćete je prestati voleti. Prava ljubav znači potpunu predanost vezi i bezuslovnim izjavama. 

Pokloni nam služe kako bismo iznenadili i razveselili osobu koju volimo. Ti pokloni mogu, ali u većini slučajeva ne moraju biti skupi. Oni mogu biti cveće, plišana igračka, ulaznice za koncert ili pozorište, odeća, nakit,... Iako je ljubav bezuslovna, i stoga vam savetujem da ništa ne očekujete zauzvrat, ako primetite da neko iskorišćava vašu ljubav bez ikakve namere da vam uzvrati, savetujem vam da se udaljite od takve osobe.

Budite verni, iskreni, hrabri i pošteni prema svojoj ljubavi, volite je bezuslovno, sledite ovih nekoliko jednostavnih koraka i ima ćete dugu i srećnu vezu.

 

 


Marko Voronjin

Autor: Marko Voronjin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Marko Voronjin klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar