Sve što se dogodi na nebu, oseti se i u prirodi i na zemlji Johannes Kepler
Maja Živković Maja Živković

Maja Živković - tarot tumač

Tarot

Zovem se Maja Zivković, rodjena sam i živim u Beogradu. Po struci sam diplomirani defektolog-pedagog. U prosveti sam provela skoro 10 god. To su dragi i nezaboravni trenuci u mom životu kojih se rado sećam.2012 je bila prelomna godina u mom životu. Saturn koji se stacionirao u mom horoskopskom znaku te godine rešio je da mi promeni život i bio prilično nemilosrdan i nije me štedeo. Nesto se moralo promeniti, odlučila sam i čvrsto rešila da pronadjem nov pravac u životu.

Prolazeći kroz jako izazovna vremena i tražeći odgovore, započela sam edukaciju psihoterapije i tu na svoje iznenadjenje prvi put čula za Jungovu fasciniranost Tarotom. Prva knjiga koju sam tada pročitala bila je upravo njegova Teorija o arhietipovima kolektivnog nesvesnog. Od tog trenutka kreće moja opčinjenost i posvećenost Tarotu, njegovim simbolima i mitovima. Kako nista u životu inače nije i ne dešava se bez razloga, sticaji čudnih i lepih okolnosti počeli su se nizati jedan za drugim. Saturn kada režira onda greške nema! Tarot Majstor i jedna divna dama iz Londona bila je moj prvi putokaz. Nakon jedne intersantne serije razgovora sa njom zajedno smo došle do zaključka da je čitanje Tarota moj životni poziv. Bila sam uzbudjena i iznenadjena kako špil karata sa pravilno podešenom intuicijom moze doneti jasne i direktne smernice kada se pitanje postavi direktno. Bila sam učesnik mnogih vebinara i online kurseva. Teme kojima sam se bavila na ovim seminarima bile su:
1. Kako pravilno tumačiti Tarot karte
2. Tarot priče
3. Tarot kao lek za stes i anksioznost
4. Kako identifikovati i upotrebiti svoje sposobnosti
5. Život Tarot karta

Kroz ova predavanja stekla sam znanja i umeća kako koristiti Tarot karte u radu sa klijentima. Moje specijalnosti su rešavanje problema u partnerskim odnosima, pružanje uvida u problem na nivou nesvesnog kao i pomoć pri donosenju važnih životnih odluka. Mišljenja sam da moja uloga kao Tarot tumača ide više od prostog tumačenja šta budućnost donosi za vas. Omiljeni i najdragoceniji deo mi je pružanje uputstava kako da svoj život pokrenete i na koji način to da uradite. Ovakva čitanja nekad umeju da budu teška jer će sigurno zahtevati puno ozbiljnih i krupnih odluka. U svojoj višegodišnjoj praksi klijenti su mi se obraćali sa sledećim pitanjima: kako da reše bračne nesuglasice, poslovne probleme, emotivne nedoumice... Posebno draga potvrda mog valjanog rada je kada mi se klijent obratio za savet oko preseljenja i prihvatanja posla u inostranstvo. To mi je ostalo upamćeno jer je ishod tog našeg razgovora bio njegov odlazak u inostranstvo. Posle dve godine, kao uspešan menaadžer u jednoj internacionalnoj kompaniji, kao znak zahvalnosti jednog jutra me čekao poklon od njega. Kristali i Tarot karte. Nezaboravno i divno. Svaki klijent je individua za sebe i svakome se posvećujem u potpunosti. Vaša pravilno smeštena namera, moje umeće i znanje daće nam savršen spoj i konkretan odgovor kako i kuda treba da se krećete. Nadam se da će Vam iskustvo čitanja Tarota samnom biti inspirativno kako biste Vi napravili neophodne korake napred. Ja sam tu da vas usmerim,a vaše je da delujete.Na kraju ja sam zadovoljna završenim poslom i smeškam se zamišljajući Vaš novi srećan početak a Vi ste već na svom pravom putu i znate sta Vam je činiti. Verujte, uvek se čujemo ponovo!

Komentari korisnika:

Milena
Najdraza Majo, Vi ste nam spasili brak. Ne znamo kako ste videli, ali ste nam jasno predstavili sve nase greske i od tada nas brak je neuporedivo bolji. Muz i ja smo se ponovo zblizili i cekamo bebu. Volimo Vas i hvala Vam jos jednom na svemu.
Ljubica
Redovno se cujem s par astrologa s ovog call centra i razgovor s njima mi uvijek donese resenje ljubavnih problema. Iako ih sve jako postujem zbog strucnosti, izdvojila bih Maju zbog njene pozitivne energije koju uvek prenese na mene.
Andjela
Majce, samo da te pozdravim i kazem da apsolutno sve što si mi rekla je tako bilo. Iako ti nisam mnogo verovala u početku, ispostavilo se baš sve tako. Čujemo se čim se vratim kući. Nedostaješ mi.
Rade
Svi astrolozi su izuzetno kvalitetni, sa svakim sam imao cast da popricam, ali Maja je po mom misljenju najkonkretnija. Vrlo jasno me uputila kada da zapocnem novi posao, a i dalje mi daje smernice koje bez imalo sumnje pratim. Majo, nadam se da cete zauvek biti tu za mene.
Srdjan
Maja je carica. Najtacnija i najpreciznija u svojim prognozama. Najvise volim sa njom da pricam, jer mi uvek da konkretan odgovor na sve sto je pitam. Pozdrav za MajuPrijava za dnevni horoskop

Natalni horoskop je slika naše ličnosti, ogledalo naše duše. Ako želite da spoznate sebe,...

Ne tražite dalje, od najboljih saznajte šta vas čeka u budućnosti! Ako želite da obavite...

Ne tražite dalje, od najboljih saznajte šta vas čeka u budućnosti! Ako želite da obavite...

Vesna Rivas, lično izrađuje horoskop za Vas. Ime koje govori samo za sebe, prepoznatljiva po svom...

Poslovna astrologija obuhvata ne samo pitanja u vezi sa biznisom već i najrazličitije oblike...

Upoređivanje je jedan od najstarijih vidova upotrebe horoskopa, odnosno poznavanja astrologije i...

Nemate posao, želite da promenite posao, ili želite da napredujete. Tarot će jasno opisati Vašu...

Drvo života je detaljno otvaranje i analiziranje kompletnog Vašeg životnog puta. Koje šanse i...

Ukoliko imate životnu situaciju koja Vas muči, nedoumicu i želite da znate kako će se ta...

Tarot će Vam opisati jasno i konkretno koja je sudbina Vaše ljubavne veze. Da li će Vaša veza...

Na osnovu detaljne analize ljubavni horoskop jasno može utvrditi kakva Vas dešavanja na ljubavnom...

Tarot slikovito daje opis Vaše ljubavne situacije. Ukoliko imate emotivnih nedoumica, ne znate...

Kakve aspekte imate u narednih šest meseci? Tehnike tumačenja su mnogobrojne ali za najpreciznije...

Ukoliko Vas zanima astrološka prognoza za narednih 12 meseci, poručite Solarni horoskop u našoj...

Lunarni horoskop pruža astrološke aspekte za narednih meseca dana. On pokazuje važna zbivanja na...

Postavite TRI pitanja astrologu i odgovor na do jednu kucanu stranicu dobijate u najkracem roku na...

Postavite PET pitanja astrologu, i odgovor na do dve kucane stranice dobijate u najkracem roku na...

Kakve aspekte imate u naredna tri meseca? Tehnike tumačenja su mnogobrojne, ali za najpreciznije...

Postavite 3 konkretna pitanja Tarotu. Tarot slikovito daje jasne, konkretne i precizne odgovore....

Postavite 5 konkretnih pitanja Tarotu. Tarot slikovito daje jasne, konkretne i precizne odgovore....