AKCIJA

AKCIJA

AKCIJA

  Najjeftiniji astro centar u regionu!

RAZGOVARAJ DUŽE, PLATI MANJE!

VELIKA AKCIJA!

Uplatom putem uplatnice u bilo kojoj banci, pošti ili e-banking nalogom ostvarujes popust od 20% po svakom minutu za pozivanje astro servisa!

uplatnica

U svrhu uplate upisuješ broj telefona sa kojeg ćeš pozivati astro broj.

Nakon toga pozivaš 011/4429-117 i kucaš opciju astrologa ili tarot tumača sa kojom želiš da razgovaraš. Cena jednog minuta na astro servisu je samo 96 RSD/MIN sa uračunatim porezima.

Razgovor možeš da prekineš i pozoveš ponovo koliko god puta hoćeš, dok god ne potrošiš novac koji si uplatio.

Napomena:

KORISNIK MOŽE UPLATITI KREDIT ISKLJUČIVO ZA MOBILNI TELEFON!

Kako popuniti uplatnicu?

Ime i prezime, adresa

Popunjavate svoje podatke

Srvha uplate

Usluga AV, posle zareza Vaš broj mobilnog sa koga ćete pozivati astrologa

Primalac

Fonlider doo, Sime Igumanova 2-4 Beograd

Račun primaoca

265-3300310037597-30

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, možete se obratiti na broj telefona 011/2073-703 ili putem e-maila office@fonlider.rs. Korisnik dobija uslugu tumačenja horoskopa i numerološko i tarot tumačenje koje se odnosi na posao, ljubav i druge segmente života. Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina. Radno vreme call centra za reklamacije je svakog radnog dana od 09-17h. Radno vreme astro call centra je svakog dana od 08-02h. Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem reči STOPB na broj 4402. Broj možete pozvati sa fiksnog i mobilnog telefona u MTS i A1 mreži. Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime Igumanova 2-4, Beograd-Vračar PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Kontakt telefon: +381 11 207 30 10 Kontakt email: office@fonlider.rs

U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs

Корпа
Scroll to Top