Snežana Trifunović

Astrolog

Razgovor sa astrologom
Putovanje kroz zvezde sa snežanom!

Astrologija je postala predmet mog interesovanja još u srednjoškolskim i studentskim danima. Uvek me zanimalo ono što je mistično, duboko i tajno. Sada, posle 30 godina, sa sigurnošću mogu da kažem da je reč o ozbiljnoj nauci, bila ona priznata kao takva ili ne.

Posle deset godina učenja i rada sa mentorima, samostalnu astrološku praksu počela sam početkom ovog milenijuma kroz svakodnevni rad sa klijentima. Ipak, sa zadovoljstvom i dalje učim jer me astrologija uverila u svoju neiscrpnost. Kombinovanje teorije i prakse stvara i nove metode i uvodi nove pravce delovanja u moj rad.

Svaki trenutak razgovora sa klijentima izvor je nove inspiracije, a ono što se pokazalo kao najdelotvornije je iskrenost prema klijentu i sebi. Astrologija nas uči i usmerava i kada je kombinujemo sa psihološkim učenjima stvara veliku snagu za lični rast i razvoj.

U radu sa klijentima upravo zato kombinujem astrološka i psihološka znanja, a sve sa ciljem adekvatnog usmeravanja i pomoći.

Snežanine ekspertize su:
– Astrologija
– Astro-psihologija

Važno je da shvatimo da čarobni štapić ne postoji. Svi odgovori su u nama, a ja sam ovde da vam pomognem da na teškom i zahtevnom putu pronalaženja onoga što je najbolje za Vas ne budete sami.

Razgovor sa astrolozima
Razgovor sa astrolozima

KONTAKT

Za kontakt sa Snežanom pozovite broj 0906/450-007. Cena poziva je 100.00 RSD

Pratite nas na društvenim mrežama

Shopping Cart
Scroll to Top