Ana Tripković

Astrolog i tarot tumač

Razgovor sa astrologom
Putovanje kroz zvezde sa anom!

Osluškujući svoju intuiciju i šesto čulo kojim je bogato nagrađena, oslanjajući se na svoje veliko životno iskustvo kroz koje je odlično spoznala psihologiju ljudi, Ana će Vam svesrdno pomoći da donesete važne odluke na polju ljubavi, zdravlja ili karijere. Poseban akcenat stavlja na zdravlje i to posebno psihičko, vodeći se time da se, tek ako dušu ozdravimo možemo da nastavimo da je zdravo „hranimo“ i možemo se nadati i boljitku života. Samim tim, Ana je i vrstan psihološki savetnik i vodič do lepog i srećnijeg života. U razgovorima sa njom lako možete naučiti kako da se smejete, onako iskreno i iz srca, a smehom se sreća doziva!

Ana je i moderni tarot tumač. U svom radu vešto kombinuje drevne tehnike sa nekim od najmodernijih metoda. Uz pomoć intuicije, u sprezi sa mističnim simbolima i slikama daće Vam prave savete i smernice za rešavanje svih onih životnih situacija koje Vam uzrokuju bol i patnju. Na taj način, pomaže Vam da počnete da primećujete pozitivne stvari u životu.

Ana je i odličan feng shui savetnik. Feng shui je kinesko drevno učenje koje nam govori kako da postignemo harmoniju sa svojim okruženjem i time omogućimo protok pozitivne energije „Či“.Jedan od načina da privučemo pozitivnu „Či“ jeste pravilno postavljanje predmeta i objekata koji nas okružuju. Veruje se da ako poštujemo pravila feng shui-ja prilikom uređenja doma, koji predstavlja naše sklonište i esenciju našeg bića, ili poslovnog prostora koji predstavlja hram naše materijalne sigurnosti – to će nam doneti sreću i uspeh na ličnom i poslovnom planu, kao i materijalno blagostanje.

Kroz drevne feng shui metode, Ana će Vam pomoći da se osećate smireno, staloženo i radosno u duši, da imate spokoj i mir i da se radujete u svom ličnom raju – u svom stanu ili poslovnom prostoru.

Anine ekspertize su:
– Astrologija
– Tarot
– Astro-psihologija
– Feng shui
– Astro savetovanje

Pozovite Anu i spoznajte neko svoje novo nasmejano JA koje će Vam u kombinaciji sa poslovnim i životnim prostorom koji se „osmehuju“ doneti mnogo trenutaka ispunjenih srećom.

Sreća je imperativ!

Razgovor sa astrolozima
Razgovor sa astrolozima

KONTAKT

Za kontakt sa Anom pozovite broj 0906/450-007. Cena poziva je 100.00 RSD

Pratite nas na društvenim mrežama

Shopping Cart
Scroll to Top