Jelena Đoković

Astrolog

Astro SMS
Otkrijte unutrašnji mir uz Jelenu Đoković kao vašeg vodiča

Moje ime je Jelena Đoković. Za astrologiju sam se zainteresovala još od mlađih dana, a profesionalni angažman u ovoj oblasti počinjem 2003. godine. Znanje sam stekla na Institutu za Astrološka istraživanja i edukaciju ,,Johhanes Kepler,, u Beogradu. U želji da pomognem klijentima u njihovim izazovnim planetarnim periodima usavršila sam i proširila svoje znanje, tako da u svom radu koristim i komplementarne tehnike kao sto su Tarot i Numerologija, koje, isto kao i astrologija daju precizne odgovore na pitanja i nedoumice klijenata.

Moja životna misija je pomaganje ljudima, savetujući ih kako da prevazidju izazovne periode. Specijalnost su mi partnerski odnosi, uporedna analiza horoskopa i horoskop odnosa. Osim klasične astroloske analize, u svom radu koristim tehnike Solarnog povratka, Lunarnog povratka, Relokacioni horoskop, Dejvison horoskop odnosa, odgovor na Horarno pitanje, kao i mnoge druge tehnike. Takodje, bavim se Karmičkom astrologijom koja daje najpreciznije objasnjenje zašto nam se u životu nešto dešava i na koji način. Prepoznavanjem karmičkih obrazaca i njihovim prihvatanjem i razumevanjem, lakše mozemo sudbinu da preusmerimo u svoju korist.

Astroligija je savršeni putokaz kada se nadjemo na životnoj prekretnici, bez obzira da li je u pitanju Ljubav, karijera, zdravlje ili bilo kakve odluke koje moramo da donosemo, ali se dvoumimo jer nismo sigurni. Svaki problem je rešiv, ako mu se pristupi na pravi nacin, a astrologija sa preciznošću očitava simbole i usmerava nas na pravi put, put naše Svrhe!

Solarni i Lunarni horoskop nas usmeravaju na nivou godinu dana i očitavaju kakav je pred nama period i šta on od nas trazi, a donosi nam putokaze kako da se usaglasimo sa tom energijom na najbolji mogući način i to nam svakako donosi uspeh!

Dejvison horoskop odnosa omogućava da dublje shvatimo partnerski odnos u kojem se nalazimo i da uočimo lekcije i zadatke koje taj odnos donosi!

Relakacioni horoskop omogućava da saznamo kako će nam biti ako se preselimo u neki drugi grad, državu ili kontinet i šta nam to izmeštanje u prostoru donosi ili nas mozda ograničava, a možda i podržava na najbolji moguci način.

Horarno pitanje- horani odgovor, je tehnika koju klijenti najviše vole, jer na jedan brz i lagan način daje odgovore na sva naša pitanja, pa čak i ona najobičnija, na svakodnevnom dnevnom nivou.

Pozivam Vas da se sa puno poverenja obratite meni, ako imate neke nedoumice ili ako zelite da saznate šta su tačno Zvezde namenile za Vas!

Astrolog Jelena
Astrolog Jelena

KONTAKT

Za kontakt sa Jelenom pošaljite poruku sledeće sadržine:

JECA (razmak) svoj datum, vreme i mesto rodjenja, Vaše pitanje na broj
1298. Cena poruke je 180 RSD + PDV.

Pratite nas na društvenim mrežama

Shopping Cart
Scroll to Top