Goran radisavljević Pinosavac

Astrolog, tarot tumač, numerolog

Astro SMS
Kada stariji pojedu zeleno grožđe, unucima utrnuše zubi

Goran Radisavljević, poznat kao Pinosavac, naš poznati numerolog, diplomirani astrolog- astropsiholog državnog univerziteta Đuro Salaj u Beogradu, kao i tarot tumač, rođen je u Pinosavi, malom selu ispod Avale kod Beograda.

Goran otkriva i najskrivenije tajne Vašeg života i organizma velikom preciznošću samo njemu znanom metodom koja se zasniva na posebnom sabiranju brojeva kojima otkriva Vaš tajni kod. Reč je o piramidalnoj numerologiji, koju mali broj tumača može da razume i zna da tumači.

Piramidalna numerologija, ili numerologija trougla, vodi poreklo iz velike Keopsove piramide kod Gize u Egiptu, koja u svojim hodnicima skriva sve tajne o razumevanju sveta. Ona je jedan od ključeva (kodova) koji otvaraju vrata mudrosti. Jedna metoda čuvenih istina skrivena je u numerologiji (brojevi) i u astrologiji (planeta), a još jedna je zaključana u tarot kartama, tako da predstavlja simbiozu sva tri načina tumačenja.

Na taj način, Goran putem brojeva može precizno videti sve Vaše probleme kada je reč o ljubavi, poslu, porodičnim problemima, karmi, pa čak i zdravlju, i otkriva poteškoće sa kojima se možete susresti u budućnosti, pomažući Vam da ih rešite uz pomoć tajnog koda.

Pozitivan i uvek nasmejan, čime je uspeo da prebrodi sve teške periode i u svom životu, Pinosavac je tumač kojeg korisnici obožavaju zbog velikog dara, neposrednosti u pristupu, a posebno zbog velikog znanja koje poseduje. Goran je čovek koji voli život i uči Vas da ga i Vi zavolite.

Goranove ekspertize su:

– Natalna astrologija

– Astromedicina

– Piramidalna numerologija

– Tarot

– Karma i nasleđe 

Kada stariji pojedu zeleno grožđe, unucima utrnuše zubi.

Razgovor sa VIP astrolozima
Razgovori sa VIP astrolozima

Pratite nas na društvenim mrežama

Shopping Cart
Scroll to Top