Marina Karpatska

Astrolog, tarot tumač bioenergetičar

Astro SMS
Sve u mom radu je ljubav koja me vodi na magičnom putu mog spiritualnog mističnog života!

Marina Karpatska, čuveni je tarot tumač Ruskog tarota. Tumačenjem se bavi preko 30 godina, što su ispratili svi najveći obožavaoci tarota, jer je veoma poznata ličnost u svetu tumačenja i čest gost tematskih emisija.

Otvara tarot između dva ogledala pod planom ritualne sveće, što predstavlja pokretanje srećnih događaja i eliminaciju svih blokada koje klijenti imaju, koristeći Mesečevu vodu raskovnik, rascinku i vilinu kosu.

Rumunski i Vlaški tarot otvara za komplikovane situacije jer se u njima jasno vidi rešenje za svaki problem. Tome su je naučile babe i prababe sa Karpata, koje su je naučile i vlaškim obredima – otvaranje karata pored vode sa 8 izvora, magijski obredi biljkama koji pomažu klijentu da eliminiše svako zlo i svaki nemir i lošu osobu iz svog života, posebno kada je Vaše porodično stablo dugo pod uticajem mračnih sila!

Marinina uža specijalnost jeste i Azerbejdžanska numerologija koja fantastično iskazuje psihu osobe za koju pitate, a skenira i njeno genetsko stablo.

Specijalne metode delovanja na daljinu su Pranic healing, bioenergija, regresoterapija, vraćanje u prošle živote, radiestezija Vašeg stana ili kuće, kao i tumačenje da li u Vašoj kuci žive etniteti i kako da sa njima iskomunicirate.

Marinine ekspertize:

– Astrologija

– Ruski tarot

– Rumunski tarot

– Vlaški tarot

– Azerbejdžanska numerologija

– Pranic healing

– Bioenergija

– Regresoterapija

– Radiestezija doma

– Istraživanje prošlih života

– Uklanjanje negativne energije i blokada

Sve u mom radu je ljubav koja me vodi na magičnom putu mog spiritualnog mističnog života!

Marina Karpatska
Marina Karpatska

KONTAKT

Za kontakt sa Marinom pošaljite poruku sledeće sadržine:

MARINA (razmak) svoj datum, vreme i mesto rodjenja, Vaše pitanje na broj
1298. Cena poruke je 180 RSD + PDV.

Pratite nas na društvenim mrežama

Shopping Cart
Scroll to Top