Sanja Grubač

Astrolog, tarot tumač

Astro SMS
Moja uloga je da pružim uvid i podršku

Sanja Grubač je rođena u Beogradu u znaku Ribe sa podznakom u Jarcu, koji joj je u zrelim godinama podario preciznost i praktičnost u astrologiji i u tumačenju tarot karata.

Sebe smatra urbanim astrologom i tarot tumačem, sa velikim fokusom na evolutivnu astrologiju, koja je tokom godina povela na put da pronađe dublje značenje i svrhu u svom životu.

Daleke 1979. godine na putovanju po Kaliforniji, od dragog prijatelja dobija na poklon tarot karte i upoznaje se i sa tarot tumačenjem. Uporedo počinje da se usavršava i upoznaje sa kartama i da se školuje za astrologa. Kako ništa nije slučajno, može se reći da su i tarot i astrologija dobile još jednog odanog sledbenika.

Posle više od 25 godina profesionalnog bavljenja astrologijom i praktičnom primenom astro-tarota i evolutivne astrologije koja nudi dublje razumevanje individualnog puta duše, mnogim ljudima je pomogla da svesnije biraju svoje akcije i odluke koje vode ka duhovnom napretku, usklađujući svoje akcije sa duhovnim ciljevima i vrednostima.

Komunikativna, otvorena, sa izraženom empatijom za druge ljude, u kontaktu sa klijentima je izuzetno neposredna.

Za Sanju je privilegija što je u mogućnosti da pomogne i da svakome putem tumačenja pruži savet i to u svim aspektima života, bilo da je to ljubav, posao ili donošenje neke važne odluke.

Sanjine ekspertize su:

– Natalne karte

– Uporedni horoskop

– Solarni horoskop

– Saveti vodjeni evolutivnom astrologijom

– Predikcije putem Tarot karata

– Kabalistički Tarot špil

– Raider Wait Tarot špil

– Thot Tarot (Kroulijev tarot)

– Marseljski Tarot

– Otvaranje Keltski Krst

Sanju u tumačenjima Vaše natalne karte vode tri pravila:

Astrolog ne bi trebalo da živi u strahu od budućnosti – niti bi trebalo da stvara nepotreban strah kod drugih. Saslušajte savet kako biste stekli koristan pogled kako prevazići teže astrološke aspekte.

Moja uloga je da pružim uvid i podršku, a ne da donosim odluke umesto Vas. Treba zajedno da prebrodimo i dobre i loše periode.

Naravno, Vaša privatnost je za mene neprikosnovena.

Sanja Grubač
Sanja Grubač

KONTAKT

Za kontakt sa Sanjom pošaljite poruku sledeće sadržine:

GRUBAC (razmak) svoj datum, vreme i mesto rodjenja, Vaše pitanje na broj
1298. Cena poruke je 180 RSD + PDV.

Pratite nas na društvenim mrežama

Shopping Cart
Scroll to Top