Već 40 godina u astro tumačenju. Ja neću reći da je vreme proletelo. Vreme je išlo svojim tokom, nekada brže, nekada sporije od mene, ali uvek sam uspevao da mu se prilagodim. Pomogla mi je intuicija. I sada, u ovim godinama, tvrdim da je ona najveći dar za čoveka i moj jedini savet kako da vodite svoje živote jeste da je slušate.

Dušan Cincović

ISKUSTVO GOVORI VIŠE OD REČI

Muči Vas brdo problema?

Mislite da nema izlaza?

Sve što Vam sada treba je dobar savet?

Potpuno Vas razumemo. Život je postao prebrz i neće usporiti. 

Ipak, možete ga pratiti i prestići. 

Potrebno je samo da pratite intuiciju i one koji znaju kako do nje. 

 

Sigurno ste čuli za DUŠANA CINCOVIĆA?

Većina starijih generacija ga je pomno pratila na TV ekranima, a omladina se sa njim susrela prateći savremenu astrologiju.

On je najduže od svih astrologa na astrološkoj sceni Balkana i njegovo iskustvo je neprocenjivo.

On je dokaz da ISKUSTVO I INTUICIJA UVEK POBEĐUJU i da je najbolje uvek konsultovati upravo iskustvo i intuiciju.

Ko je poštovani Dušan Cincović?

Dušan Cincović rođen je 1952. godine i jedan je od najpoznatijih astrologa bivše Jugoslavije. Obeležio je astrološku scenu u regionu, ali i šire. Njegova karijera traje već 40 godina.

Zanimljivo je da je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu i da mu je primarna struke inženjerstvo. Međutim astronomija ga je zanimala još od srednje škole i sve svoje znanje inženjerstva preneo je na izučavanje planetarnog sistema.

To interesovanje za kosmos i za planetarne sisteme, tokom godina je napredovalo i preusmerilo se ka astrologiji, koja je postala Dušanova velika ljubav. Nije želeo da osećaj za astrologiju prepusti slučaju, pa je rešio da je izučava od najboljih. Osnove astrologije učio je od čuvenog GORANA MILEKIĆA, koga smatra najdarovitijim astrologom na Balkanu, što je dodatno učvrstilo njegovu veru da kretanje planeta utiče na naše živote.

Istraživanje kosmosa, koje ga je dovelo do istraživanja astrologije, uticalo je i na to da počne da istražuje ezoteriju i tarot. Ezoterija se probudila sva njegova čula i intuiciju koju je imao od malih nogu do te mere, da je u svom životu izbegao mnoge nesrećne situacije, pa i smrt. Svoj osećaj za ljude, vreme i za planete, iskoristio je da pomogne hiljadama ljudi, koji mu se još uvek javljaju kada se nađu na prekretnici života.

Dušana je poznato lice i čest gost u televizijskim emisijama. Analizirao je horoskope brojnih poznatih ličnosti, ali je komentarisao i politička dešavanja u svetu i bez greške prognozirao kako će se ona odvijati u budućnosti. 

Tokom svoje ČETIRI DECENIJE DUGE KARIJERE, pisao je i za brojne novine i časopise.

 

 

Dušanova specijalnost su:

– Tumačenje natalne karte

– Izrada uporednog horoskopa

– Izrada solarnog horoskopa

– Predikcije

Dušan odgovara jako DIREKTNO I KONCIZNO. On analizira horoskope klijenata iskreno i bez zadrške i daje odlične savete kako na astrološkom, tako i na psihološkom nivou.

Što se tumačenja tiče, ja sam uvek bio korektan i direktan. Problem je što neki ljudi su spremni da čuju istinu, otvoreno, neki nisu. Neko hoće da čuje samo dobre stvari, neko neće. Uvek se trudim da kažem onako kako jeste, Tako da ne može i nije u redu da se bilo kojoj osobi koja traži pomoć, traži savet, ne kaže onako kako stvarno jeste.

Kontaktirajte Dušana za podrobnu i za DETALJNU ANALIZU VAŠE BUDUĆNOSTI! 

KONTAKTIRAJTE DUŠANA CINCOVIĆA I SAZNAJTE:

  • Šta Vam poručuju Vaša NATALNA KARTA I SOLARNI HOROSKOP
  • Kakvi su Vam aspekti za LJUBAV u narednom periodu
  • KOLIKO SE VI I VAŠ PARTNER SLAŽETE prema zvezdama
  • Kakvi su Vam aspekti za POSAO u narednom periodu
  • Šta da uradite da povećate PRIHODE u narednom periodu
  • Sve ostalo što Vas zanima o VAŠEM ŽIVOTU I BUDUĆNOSTI!

U SMS poruci napiši CIN (razmak) datum, mesto i vreme rođenja i pitanje i pošalji na broj 1298. Cena poruke je 180 RSD + PDV.

u moru pogrešnih, pronađi pravi put.

Dušan cincović, astrolog

slikom i zahvalnošću
o dušanu

oženio sam se zahvaljujući njemu

prebolela sam ljubav uz njegovu pomoć

pronašla sam svoju ljubav na drugom kontinentu

dao mi je magični datum za otvaranje firme

pomogao mi je da shvatim ko sam

pronašla sam smisao svog života

Shopping Cart
Scroll to Top