Ljubav i strast! Kako Venera u natalnoj karti utiče na vaš znak?

Venera u znaku Ovna                

Venera u znaku Ovnu ukazuje na ogromnu strast i otvorenost prilikom iskazivanja osećanja u ljubavi. Ona takođe ukazuje na vrlo hrabre osobe koje se u ljubavi neće plašiti da svojoj voljenoj osobi uvek napomenu šta im smeta a šta prija i koje će se uvek truditi da poboljšaju kvalitet veze u kojoj su.

Venera u znaku Bika

Venera u znaku Bika u ljubavnom odnosu često uzrokuje težnje ovih osoba za stavljanje većeg akcenta na materijalne vrednosti, pa tako nekada može izgledati kao da ove osobe izgrađuju odnos na osnovama nekog interesa i da su emocije tek u drugom planu. Ovakve osobe su veoma organizovane pa ponekad čak i proračunate i u ljubavi se neretko vode isključivo razumom. Vole udobnost, u svojim vezama uživaju, a kada se zaljube mogu biti veoma posesivne i ljubomorne.

Venera u znaku Blizanaca

Za osobe sa Venerom u znaku Blizanaca se često smatra da se u ljubavi teže vezuju za partnera i da su u velikom broju slučajeva okrenute slobodnijem shvatanju ljubavnih veza, da su pre sklone avanturama i provodu i da ne vole kada im neko previše oduzima slobodu, ali se takođe smatra da su ove osobe sklone češćem menjaju partnera.

Venera u znaku Raka

Venera u znaku Raka daje osobe koje su izuzetno emotivne, ali i osetljive u ljubavi što može izazvati razočarenja pošto teže harmoniji u ljubavnom odnosu, tako da se može lako dogoditi da najmanja sitnica i nesporazum negativno utiče na njih i budu utučene.

Venera u znaku Lava

Za osobe kojima je Venera u znaku Lava ova planeta donosi gordost, strast, vernost, ali i želju za dominacijom u vezi, kao i moguću pojačanu želju za uživanjem u zadovoljstvima u ljubavi tj u seksu. Ove osobe su veoma uporne kako bi u ljubavi postigle to nešto šta su naumile, ali takođe vole da ugađaju partneru poklonima.

Venera u Devici

Za osobe sa Venerom u znaku Device često se može reći da su često usamljene. Ovakvim osobama je teško da nađu adekvatnog partnera, jer u ljubavi previše biraju, tako da u suštini neretko vode usamljenički život i dosta pate. Ove osobe su sklone da u ljubavnom odnosu sve stvari detaljno analiziraju i drže stvari pod kontrolom, a Venera takav pristup Device ne dožvoljava, jer je ona otvorena za ljubav, strast, slobodu i skladnost.

Venera u znaku Vage

Kod osoba sa položajem Venera u Vagi ova planeta ukazuje na izraženu iskrenost i poverenje u ljubavnom odnosu. Kada je partnerski ljubavni horoskop u pitanju ovakav položaj Venere kada je dobro aspektovan ukazuje na lakše postizanje ljubavnog odnosa punog uzbuđenja, međusobne naklonosti.

Venera u Škorpiji

Za Veneru u znaku Škorpije u odnosu na ostale aspekte mogu reći da donosi ili čistu tj. iskrenu ljubav, ili ljubav pomešanu sa preteranom posesivnošću i ljubomorom. Ovde je karakteristićna ogromna kolićina seksualne energije i snažna emocijalna naglašenost što ove osobe čini fatalno privlačnim za suprotan pol.

Venera u Strelcu

Za osobe sa Venerom u znaku Strelca se može reći da su vrlo otvorene i iskrene u ljubavi, i da su pune samopouzdanja, često su galantne i bez predrasuda.

Venera u Jarcu

Za osobe kojima se Venera nalazi u Jarcu važi to da su u ljubavnim odnosima često hladne. Cene nadmoćnost i za partnera sebi često biraju partnere koji su na položajima. Uzbuđuje ih moć partnera jer Venera u Jarcu donosi sklonost ka ovakvim podsvesnim shvatanjem ljubavi.

Venera u Vodliji

Za osobe sa Venerom u Vodoliji važi da mogu težiti punoj ravnopravnosti i dogovoru prilikom donošenja bilo kakvih odluka u ljubavnoj vezi, a takođe je prisutna i velika sloboda koju svojim partnerima mogu biti skloni da daju.

Venera u Ribama

Za osobe sa Venerom u Ribama važi da su iskrene i čiste u ljubavi koju pružaju osobama do kojih im je iskreno stalo.U ljubavni odnos se upuštaju često zbog same ljubavi tj. nemotivisano nekim materijalnim interesom ili nekom lošom namerom. Venera u Ribama samo dodatno razbuktava senzualnost i potrebu za pravom i iskrenom ljubavlju. Ovim osobama se u velikom broju slučajeva veruje, jer su retko spremne na nešto ružno u vezama u kojima su.

 

Shopping Cart
Scroll to Top