naša biblioteka

Veliki mesečni horoskop za MAJ  2019. godine

Autor: Ruža Ružanović datum objave:2019-05-09

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine

U maju Merkur ulazi u znak Bika, Sunce u znak Blizanaca, a Venera u Raka. Merkur će 3. maja izaći iz retrogradne senke, a stižu nam i Mlad Mesec u Biku i Pun Mesec u Strelcu. Hajde da saznamo šta nam ovi aspekti donose na ljubavnom, poslovnom, novčanom i zdravstvenom planu. 

komentari
komentara: 0


Mesečni horoskop za APRIL: Stižu nam čak tri retrogradna aspekta!

Autor: Darka Cvetković datum objave:2019-04-01

Mesečni horoskop za APRIL: Stižu nam čak tri retrogradna...

U aprilu nam stižu čak tri retrogradna aspekta - Retrogradni Jupiter, Retrogradni Pluton i Retrogradni Saturn, a svaki od njih će imati određeni uticaj na naš život! RxJupiter donosi povratak prošlosti ( bivše ljubavi, zaostale obaveze i poslove, dugove...), a to će RxPluton dodatno pojačati i aktivirati bolne trenute iz prošlosti - trenutke koje još uvek nismo preboleli. Dobra vest je da će Retrogradni Saturn, koji nastupa na samom kraju aprila, doneti značajno olakšanje. 

 

 

komentari
komentara: 0


Mesečni horoskop za mart: Stižu nam Retrogradni Merkur i čak dva Puna Meseca

Autor: Darka Cvetković datum objave:2019-03-01

Mesečni horoskop za mart: Stižu nam Retrogradni Merkur i...

U martu nam stiže proleće, ali i Retrogradni Jupiter, Retrogradni Merkur, Merkur i Sunce će napraviti konjukciju sa Naptunom, Pun Mesec u Devici, Mlad Mesec u Ribama, Pun Mesec u Vagi, Merkur u kvadratu sa Marsom, a mnoge planete će promeniti znak. Svi zajedno, ovi planetarni aspekti će nam doneti želju za promenom i pokretanje brojnih pitanja na polju ljubavi, ali krenimo redom.... 

komentari
komentara: 0