Kakve su Vaše komšije?

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Kakve su Vaše komšije?

OVAN:

 

Ona je jednaodretkihkojagledasvojaposla. Nekadaćenehoticezaboraviti da Vam se javi u prolazu. Međutim, akojojikadabudetezamerilibilošta, pamtiće to dugo…

BIK:

Potrudiće se da svojedvorišteiliterasuuvekdrži “pod konac” kakonikoništa ne bi moago da jojprigovori. Bićefina i ljubaznasvaki put kada Vas sretne. Ne pokušavajte da dolazite u gostenenajavljeni.

BLIZANCI :

Onaće se osećatipozvana da u svegurasvoj nos. Non stopćete je viđatikakotračarisaostalimkomšinicama, znasve o svakome. Ko je kad i gdeotišao, kada se vratio, zašto se posvađaobračnipar satrećegsprata i ko je misterioznimuškarackojisvakovečeposećujekomšinicuiznad... Umestotelevizora, gledakrozprozor i skupljamaterijalzaogovaranje.

RAK:

Na izgledmirna i povučena, fina i porodičnažena i domaćica.SvakuVašumanućeprimetiti i nijejojstrano da popijekafusakomšinicomBlizancem, kako bi se zajednosmejale i davalekomentarenatuđračun.

LAV :

Onadrži do sebe i važnojoj je mišljenjekomšiluka. Nijejojstrano da Vas pozovenakafukako bi se pohvalilauspesimanjenogunukailinovimkomadomnameštajakoji je dobila. One mlađe, imajupriličnogordstav i čestoVam se namernonećejaviti u prolazu.

DEVICA:

Nervira je ostatakkomšiluka. U suštinivoli da bude u centrudešavanjaalinemadovoljnovremenaza to. Na svenačineće se potruditi da sakrijesvoje “prljavetajne” alituđenapametzna. Akoikadazapazi da Vam je stan u nereduili da držiteđubreispredvrata, nećeVam to zaboraviti.

VAGA:

Nasmejana i ljubazna, javiće se svakomekoživi u njenojzgradi. Bićejojdrago i da Vampomogneakonositeneštoteškoili da Vampridrživrata. Ona, Rak i Blizanacsuidealanspojzapopodnevnutračpartiju.

ŠKORPIJA:

Ne bi Vambilopametno da se usudite da prokomentarišeteneštonanjenračunjerće se prvomprilikom “osvetiti”. Nije u dobrimodnosimasakomšijama i u suštini ne mariza to. Ne tolerišeljubopitljivost i ne zanimaju je tuđiproblemijersvojihimapreviše.

STRELAC:

Nehajnaosoba, kojuostatakkomšilukamožesmatrati i maloaljkavom.Onaćečestoostavitistan u haosu i nećemaritiza to čak i akojojdođetenakafu. Zanajnovijetračeveneznajernijesigla time da se bavi. U suštinidobrodušna, uvekćeVampružitipomoćilisavet.

JARAC :

Zadovoljnasvojimstatusom, u svomsvetu je navišemnivou od Vas. NekadaćeVamreći “dobardan”, a nekadaće Vas nadmenoostaviti da se pitatezaštoVam se nijejavila i da li je zbognečegauvređena… Drži do sebe i sve u njenojkući i okonjenekuće je sređenoperfektno.

VODOLIJA:

Verovatno je čestopredmettračevabašzatošto se u iste ne upušta. U suštini, mogla bi ona i da izneseVašeskrivenetajnealijoj se to činikaogubljenjevremena. Izbegava one zakojezna da je ogovaraju i veomasvesnoostajeljubaznasasvima.

RIBE:

Možebiti “mirođija u svakojčorbi” aliistotakomože da bude i potpunonezainteresovana. Svezavisiod toga u kakvoj je životnojfazi. Imaomiljenukomšinicu i samosanjomispijakafe i ogovoraostale, ne volibašprevelikekrugove- jernemapoverenja.

Tekst: Ruža Ružanović


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar